Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

E canim tanidik zamanla olur konu komsu esinin isyerinden arkadas esleri yada arkadaslari
Eşimin arkadaşları var bekar:) onlarla görüşüyoruz. 9 aydır daha bi komşu görmedim:))bi arkadaşı var burda evli onlarda karı koca çok çıkarcı oldukları için pek görüşmek istemediğimden uzak durmayaca çalışıyorum:)

yalnız yaşamak da cok zor tek cocukmusun..
benm annemde yalnızdı babam vefat etmişti.. 2 ay önce evlendi yalnız biryere kadar oluyor sonra olmuyor sende üzülüyorsn o yalnız kalıor die..
tek çocuk değilim birde abim var konyada yaşıyorlar eşi ve çocuklarıyla anneme ben yakınım her gün görüyorum annemi arada benim yanıma geliyor işte öyle

:KK200::KK200:
ahanda geldi hemen anladn demi arkandan konuşacagmı:21::21: napıon bakyım güzel anne:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Haha ay alemsin ya :) yok kız ancak vakit buldum, bebeği uyutunca gelebildim :)
Çok şükür iyiyim benim yaramazla, evle uğraşıp duruyorum :) ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ sen nasılsın hem güzel anne, hemde güzel insan :KK68::KK200:

Eşimin arkadaşları var bekar:) onlarla görüşüyoruz. 9 aydır daha bi komşu görmedim:))bi arkadaşı var burda evli onlarda karı koca çok çıkarcı oldukları için pek görüşmek istemediğimden uzak durmayaca çalışıyorum:)
Hmmm esin anteplimi gorev icinmi ordasiniz

tek çocuk değilim birde abim var konyada yaşıyorlar eşi ve çocuklarıyla anneme ben yakınım her gün görüyorum annemi arada benim yanıma geliyor işte öyle

iyi yapıyorsun canım ne mutlu
sen nerde yaşıyorsun

:KK200::KK200:
Haha ay alemsin ya :) yok kız ancak vakit buldum, bebeği uyutunca gelebildim :)
Çok şükür iyiyim benim yaramazla, evle uğraşıp duruyorum :) ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ sen nasılsın hem güzel anne, hemde güzel insan :KK68::KK200:

allah bagışlasın evladını canım ne kadarlık

bende konyada yaşıyorum
abin işin geregi mi konyaya gitti canm
yeniden evlilik felan düşünyor mu peki ? evi kendinin mi

X