Geçen sene son aylarında söz attım tatlım ama ablam sağolsun görüştüğüm biri varzamanıda gelmiş olmuş aslında şaka bir yana var mı birileri görüştüğün konuştugun canm benm
okuyormusn calşyrmsn ne işle ugraşuyorsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen sene son aylarında söz attım tatlım ama ablam sağolsun görüştüğüm biri varzamanıda gelmiş olmuş aslında şaka bir yana var mı birileri görüştüğün konuştugun canm benm
okuyormusn calşyrmsn ne işle ugraşuyorsn
hahaha
koc canımeşin ne burcu canm..
haklsn cevap vermemesi daha sinir bozucu oluyor .. bende cevap vermesn daha cok sinirleniyorum..
hayırlısı olsun inş hakkında ozmnGeçen sene son aylarında söz attım tatlım ama ablam sağolsun görüştüğüm biri var
ben sana kızı korkutma demedim ki al korktu işte bak hiç evlenmeyecek başımıza kalacak bekar bekar
anladım canım inatlaşmayın zaten işe inada binerse hiç çıkamazsınız işin içinden.ben su an öyle yapmaya çalışıyorum.. ama düzeltemedim. .yani artık bana eskisi kadar saygısızlık yapmıyor ama en ufak birşeyde bize olmasada hemen küfür eder agızı cok bozuk.. zaten inatlaşarak hiiç işin içinden cıkamıyorsn
ablan yüüznden mi attın sözüGeçen sene son aylarında söz attım tatlım ama ablam sağolsun görüştüğüm biri var
aynen canım hemide cooook kotuyuz
İnşallahhayırlısı olsun inş hakkında ozmn
inşallah zamnla düzelir.. bu konu üzerine pek yogunlşamak istemiyorum canm.. o zamanda cok bunalıyorum içim daralıyor iyi yanlarını görmeye calşyrm bakalm zamanla neler olacak nasıl olacak.anladım canım inatlaşmayın zaten işe inada binerse hiç çıkamazsınız işin içinden.
sen kötü ben kötü birbirinizi heeç bırakmayaakaynen canım hemide cooook kotuyuz
_MAJESTE_ cim kac yasindasininşallah zamnla düzelir.. bu konu üzerine pek yogunlşamak istemiyorum canm.. o zamanda cok bunalıyorum içim daralıyor iyi yanlarını görmeye calşyrm bakalm zamanla neler olacak nasıl olacak.
senn eşin gezmeyi dolşamayı sever mi
ikinizin izin günleride aynı mı denk geliyor
senn ögle arası felan oluyor mu çalştıgn yerde
bi anda soru yagmuruna tuttum haa kızı
Sana cok kanim kaynadi sana apla diyebulrmiyimsen kötü ben kötü birbirinizi heeç bırakmayaak
uykusuz anne
23 yaşındayım ben canm eşimde 31 yaşnda_MAJESTE_ cim kac yasindasin
tesüf ederim yani şimdi oldu mu bu diyecek başka birşey bulamadın mı delüüSana cok kanim kaynadi sana apla diyebulrmiyim
Hakkinda hayirlisi olsun canim aceleetme bosver :)Geçen sene son aylarında söz attım tatlım ama ablam sağolsun görüştüğüm biri var
Ablam tanıştırdı, gerçi oncekinide pek istemiyordu hep başkalarını söylerdiablan yüüznden mi attın sözü
ablan mı tanıştırdı görüştürdüğün biri ile orayı anlayamadım canm
keşke olsun sen bize bakma biz öyle takılıyoruz sana.
işi gücü iyi mi.. karakterine kişiliğine cook iyi bak tepkilerine cok iyi tart ölç vlla evlennce su bir gercekki cok değişiyorlar canm benm
sen calışıyormsn peki yoksa evdemsn genelde
Hahahah o zaman sen bana teyze de sıksan teyzen olurum23 yaşındayım ben canm eşimde 31 yaşnda
ben daha güccük anneyim
İki ablamda 27 ye girmeden iki ay önce evlendi bende bu sene sonunu dusunuyorumHakkinda hayirlisi olsun canim aceleetme bosver :)
aynen zamanla düzelir inş canım ,severiz gezmeyi ama bazen olur ki evde pineklemeyi tercih ederiz :) ben hafta sonu izinli oluyorum onun bazen hafta içi oluyor izni ,öğle aramda işyerinde oluyorum genelde işim falan olursa çıkıyorum.senin mesai kaçta başlıyo ve bitiyorinşallah zamnla düzelir.. bu konu üzerine pek yogunlşamak istemiyorum canm.. o zamanda cok bunalıyorum içim daralıyor iyi yanlarını görmeye calşyrm bakalm zamanla neler olacak nasıl olacak.
senn eşin gezmeyi dolşamayı sever mi
ikinizin izin günleride aynı mı denk geliyor
senn ögle arası felan oluyor mu çalştıgn yerde
bi anda soru yagmuruna tuttum haa kızı