- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.914
Aynrn oyle sıkıntili donemimiz bi gecse tadina daha iyi varicazda baklim artik beklyoruzen güzelini yapıyorsun inam evladını kendin büyütüyorsun
Yat canim yat canin ne istiyorsa yap yaa kizlar bu arada hangi sehirlerdesinjz ben denizli :):))ben hala yan gelip yatıyorum:)
Bende adana liyim ama gaziantep te yaşıyorumYat canim yat canin ne istiyorsa yap yaa kizlar bu arada hangi sehirlerdesinjz ben denizli :)
allah bağışlasın canım. evet dün geldimAmin canim 1 hafta sonra 6 aylik olacak insallah zor ama napalim Allah beterinden saklasin sende dun gelmisin topigimize sanirim sendr hg :)
ben aslen mersinliyim tekirdağda yaşıyorumYat canim yat canin ne istiyorsa yap yaa kizlar bu arada hangi sehirlerdesinjz ben denizli :)
yemek yiyorum işlerim var giremiyorum oyuzden :)hoşgeldnnn güzel hamişimm
vallahi ne olsun ben iş güc ugraşıyorum bir yandanda buraya bakıyorum sen napıyorsn nasılsnn
hoşgeldiniz arkadaşım sağlıkla kucağına al evladını inşallahyemek yiyorum işlerim var giremiyorum oyuzden :)
hoşbuldum canım annesi yer o kuzuyuhoşgeldiniz arkadaşım sağlıkla kucağına al evladını inşallah
bende 06/07 doğumluyum yengeç kuzun annesini çok sevecek yengeçler anneye düşkün olur
ilk bebeğin mi cinsiyeti bellimihoşbuldum canım annesi yer o kuzuyuçok saol amin inş ,Allah isteyen herkese versin, yaşatsın bu güzel mutluluğu
Kız ancak vakit buldum da gelsin
hoşgeldiniz canımKız ancak vakit buldum da gelsin
Hoşgeldin:)Kız ancak vakit buldum da gelsin
Hoş buldum canım benimhoşgeldiniz canım
Hoş buldum canım benim :)Hoşgeldin:)
Antep cok guzel diyolar hep meraketmisimdir :) kizzz fistik gonder bize ordan :))Bende adana liyim ama gaziantep te yaşıyorum
napsn ablası ben gittm yeni kalkmş karnını doyurdmm koklaştk caktrmadan geri kaçtm geldimNe yapalım takılmaca.bebek ne yapıyordu