benm oglanda emeklemiyoryaa benimde canımı sıkan o oğlumdan 2/3 ay küçükler emekliyo oğlum daha emeklemiyo. sadece yuvarlanıyo kendini geri geri itiyo
haklısın canım bende kendi ailemden görmediklerimi eşimin ailesinden gördüm. kardeşliği eşimin kardeşlerinde gördüm. hepsinden de allah razı olsun. seninde tam tersi. sen eşinle iyi olda gerisi önemli değil. kaç tane görümcen varhadi ya ... allaha havale et boşver... abin mutlu olsnda varsn böyle olsun.. yapacak birşey yok artık.. hayat işte bilemiyorsn insanları canm.. neler neler neler var..
benm de bebişim oldundan beri ne kv ne görümceden ne kp bir çöp dahi görmedim biliyormsn .. cocuguma ne birşey aldılar ne birşey taktılar.. alıştımm.. gülüp geçiyorum artık..
kv ile görüşüyorum su an ama cok mesaflym aramam sormam.
hafta bir eşimle gideriz oturup geliriz artık lafta sokamıyor bana .. soksada agzının payını veririm artık yok öyle saf gelinleri karşısnda
dişini göstermessen öyle bir eziyorlar ki seni..
benm sorunum yaz oldumu görümcem geldim mi nasıl olacak .. eşimi bensiz onlarn yanna göndermcm bende onlarn yüzünü görmek istemiyorum cok aradaym
yaranamassnn ben bu sene yazın elti ve görümce ile ipleri kopardm.. kv ile de mesafelyim.. dişimi göstermesem daha neler neler edeceklerdi bana..Zaten hep öyle olur, iyilik yaparsın ağzına ederler. Buna benzer şeyler bende yasadım. Ahhh bu insanları hiç anlamıyorum, iyilik yapıyoruz olmuyor, yapmıyoruz yine olmuyor yani hiçbir türlü yaranamıyoruZ
bir tane var canm olmaz olasıca bir tanede baş belası elti varhaklısın canım bende kendi ailemden görmediklerimi eşimin ailesinden gördüm. kardeşliği eşimin kardeşlerinde gördüm. hepsinden de allah razı olsun. seninde tam tersi. sen eşinle iyi olda gerisi önemli değil. kaç tane görümcen var
evet ablasıııı tostik tostik ellerile annesine balık tutacakmsyerim onu yaa tostik elleriyle mi
biliyorum her bebek farklı yaşlı koca karılar çocukları yarış atı gibi görüyolar ayy senin ki daha emeklemiyooomuuu demeleri yok mu. işte insanın canını sıkıyo. koltuklara tutunuyo ayakta duruyo koltuk altlarından tutarsan yürümeye çalışıyo ama emeklemeye gelince sadece yuvarlanıyo seninki kaç kilo kilodan olabilir mi benim ki 10400benm oglanda emeklemiyor
heceleme felan yapıyor mu koltuklara tutunarak durabliyor mu her bebek farklı olur annesi
görürüm ben para yok para lazm birikim yapıyoruzŞuna bak yaa bir peçeteyi bile çok görüyor
Bazı bebekler hiç emeklemiyor direk zamanı gelince yürüyor :) belki de senin oğlun da yürüme hazırlıkları içindedir annesi :)
Bütün bebeleri Rabbim nazardan saklasın (amin) ❤ benim oğlum da yemek konusunda sıkıntılı, hele su konusunda hepten sıkıntılı, su içiremiyorum, ne yaptıysam içmiyor
yaz bi yandan gelse bi yandan da gelmese diyosun öyle değil mi. eşinle sende tatile çıksanıza kaçın ordanbir tane var canm olmaz olasıca bir tanede baş belası elti varyazn gelp yine huzurumu bozacaklar
Aynı yaaa aynı, bende böyle bir sıkıntı içindeyim. Elti ile bitti zaten artık ama kv kp görmek istemiyorum ama işte senin de dediğin gibi eşimi yalnız da göndermek istemiyorum. Mecbur gidiyorum ama her gittiğimde illa ki moralim bozuluyor, suratım zaten asık oluyor. Çünkü hiçbirini görmek istemiyorum.yaranamassnn ben bu sene yazın elti ve görümce ile ipleri kopardm.. kv ile de mesafelyim.. dişimi göstermesem daha neler neler edeceklerdi bana..
benm sıkıntım yaz geldimi görümcem 3 ay burada annesnde kalıyor... eltmde 15 günlük geliyor..
eşimi salmak istemiyorum bensiz o eve çünkü dolduracaklar atıp tutacaklar ( eşim arkamda o da gördü yapılanları)
salmaynca bu sefer huzursuzluk olacak.. evimde.
ben gitsem onlarn o tiskinç suratını görmek istemiyorum aynı ortamda olmak istemiyorum napacam ben
amann canm sen ne bakan onlara boşver canını sıkma ya heee de gec benmki emeklemeden yürüyecekms debiliyorum her bebek farklı yaşlı koca karılar çocukları yarış atı gibi görüyolar ayy senin ki daha emeklemiyooomuuu demeleri yok mu. işte insanın canını sıkıyo. koltuklara tutunuyo ayakta duruyo koltuk altlarından tutarsan yürümeye çalışıyo ama emeklemeye gelince sadece yuvarlanıyo seninki kaç kilo kilodan olabilir mi benim ki 10400
Kız bardakla, kaşıkla inan hepsini denedim ama yok verdiğim gibi çıkarıyor. Ne yapıcam bilmiyorum, susuz da olmaz ki. Bazen oturup ağlıyorum, değişik işte :)görürüm ben para yok para lazm birikim yapıyoruz
bende küçükken emeklememişim hiç bana cekti sanrm ya
bardakla içirsen bende bardakla içriyorum
benm oglanda sıkıntılı sadece tv karsısnda sevdiği çizgi flmleri acarak yediriyoruz caresiz kaldm bu yola başvurdm başka carem kalmadı bilyorum cok zararlı
sen çözümü gitmekte mi buldun .. canm bu çözümü banada önerirmsn pekiAynı yaaa aynı, bende böyle bir sıkıntı içindeyim. Elti ile bitti zaten artık ama kv kp görmek istemiyorum ama işte senin de dediğin gibi eşimi yalnız da göndermek istemiyorum. Mecbur gidiyorum ama her gittiğimde illa ki moralim bozuluyor, suratım zaten asık oluyor. Çünkü hiçbirini görmek istemiyorum.
Rabbim bunlar gibilerden uzak etsin, bunlar gibilere de fırsat vermesin.
Yok yemek yapmıyorum:) Duş aldım bi ondan yaniii:)
allah allah ama susuz olmaz ki ya pipetle felan denedin mi.. ılık içmiyorsa soguk verseydin annesi birde.. yada birgün hiç verme bklm napacak.. susuz olmaz tabi emiyor mu..Kız bardakla, kaşıkla inan hepsini denedim ama yok verdiğim gibi çıkarıyor. Ne yapıcam bilmiyorum, susuz da olmaz ki. Bazen oturup ağlıyorum, değişik işte :)
Oyyy oda zor kız, tv karşısında yemek yedirmek. Ahhh bu bebekler ahhh bize neler ediyorlar :)
akşam kocisine süslenecen demi ahanda yakaladm işteYok yemek yapmıyorum:) Duş aldım bi ondan yaniii:)
seninkide ağır ben kucakta çok tutamıyorum bi de hareketli elde avuçta durmuyo. kendilerini çekemiyoramann canm sen ne bakan onlara boşver canını sıkma ya heee de gec benmki emeklemeden yürüyecekms de
gıcık oluyorum hee şöyle insanlara
en son 1 hafta önce 10 kilo 700 gramdı bu cuma aşımız var aşı olcak kilodan değilde birazda genetik..
bak koltuklarda felan tutunarak durabilyorms daha napsn annesi belki direk yürürler ya.
tv izliyor mu sennkisi kaç diş var.
1 hafta cıkacagız canm zaten ama 3 ay buradayaz bi yandan gelse bi yandan da gelmese diyosun öyle değil mi. eşinle sende tatile çıksanıza kaçın ordan
kızamık aşısı canm daha olmadı benm ki senn ki oldumu hastaydı ertelendiseninkide ağır ben kucakta çok tutamıyorum bi de hareketli elde avuçta durmuyo. kendilerini çekemiyor3 tane dişi var canım baya oldu çıkalı 4. daha gelemedi. ona huysuz. tv de sadece reklamlar izliyo uykuya dalsa bile hemen duyuyo reklamları kalkıyo canım sizin ne aşısı var 10 aylık demedin mi.
amaaaannn tanrımmm 3 ay mıııı1 hafta cıkacagız canm zaten ama 3 ay burada
evet allahn cezası 3 ay burada eltiye baklma o 15 gün burda ondan sonra defolup gidiyor ona sıkıntı cekmiyorum o varken adım atmam eşimede attrmam görmeyiversn yengesini ..!!amaaaannn tanrımmm 3 ay mıııı