Samimi özür ⁉️

Teşekkür ederim ama aldım ağzımın payını
Siz size düşeni yapmışsınız takmayın o sizi tek lafınızla silebiliyor ve samimiyetinize inanmıyorsa gerçekten gercek arkadasınız değildir.Benim de lisede en yakın arkadasım-aynı zamanda sıra arkadasıydık- ona sen cok değistin dedim diye tam 3 ay konusmadı benimle.O kadar uzulmustum ki boyle sılıp bu kadar kinci olmasına cunku kendımı acıklamıstım ama susmus bır sey dememıstı.
Zamana bıraktım bende zamanla eskı samımıyetımıze donduk barıstık ama daha sonra yıllar gectı ve o kısı benı hıc beklemedıgım bı zamanda sıldı.Hem de bır erkek için :) o yuzden kimseye gereksiz anlam yuklemeyın gidenin yolu acık olsun bay bayyy diyin

Stresli bir dönemden geçiyor,tamir etmenin benim elimde olduğunu söyledi. Hâlâ umut var. Bakıcaz hayırlısı olsun:)

Bana sürekli ailesini anlatan birine bunları dinlemek istemıyorum dedim die özür dilemezdim ya . Karşı taraftan tam tersi saygı beklerdım bu konuda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…