Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

ne güzel canm keşke yapsn hep böyle mutlulugunuz daim olsun inşallah.. bebek oldukdan sonra eminim daha cok yardm edecektir sana.. annen baban felan sizin oturdugunuz şehirdemi peki..
o zaman gelecek vaad etmiyorsa 1 yaşına kadar kendin büyüt ondan sonra daha güzel uygun bir iş bul inşallah..
aminn sizinde inşallah:KK200:
bende 2 ay oldu işe başlayalı şükür işimde cok rahatm bırikim yapıp seneye ev almayı planlıyoruz bakalım hayt neler gösterek tabi:kahve:
anne baba boluda ,kv ky onlar daha da uzakta :) sen ne iş yapıyorsun oh memnunsan bırakma işini dört kolla sarıl :KK66:
inş Allah herkesin gönlündeki evi versin inş

anne baba boluda ,kv ky onlar daha da uzakta :) sen ne iş yapıyorsun oh memnunsan bırakma işini dört kolla sarıl :KK66:
inş Allah herkesin gönlündeki evi versin inş
oh iyi ya uzakta olmaları :KK53:
bizimkiler yakında cok sıkıntılar yaşadık ilk zamanlar kv görümce eltiden dolayı :KK14:
görümce eltile ipleri kopardım benden uzak olsunlar :KK14:
kv kp mesafliyim eşimle gider geliriz ortamına göre davranyrm artık laf sokamıyor bana :KK53:
siz ne zamanlar gidiyorsnz yanlarına.
esnaf ve sanatkarlar odası başkanlıgında genel sekreter olarak çalşyrm ben canm şükür iyi işim rahatmda 4 elle sarıldımm vla
burası bizim ucuz diğer illere göre.. hayat birazda kolay :KK39::KK39:

Yalnız olmadığımı hissettirecek bekar birileri olsa fena olmazdı hani :KK53:

Hoşbuldum :KK36::KK36:
gelirler gelirler daha topiğimizi yeni açtık bekarlarda gelir :KK60::KK60:
biz varken yalnız hissedemssn asla döverim vla:63::63::63:
bizi begenmion mu sen :KK53:
seni bi evlilikten sogutalm da gör gününü:KK45::oha::oha:

ya kızlar bir insanın (esim için soyluyorum) hıc zayıf noktası olmazmı mesela kimi kavga etmekten hoşlanmadıgı için ıdareci olur yada kuslugu sevmez yada huzursuzlugu sevmez yada esini kırmak istemez ama benimkinde bunarın hibiri yok napıyım ben bunla:KK43::KK43:

mmm o sıkıntı biraz işte 2 tarafta bu konuda özveride bulunmalı,saygıyı yitirmemek lazım
cok haklsn canm ne yazıkki bizde o var işte kavga annında o agzına geleni söylüyor ben agzıma geleni söylüyorım şimdilerde düzetlemye çalışşamda eşimden yine cıkıyor.. agzı cok bozuk hele trafikte bi görsen varya :oha::oha::oha:

oh iyi ya uzakta olmaları :KK53:
bizimkiler yakında cok sıkıntılar yaşadık ilk zamanlar kv görümce eltiden dolayı :KK14:
görümce eltile ipleri kopardım benden uzak olsunlar :KK14:
kv kp mesafliyim eşimle gider geliriz ortamına göre davranyrm artık laf sokamıyor bana :KK53:
siz ne zamanlar gidiyorsnz yanlarına.
esnaf ve sanatkarlar odası başkanlıgında genel sekreter olarak çalşyrm ben canm şükür iyi işim rahatmda 4 elle sarıldımm vla
burası bizim ucuz diğer illere göre.. hayat birazda kolay :KK39::KK39:
tabi ky kp mesafeli olmak en mantıklısı ama çok şükür bi sorunumuz yok severim kendilerini onlarda beni sever saolsunlar :KK68:evet o konuda şanslısın birikim yapmak daha kolay olur siizn için

X