yaptm oldu vla iyiki sizlerde geldiniz inşallah böyle devam eder gider sohbetlerimizevet ıyı oldu ellerine saglık guzel yapmısın topiği
anne baba boluda ,kv ky onlar daha da uzakta :) sen ne iş yapıyorsun oh memnunsan bırakma işini dört kolla sarılne güzel canm keşke yapsn hep böyle mutlulugunuz daim olsun inşallah.. bebek oldukdan sonra eminim daha cok yardm edecektir sana.. annen baban felan sizin oturdugunuz şehirdemi peki..
o zaman gelecek vaad etmiyorsa 1 yaşına kadar kendin büyüt ondan sonra daha güzel uygun bir iş bul inşallah..
aminn sizinde inşallah
bende 2 ay oldu işe başlayalı şükür işimde cok rahatm bırikim yapıp seneye ev almayı planlıyoruz bakalım hayt neler gösterek tabi
Yalnız olmadığımı hissettirecek bekar birileri olsa fena olmazdı hanisana ne lazım
Hoşbuldumgeneli evli gel bacım gel eğer bekarsan bekarlara yerimiz var hoşgeldnnn
bende aynı dertten muzdarıbım ve benimki cok rahat gaylesiz sınır ediyo beni bende aksıne tez canlıyımpeki kavga annda agızdan cıkan saygıszlıklarıda mı bir bunun önüne gecemedim ben ya..
mmm o sıkıntı biraz işte 2 tarafta bu konuda özveride bulunmalı,saygıyı yitirmemek lazımpeki kavga annda agızdan cıkan saygıszlıklarıda mı bir bunun önüne gecemedim ben ya..
hosgedin canım burda evlilikten sogumadaYalnız olmadığımı hissettirecek bekar birileri olsa fena olmazdı hani
Hoşbuldum
oh iyi ya uzakta olmalarıanne baba boluda ,kv ky onlar daha da uzakta :) sen ne iş yapıyorsun oh memnunsan bırakma işini dört kolla sarıl
inş Allah herkesin gönlündeki evi versin inş
hahaha yalnız degilsin biz varız evli çocuklu ve hamiş olsaktaYalnız olmadığımı hissettirecek bekar birileri olsa fena olmazdı hani
Hoşbuldum
ahahaha kızı bide evlilikten sogutalım tam olsun vallaha demihosgedin canım burda evlilikten sogumada
gelirler gelirler daha topiğimizi yeni açtık bekarlarda gelirYalnız olmadığımı hissettirecek bekar birileri olsa fena olmazdı hani
Hoşbuldum
Merak etme, 2 ablam var. Sağlı sollu bezdirmeye yetiyorlar. Ama yine dertleri benim bekar olmam, kiskanclarhosgedin canım burda evlilikten sogumada
cok haklsn canm ne yazıkki bizde o var işte kavga annında o agzına geleni söylüyor ben agzıma geleni söylüyorım şimdilerde düzetlemye çalışşamda eşimden yine cıkıyor.. agzı cok bozuk hele trafikte bi görsen varyammm o sıkıntı biraz işte 2 tarafta bu konuda özveride bulunmalı,saygıyı yitirmemek lazım
tabi ky kp mesafeli olmak en mantıklısı ama çok şükür bi sorunumuz yok severim kendilerini onlarda beni sever saolsunlaroh iyi ya uzakta olmaları
bizimkiler yakında cok sıkıntılar yaşadık ilk zamanlar kv görümce eltiden dolayı
görümce eltile ipleri kopardım benden uzak olsunlar
kv kp mesafliyim eşimle gider geliriz ortamına göre davranyrm artık laf sokamıyor bana
siz ne zamanlar gidiyorsnz yanlarına.
esnaf ve sanatkarlar odası başkanlıgında genel sekreter olarak çalşyrm ben canm şükür iyi işim rahatmda 4 elle sarıldımm vla
burası bizim ucuz diğer illere göre.. hayat birazda kolay
bende kıskandıııımmmMerak etme, 2 ablam var. Sağlı sollu bezdirmeye yetiyorlar. Ama yine dertleri benim bekar olmam, kiskanclar
kıskanıo onlar seni kıskanıo senn gibi cıtırıMerak etme, 2 ablam var. Sağlı sollu bezdirmeye yetiyorlar. Ama yine dertleri benim bekar olmam, kiskanclar
evlilikte güzel ki valla billaaMerak etme, 2 ablam var. Sağlı sollu bezdirmeye yetiyorlar. Ama yine dertleri benim bekar olmam, kiskanclar
seni eşine ispiyonlucamm görürsün senbende kıskandıııımmm
yalan söylüyor yalan inanma onaevlilikte güzel ki valla billaa
Valla ben hergun soyluyorum keske bekar olsaydim diyeseni eşine ispiyonlucamm görürsün sen
evlendikte noldu sanki demi ahh gençliğim ahh ulan