Şampuan ve Saç Kremleri Sampuan Alrken Dikkkat!

esr70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
29
1
86
İstanbul
arkadaşlar geçen gün tv syrederken doktor bi bey çıkdı ve şampuanlar hakkında marka bile vererek bilgilerini aktardı.piyasada bulunan şampuanların en iyisi ve saça zarar vermeyen tek şampuan hacı şakirmiş.valla ben onun yalancısıyım.ama artık hacı şakir kullanıyorum.hiç bir şikayetim yok.

İlginç doğru olabilir hacı şakirin yeşil elmalısı çok hoşuma gidiyo bi kere kullanmıştım güzel aslında saç için aktarlarda sabunlar satılıyormuş belkide hiç şampuan kullanmamak lazım.

bak şimdi ya... ben onca parayı boşamı veriyorum daha doğrusu hepimiz boşamı veriyoruz valla ne yalan söyleyim şaşırdım ya arkadaşım bu kişi cidden doktormu yoksa hacı şakir yetkilisi falanmı hangi kanalda çıktıki ?

Ben de aylardır saçımı kükürtlü sabun veya zeytinyağlı sabunla yıkıyorum, hiç şikayetçi değilim.... Saç dökülmelerini, kepeklenmeyi durduruyor. Hem saçımı temizliyor hem de bi problem varsa onu onarıyor. Neden şampuan kullanayım ki???

Belki de Hacı Şakir şampuan içinde silikon maddesi bulunmadığından dolayı sağlıklı bi şampuandır,ben de artık şampuan alırken buna çok dikkat ediyorum,ayrıca Duru şampuanın içinde de silikon maddesi yok.

Kızlar tresan şampuan hakkında ne düşünüyorsunuz peki?? kullanan var mı??

Hacı şakir iyi bir şampuan olabilir bilemiyorum ama en iyi şampuanlar fiyatları ucuz olan şampuanlardır arkadaşlar bu bir gerçek.Dove,pantene,gliss,elseve vb. isim yapmış markaların içlerinde bir dolu silikon bulunuyor.Bu madde saçların açılmasını ve parlamasını sağlıyor belki ama uzun vadede saç köklerini tıkadığı için dökülmelere yol açıyor.Onca para verip paramızla rezil olmaktansa ipek,hacı şakir,komili gibi ürünler kullanırız en azından uzun vadede saçımıza zarar vermemiş oluruz.Zaten saçları parlatan ve yumuşatan saç kremidir,şampuanın işlevi sadece saçı temizlemektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…