off ne zor olur şimdi biri hastalanur diğerinede gecer.. ondan sonra ugraş dur inşallah gecmez maske taksn agzına yaklaşmasn fazla oglana annesi. anne sütü alıyorsa gecme olasılıgı düşük korkma bakalım.. cok geçmiş olsunOkuldan grip kapmis evde kalcak iyilesene kadar bide bebise gecmesin diye cabalicaz Allahimm su günler hayirlisiyla bi gecsinnn
Antep in bi ilçesinden ama anteplilerle alakası yok:)) sarışın yeşil gözlü.. ailesi de yıllardır adanada. Yani antep le bağları yok.oda adanalımı canım
benimki nevşehirli
ahh canmmm benmmm iltifatta edermiş gubalagına
Haha ay alemsin ya :) yok kız ancak vakit buldum, bebeği uyutunca gelebildim :)
Çok şükür iyiyim benim yaramazla, evle uğraşıp duruyorum :) ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ sen nasılsın hem güzel anne, hemde güzel insan
rabbim sana bağışlasın canım benim oğlumda yeşil gözlüAntep in bi ilçesinden ama anteplilerle alakası yok:)) sarışın yeşil gözlü.. ailesi de yıllardır adanada. Yani antep le bağları yok.
ben samsunda yaşıyorumiyi yapıyorsun canım ne mutlu
sen nerde yaşıyorsun
ahahh gel gel direk devam et beynin yanmasın durdk yere sen lazmsın bize hastalaraselam kızlar anca gelebildim yoğunluktan. neler yazmışsınız diye bi bakım dedim okunacak gibi değil beynim yanıyo sonraşuan neler yapıyosunuz bakalım
hep karadenizi merak etmişimdir ama yolum hiç düşmedi güzel olduğunu duydumben samsunda yaşıyorum
Amin çok teşekkür ederim:) benim de yeşil gözlü olur belki:) sen mi yeşil gözlüsün eşin mirabbim sana bağışlasın canım benim oğlumda yeşil gözlü
yok annem evlenmeyi düşünmüyor 57 yaşında. kendi evinde yaşıyor. abimde işi değilde eşi gereği gitti deyimbende konyada yaşıyorum
abin işin geregi mi konyaya gitti canm
yeniden evlilik felan düşünyor mu peki ? evi kendinin mi
sen nerde yaşıyosun. yaa karadeniz çok güzel buraları hiç biyere değişmem ama ben ilçesinde yaşıyorum. onu söylemeyimhep karadenizi merak etmişimdir ama yolum hiç düşmedi güzel olduğunu duydum
ikimizde değiliz dayımız yeşil kyb ve benim babam ela gözlü canımAmin çok teşekkür ederim:) benim de yeşil gözlü olur belki:) sen mi yeşil gözlüsün eşin mi
Tekirdağ canımsen nerde yaşıyosun. yaa karadeniz çok güzel buraları hiç biyere değişmem ama ben ilçesinde yaşıyorum. onu söylemeyim
Benim anne tarafım yani annemin dayılar falan renkli gözlü.babaannem yeşil gözlü.benim aile kahvegözlü ben siyah:)) eşiminde sülale de bitek benim eşim yeşil gözlü. Esmer yeşil gözlü bi kız olsa tadından yenmez:))ikimizde değiliz dayımız yeşil kyb ve benim babam ela gözlü canım
Sağolasın canım benim Allah razı olsun, Rabbim senin yavrunu da sana bağışlasın :) 11 aylık canım benim :)allah bagışlasın evladını canım ne kadarlık
rabbim gönlüne göre versin canım benim üzüm gözlümü özledim ben okuldan çıkmasına az kaldıBenim anne tarafım yani annemin dayılar falan renkli gözlü.babaannem yeşil gözlü.benim aile kahvegözlü ben siyah:)) eşiminde sülale de bitek benim eşim yeşil gözlü. Esmer yeşil gözlü bi kız olsa tadından yenmez:))
tekirdağın çerkezköy ve çorlu ilçesine gitmiştim çok önceTekirdağ canım
amin ayaklanma zamanıdır şimdi hep dikkat isterSağolasın canım benim Allah razı olsun, Rabbim senin yavrunu da sana bağışlasın :) 11 aylık canım benim :)
oralar daha gelişmiş canım merkez malesef hala geri oralara göretekirdağın çerkezköy ve çorlu ilçesine gitmiştim çok önce
Amin hayırlısı olsunrabbim gönlüne göre versin canım benim üzüm gözlümü özledim ben okuldan çıkmasına az kaldı
Haha ay önce güzel söz söyleyen sonra dayak atanlardanım ben, kork benden kooorkahh canmmm benmmm iltifatta edermiş gubalagına
bunun altından birşey cıkmaz demi
bende napym canm işteym ögle aramda oglanı görüp geldim bugun pek bi keyflidi anneme hiç eziyet etmior bilon mu
bütün eziyeti bana edior bu sıpa
evin işi gücü hiç btmez ki zaten yaparsn yne olur yine olur yine olur olur ve olur