cok pis çirkef olma huyu bendede var huyum kurusunAblam tanıştırdı, gerçi oncekinide pek istemiyordu hep başkalarını söylerdi
O değişirse bende değişirim, çok pis cirkef olurum
Calisiyorum tatlım
Kız annem olsa seni sopalardi23 yaşındayım ben canm eşimde 31 yaşnda
ben daha güccük anneyim
Koz ben 24 de evlendim simdiki aklim olsa 30 u beklerdim evlendim basim goge erdiİki ablamda 27 ye girmeden iki ay önce evlendi bende bu sene sonunu dusunuyorum
benm sabah 9 akşam 4 430 gibi işin durumuna göre bırakıyorum canmaynen zamanla düzelir inş canım ,severiz gezmeyi ama bazen olur ki evde pineklemeyi tercih ederiz :) ben hafta sonu izinli oluyorum onun bazen hafta içi oluyor izni ,öğle aramda işyerinde oluyorum genelde işim falan olursa çıkıyorum.senin mesai kaçta başlıyo ve bitiyor
nie gıı erkenden evlenmiş birde üstüne cocuk yapmş mı dieKız annem olsa seni sopalardi
bak kızı alttan alttan sogutuyor gaz verior yakaladım yineKoz ben 24 de evlendim simdiki aklim olsa 30 u beklerdim evlendim basim goge erdi
Kovayımcok pis çirkef olma huyu bendede var huyum kurusunburcun ne senn benmki aslan vla cok pis huylarm var ha deliyim ben
hayırlısı değilmiş demekki inşallah bu konuştugun kişi ile hayırlıysa kurarsnz yavanızı canm ne kadardır konuşuyorsunuz
çalştgn iyi olmuş evde zaman geçmezdi : ssz:
işlerin yogunmudur genelde
Huyum kurusun genelde gaz veririmbak kızı alttan alttan sogutuyor gaz verior yakaladım yine
o uykusuzlktan ne dediğini bilmiyor bakma sen ona
Aha bende kovayim kovalar cok cilgin oluyor ben kendimden biliyorum ve cokda inadim soylemesi ayip :)Kovayım
2 ay oluyor canım, sessiz sedasız gidiyoruz bakalım kısmet
Daha 1 buçuk ay oldu çalışalı, ilk başladığımda çok fenaydi şuan sakin oturuyorum boş boş
allah bana bir cene vermiş habire bir yazıyorum normaldirYahu burdan takibe bir benmi zorlaniyorum beynim dondu resmen
bende aslanım ayagınızı denk alın bak ona göreAha bende kovayim kovalar cok cilgin oluyor ben kendimden biliyorum ve cokda inadim soylemesi ayip :)
Yok yok diger elim besikte salliyoallah bana bir cene vermiş habire bir yazıyorum normaldir
bir iki güne alışırsın bu tmepoya
senn oglan napıor oglanı unutmadın demi gız
Kiz cocugun olan uykusunuda acmisindirbende aslanım ayagınızı denk alın bak ona göre
ruh halim ahanda böle
gece oglana bi nenni söylüyorum sinirden bagıra bagıra apartman bizi dinlior
hayırlısı olsun inşallah canm hakkında bir derdn sıkıntın olursa yaz bizlere yardmcı olmaya çlaşırız inşallah..Kovayım
2 ay oluyor canım, sessiz sedasız gidiyoruz bakalım kısmet
Daha 1 buçuk ay oldu çalışalı, ilk başladığımda çok fenaydi şuan sakin oturuyorum boş boş
VER TABİ AYIP SANA :)yinede geç kaldın ben anlamamo yüzden sana ikram versek mi vermesek mi
ayagmda sallıyorum sonra beşiğe koyuyorum tam uyudu derken viyaklıyorKiz cocugun olan uykusunuda acmisindirnasil uyutuyosun
Benim başım biraz geç göğe ersinKoz ben 24 de evlendim simdiki aklim olsa 30 u beklerdim evlendim basim goge erdi
Anam derdi ki daha geri dur sen ne zaman büyüdün de koca istiyonnie gıı erkenden evlenmiş birde üstüne cocuk yapmş mı die
Tamambak kızı alttan alttan sogutuyor gaz verior yakaladım yine
o uykusuzlktan ne dediğini bilmiyor bakma sen ona
Kendimizi övmek gibi olmasın ama en harika burca sahibizAha bende kovayim kovalar cok cilgin oluyor ben kendimden biliyorum ve cokda inadim soylemesi ayip :)
verymmm ayıp edion ne istersen önüne seriyimVER TABİ AYIP SANA :)