Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
fruit kicks nar özlü muhteşem bi kokusu var saçlarım kuru olduğu için nemi de dengeliyo bitkisel bi ürün de fiyatı azcık tuzlu ama güzel bence bi de bioblasın balsamını kullanıorum ikisinden de memnunum:lepi:
Revigen kullanıyorum şu an için yalnızca eczanelerde satışı var.
Bir süre saçlarımda hafif dökülme sorunu vardı, çok şampuan denedim en sonunda revigende karar kıldım. Hem saçlarımın dökülmesi durdu hem de daha dolgun bir görüntü sağladı.
şuan da organicum kullanıyorum ama saçlarımın uçları çok kurudu. saçlarımı uzattığım için dökülme sorunum vardı o yüzden bitkisel bir şampuan tercih edeyim dedim organicumu aldım. öncesinde lorael elseve kullanıyordum gayette memnundum...opuyorumnanaktan
ben strawbery.net ten loreal expert absoult repair şampuan aldım.çok zarar görmüş saçlar için.içinde silikon yok.küçük boyu 25 lira sanırım ama ben en büyük boy olanını aldım1500 ml.114.5 lira.bunun dışında loreal elsev in pembe serisi de güzel.uzun ve canlılığını yitirmiş saçlar için kaşmir.
ben loreal kullanıyorum kokusuda çok güzel çok beğeniyorum .Ama bildiğim kadarıyla sürekli aynı şampuanı kullanmamak gerekiyormuş.Arada değiştirmek lazım bayanssulusmile