aynen canm biraz borçlarmız var inşallah kapatalmda birikim yapacagız oglum için onu düşünoyruz onada gelecek lazm sorunun olmamamasına cok sevndm keşke hiç olmasın.. oldumu evdede huzurun kalmıortabi ky kp mesafeli olmak en mantıklısı ama çok şükür bi sorunumuz yok severim kendilerini onlarda beni sever saolsunlarevet o konuda şanslısın birikim yapmak daha kolay olur siizn için
valla bende ya hatta eşimin yüzüne diorum nie evlendm ki senlen dieValla ben hergun soyluyorum keske bekar olsaydim diye
nasıl yani canim.. mesela hiç idare etmez mi alttan almaz mı ? geri adım atmaz mı..ya kızlar bir insanın (esim için soyluyorum) hıc zayıf noktası olmazmı mesela kimi kavga etmekten hoşlanmadıgı için ıdareci olur yada kuslugu sevmez yada huzursuzlugu sevmez yada esini kırmak istemez ama benimkinde bunarın hibiri yok napıyım ben bunla
bende tez canlymdr acaip sinir edior beni. .yabende aynı dertten muzdarıbım ve benimki cok rahat gaylesiz sınır ediyo beni bende aksıne tez canlıyım
Ana ayniyiz, bi evliyi çıkar aradan, çocukları sakla bu yere, hamiş göbüşüde oradan aldık mı ayniyizhahaha yalnız degilsin biz varız evli çocuklu ve hamiş olsakta
Yalnızlık derken durumumdan yoksa ne yalnızlığıgelirler gelirler daha topiğimizi yeni açtık bekarlarda gelir
biz varken yalnız hissedemssn asla döverim vla
bizi begenmion mu sen
seni bi evlilikten sogutalm da gör gününü
Rahatım , keyfim yerinde. Karışan yok , bir yere giderken hesap vermiyorumbende kıskandıııımmm
Boy pos bende , bekarlık bende daha ne olsun değil mikıskanıo onlar seni kıskanıo senn gibi cıtırı
su sıralar ailttan alıyomus ona göre ama alttan alma dedıgıde bana cevap vermıyo kavga cıkmasın diyeymiş ama ınsan o zaman daha sinir oluyornasıl yani canim.. mesela hiç idare etmez mi alttan almaz mı ? geri adım atmaz mı..
Ne yapayım gidip hemen evleneyim mievlilikte güzel ki valla billaa
hiçç ya vlaa oh hayat sana güzel gez dolaş hayatını yaşa bizi örnek almaAna ayniyiz, bi evliyi çıkar aradan, çocukları sakla bu yere, hamiş göbüşüde oradan aldık mı ayniyiz
Yalnızlık derken durumumdan yoksa ne yalnızlığı
Rahatım , keyfim yerinde. Karışan yok , bir yere giderken hesap vermiyorum
Boy pos bende , bekarlık bende daha ne olsun değil mi
bunun çözmek sizin elinizde normal bi anınızda bunu oturup adamakıllı konuşmalısınız,gaza getirin birbirinizi kendi çapınızda oyuna döndürerek çözmeye calışıncok haklsn canm ne yazıkki bizde o var işte kavga annında o agzına geleni söylüyor ben agzıma geleni söylüyorım şimdilerde düzetlemye çalışşamda eşimden yine cıkıyor.. agzı cok bozuk hele trafikte bi görsen varya
sen bakma ona o seni kandırmaya tuzaga düşürmeye çalışıyor göbüşlü haliyleNe yapayım gidip hemen evleneyim mi
Şubatta 26 oldumhiçç ya vlaa oh hayat sana güzel gez dolaş hayatını yaşa bizi örnek alma
işte o can alıcı soru geliyor kaç yaşındasn bakem cıtır bekarım benm sen
eşin ne burcu canm..su sıralar ailttan alıyomus ona göre ama alttan alma dedıgıde bana cevap vermıyo kavga cıkmasın diyeymiş ama ınsan o zaman daha sinir oluyor
ahahha yok canım zamanı geldiğinde evlenirsin inş sende,demek istedgim korkutmasınlar sogutmasınlar seni evliliktenNe yapayım gidip hemen evleneyim mi
zamanıda gelmiş olmuş aslında şaka bir yana var mı birileri görüştüğün konuştugun canm benmŞubatta 26 oldum
sen bakma ona o seni kandırmaya tuzaga düşürmeye çalışıyor göbüşlü haliyle
Biraz daha böyle yazarsanız hiç evlenmemkıyma bekarlıgına
kötüyüz biz kötüyüz kötüyüz kötüyüzahahha yok canım zamanı geldiğinde evlenirsin inş sende,demek istedgim korkutmasınlar sogutmasınlar seni evlilikten
ben sana kızı korkutma demedim ki al korktu işte bak hiç evlenmeyecek başımıza kalacak bekar bekarBiraz daha böyle yazarsanız hiç evlenmem
ben su an öyle yapmaya çalışıyorum.. ama düzeltemedim. .yani artık bana eskisi kadar saygısızlık yapmıyor ama en ufak birşeyde bize olmasada hemen küfür eder agızı cok bozuk.. zaten inatlaşarak hiiç işin içinden cıkamıyorsnbunun çözmek sizin elinizde normal bi anınızda bunu oturup adamakıllı konuşmalısınız,gaza getirin birbirinizi kendi çapınızda oyuna döndürerek çözmeye calışın