- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.651
Antep güzel evet gezdiğim kadarıyla:)) ama içinde bi tanıdık olmayınca güzel olsa ne yazar:))Antep cok guzel diyolar hep meraketmisimdir :) kizzz fistik gonder bize ordan :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Antep güzel evet gezdiğim kadarıyla:)) ama içinde bi tanıdık olmayınca güzel olsa ne yazar:))Antep cok guzel diyolar hep meraketmisimdir :) kizzz fistik gonder bize ordan :))
ahanda geldi hemen anladn demi arkandan konuşacagmı napıon bakyım güzel anneKız ancak vakit buldum da gelsin
ahanda buda gelmiş napıon sen bakym nerelerdesin acıların kadınıCaniimmm _MAJESTE_ immm
E canim tanidik zamanla olur konu komsu esinin isyerinden arkadas esleri yada arkadaslariAntep güzel evet gezdiğim kadarıyla:)) ama içinde bi tanıdık olmayınca güzel olsa ne yazar:))
Napiyim yaaa is yapmaya calisiyorum oglusa yetismeye calisiyorum kiz hasta olmus onla ilgileniyorum kisacasi surunmekteyinahanda buda gelmiş napıon sen bakym nerelerdesin acıların kadını
Eşimin arkadaşları var bekar:) onlarla görüşüyoruz. 9 aydır daha bi komşu görmedim:))bi arkadaşı var burda evli onlarda karı koca çok çıkarcı oldukları için pek görüşmek istemediğimden uzak durmayaca çalışıyorum:)E canim tanidik zamanla olur konu komsu esinin isyerinden arkadas esleri yada arkadaslari
bırak işi gücü canm ya oldugu kadar ne yoruyorsn kendini kız nie hasta olmuş annesi nesi varNapiyim yaaa is yapmaya calisiyorum oglusa yetismeye calisiyorum kiz hasta olmus onla ilgileniyorum kisacasi surunmekteyin
tek çocuk değilim birde abim var konyada yaşıyorlar eşi ve çocuklarıyla anneme ben yakınım her gün görüyorum annemi arada benim yanıma geliyor işte öyleyalnız yaşamak da cok zor tek cocukmusun..
benm annemde yalnızdı babam vefat etmişti.. 2 ay önce evlendi yalnız biryere kadar oluyor sonra olmuyor sende üzülüyorsn o yalnız kalıor die..
Okuldan grip kapmis evde kalcak iyilesene kadar bide bebise gecmesin diye cabalicaz Allahimm su günler hayirlisiyla bi gecsinnnbırak işi gücü canm ya oldugu kadar ne yoruyorsn kendini kız nie hasta olmuş annesi nesi var
Haha ay alemsin ya :) yok kız ancak vakit buldum, bebeği uyutunca gelebildim :)ahanda geldi hemen anladn demi arkandan konuşacagmı napıon bakyım güzel anne
Hmmm esin anteplimi gorev icinmi ordasinizEşimin arkadaşları var bekar:) onlarla görüşüyoruz. 9 aydır daha bi komşu görmedim:))bi arkadaşı var burda evli onlarda karı koca çok çıkarcı oldukları için pek görüşmek istemediğimden uzak durmayaca çalışıyorum:)
allah razı olsunbaşın sağolsun canım rabbim sizlere ömür versin
Burda görev yapıyorHmmm esin anteplimi gorev icinmi ordasiniz
oda adanalımı canımBurda görev yapıyor
tek çocuk değilim birde abim var konyada yaşıyorlar eşi ve çocuklarıyla anneme ben yakınım her gün görüyorum annemi arada benim yanıma geliyor işte öyle
Haha ay alemsin ya :) yok kız ancak vakit buldum, bebeği uyutunca gelebildim :)
Çok şükür iyiyim benim yaramazla, evle uğraşıp duruyorum :) ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ sen nasılsın hem güzel anne, hemde güzel insan
bende konyada yaşıyorumtek çocuk değilim birde abim var konyada yaşıyorlar eşi ve çocuklarıyla anneme ben yakınım her gün görüyorum annemi arada benim yanıma geliyor işte öyle