Yürümeye başladı, hiç durmuyor yerinde. Bundan önce de sürekli peşindeydim ama zaten o bana fırsat vermiyor, sürekli peşimde :)amin ayaklanma zamanıdır şimdi hep dikkat ister
hmm pek bi dertli söyledin abinin gitmesi acaba nedenyok annem evlenmeyi düşünmüyor 57 yaşında. kendi evinde yaşıyor. abimde işi değilde eşi gereği gitti deyim
merkezden çok ilçe gelişiyo benim yaşadığım ilçede tık yok. sen merkezdesin sanırımoralar daha gelişmiş canım merkez malesef hala geri oralara göre
bunlar bence aralarnda caktrmadan anlaşma yapmşlar gör sen annesiHaha ay önce güzel söz söyleyen sonra dayak atanlardanım ben, kork benden kooork
Ay canım benim ya benim oğlum da aynı, kimseye sıkıntı vermez, başkalarının yanında öyle sessiz öyle sakinki, her gören çok sakin diyorçocuk benim yanımda huysuzluğu bine katlıyor bizim bebekler aynı
bende ilçedeym ama avm felan hep var burada piknk alanları parklar.. çay bahceleri baya gelişmiş yinede cok yapılacak birşey yok kışın avmden başka biryere gidemedik cocuk oluncamerkezden çok ilçe gelişiyo benim yaşadığım ilçede tık yok. sen merkezdesin sanırım
şimdi gelin görümce olarak bakmada ben hiç bi görümcenin yapmayacağı kadar baktım ne istediyse aldım da o çok yanlışlar yaptı benimde gözümden düştü o yüzden kendisiyle görüşmüyorum. ondan öyle dedim. ben asm deyim canım bende hepsi mevcut aşılar kanlar izlemler enjeksiyon pansuman vs herbişey.hmm pek bi dertli söyledin abinin gitmesi acaba neden
bulundgn hastane yogun mu sakin m i canm sen kan felan mı alıyorsn orada
ben çok sıkıldım varya inanamazsın. aynen havalar ısınsaydı bi güzel gezerdikbende ilçedeym ama avm felan hep var burada piknk alanları parklar.. çay bahceleri baya gelişmiş yinede cok yapılacak birşey yok kışın avmden başka biryere gidemedik cocuk oluncaavm gidiyoruz market magaza cay içip geliyoruz her hafta aynı rutın havalar bı ısınaydı ya
Anaaaa şuna bak ya nasıl korkutuyor benibunlar bence aralarnda caktrmadan anlaşma yapmşlar gör sen annesi
ahahhabikere sen benden kork tammm mı benm dayaklarm meşhurdur burada baş gelemen bennlen sen
senn ki kaç aylıkda yürümeye başladı emeklemişydi
anladm canm gelinden yana sıkıntılısın o zaman.. iyilik yap denize at die boşa dememişler..şimdi gelin görümce olarak bakmada ben hiç bi görümcenin yapmayacağı kadar baktım ne istediyse aldım da o çok yanlışlar yaptı benimde gözümden düştü o yüzden kendisiyle görüşmüyorum. ondan öyle dedim. ben asm deyim canım bende hepsi mevcut aşılar kanlar izlemler enjeksiyon pansuman vs herbişey.
aynen yaa bende cok sıkıldım daga taşa cıksak vallahi benm eşim balık tutkkunu yaz gelsin her hafta sonu götürecek biziben çok sıkıldım varya inanamazsın. aynen havalar ısınsaydı bi güzel gezerdik
tamam be aglamaAnaaaa şuna bak ya nasıl korkutuyor beni
Benim bebeğim maşallah başta hızlı yaşıyor hayatı:)
4, 5 aylıktı emeklemeye başladı tabi yavaş yavaş, sonra da baya hızlandı. Yedi aylıkken tutunarak yürümeye başladı. On aylıkken de tutunmadan yürümeye başladı ablası :)
Bu arada beni çok korkutursan ağlarım heeee
bugün pek hastamız yok bende işlerimi bitirdim rahatım sıkıntı yok. canım bende aynı yıllardır çalışıyorum kendim yemedim onlara yedirdim. çocuklarına hep en iyilerini aldım kendisinin düşünmediklerini ben düşündüm. bi dediklerini iki etmedim hep harcadım ama hiç kıymetim yokmuş. ben evlendim düğünüm oldu çocuğum oldu kimseden bişey görmedim. ama bunlar üzmüyo beni. yatalak olan babamla uğraştı annemle uğraştı. abimi boynuzladı. cebimizden para çaldı. arkamızdan millete bizi attı. babam onun pisliklerini görmeden vefat etti allahtan. ama abim yine de kabul etti o tarafa yerleştiler işte. bizim gelin konyalıanladm canm gelinden yana sıkıntılısın o zaman.. iyilik yap denize at die boşa dememişler..
bende görümcemi kendi ablam bildim.. aramı hep iyi tutmaya çalıştım.. hiç kırmadm üzmedim herşeyime dahil ettirdm.. eşimle nişanlıyken gezerdk onuda alrdm mesela eşyalarımı hep onla sectm begendm gelinliğimi bindallıgımı evimi..
bize gelirlerdi neler neler yapardm en güze sekilde agırlardm ama ne oldu..
o bana karşı hep kötülük beslemiş megerse.. hep kin tutmuş hep bi savaş içindeymiş.. yazık allaha havale ediyorm benm huzurumu bozdu burnumdan getirdi zehir etti düğünümü felan en son gecen sene yazın yaptı yapacagını..
işte o yüzden bu sene nasıl olacak blmyrm kafaı yiyeceğim düşnmekten inan
buraya nasıl bakabliyorsn o zaman sakin mi şimdi :)))
yaa benimde canımı sıkan o oğlumdan 2/3 ay küçükler emekliyo oğlum daha emeklemiyo. sadece yuvarlanıyo kendini geri geri itiyoNee10 senn bebiş emekliyor mu canm
Şuna bak yaa bir peçeteyi bile çok görüyortamam be aglamasümüğünü silmeye peçetem yk kıyamadıgımdan değil yanimmm oy maşallah ya benm oglan emeklemiyor daha.. koltuklara tutunarak durabilyor hafiften sıralama yapıyor koltukların üzerinde emekleme yok yuvarlana yuvarlana gidiyor gidecegi yere
tv izliyor mu ek gıda ile aranız nasıl
biz ek gıda ilede cok sıkıntılıyız hooff
yerim onu yaa tostik elleriyle miaynen yaa bende cok sıkıldım daga taşa cıksak vallahi benm eşim balık tutkkunu yaz gelsin her hafta sonu götürecek bizi
oglanada küçük olta aldık yaza oda tutacak ablası babasıla
hadi ya ... allaha havale et boşver... abin mutlu olsnda varsn böyle olsun.. yapacak birşey yok artık.. hayat işte bilemiyorsn insanları canm.. neler neler neler var..bugün pek hastamız yok bende işlerimi bitirdim rahatım sıkıntı yok. canım bende aynı yıllardır çalışıyorum kendim yemedim onlara yedirdim. çocuklarına hep en iyilerini aldım kendisinin düşünmediklerini ben düşündüm. bi dediklerini iki etmedim hep harcadım ama hiç kıymetim yokmuş. ben evlendim düğünüm oldu çocuğum oldu kimseden bişey görmedim. ama bunlar üzmüyo beni. yatalak olan babamla uğraştı annemle uğraştı. abimi boynuzladı. cebimizden para çaldı. arkamızdan millete bizi attı. babam onun pisliklerini görmeden vefat etti allahtan. ama abim yine de kabul etti o tarafa yerleştiler işte. bizim gelin konyalı
hadi ya ... allaha havale et boşver... abin mutlu olsnda varsn böyle olsun.. yapacak birşey yok artık.. hayat işte bilemiyorsn insanları canm.. neler neler neler var..bugün pek hastamız yok bende işlerimi bitirdim rahatım sıkıntı yok. canım bende aynı yıllardır çalışıyorum kendim yemedim onlara yedirdim. çocuklarına hep en iyilerini aldım kendisinin düşünmediklerini ben düşündüm. bi dediklerini iki etmedim hep harcadım ama hiç kıymetim yokmuş. ben evlendim düğünüm oldu çocuğum oldu kimseden bişey görmedim. ama bunlar üzmüyo beni. yatalak olan babamla uğraştı annemle uğraştı. abimi boynuzladı. cebimizden para çaldı. arkamızdan millete bizi attı. babam onun pisliklerini görmeden vefat etti allahtan. ama abim yine de kabul etti o tarafa yerleştiler işte. bizim gelin konyalı
Zaten hep öyle olur, iyilik yaparsın ağzına ederler. Buna benzer şeyler bende yasadım. Ahhh bu insanları hiç anlamıyorum, iyilik yapıyoruz olmuyor, yapmıyoruz yine olmuyor yani hiçbir türlü yaranamıyoruZanladm canm gelinden yana sıkıntılısın o zaman.. iyilik yap denize at die boşa dememişler..
bende görümcemi kendi ablam bildim.. aramı hep iyi tutmaya çalıştım.. hiç kırmadm üzmedim herşeyime dahil ettirdm.. eşimle nişanlıyken gezerdk onuda alrdm mesela eşyalarımı hep onla sectm begendm gelinliğimi bindallıgımı evimi..
bize gelirlerdi neler neler yapardm en güze sekilde agırlardm ama ne oldu..
o bana karşı hep kötülük beslemiş megerse.. hep kin tutmuş hep bi savaş içindeymiş.. yazık allaha havale ediyorm benm huzurumu bozdu burnumdan getirdi zehir etti düğünümü felan en son gecen sene yazın yaptı yapacagını..
işte o yüzden bu sene nasıl olacak blmyrm kafaı yiyeceğim düşnmekten inan
buraya nasıl bakabliyorsn o zaman sakin mi şimdi :)))