Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

tabi ky kp mesafeli olmak en mantıklısı ama çok şükür bi sorunumuz yok severim kendilerini onlarda beni sever saolsunlar :KK68:evet o konuda şanslısın birikim yapmak daha kolay olur siizn için
aynen canm biraz borçlarmız var inşallah kapatalmda birikim yapacagız oglum için onu düşünoyruz onada gelecek lazm sorunun olmamamasına cok sevndm keşke hiç olmasın.. oldumu evdede huzurun kalmıor :KK14:

ya kızlar bir insanın (esim için soyluyorum) hıc zayıf noktası olmazmı mesela kimi kavga etmekten hoşlanmadıgı için ıdareci olur yada kuslugu sevmez yada huzursuzlugu sevmez yada esini kırmak istemez ama benimkinde bunarın hibiri yok napıyım ben bunla:KK43::KK43:
nasıl yani canim.. mesela hiç idare etmez mi alttan almaz mı ? geri adım atmaz mı..

bende aynı dertten muzdarıbım ve benimki cok rahat gaylesiz sınır ediyo beni bende aksıne tez canlıyım:KK43:
bende tez canlymdr acaip sinir edior beni. .ya
ben inat o inat..
ben dık başlı o dik başlı ben dediğim deidk
o dediğim dedik
kavga annda allah ne verdiyse zaten :KK53:
ama sonuç benm dediğim olur:halay::halay::halay::halay::halay: kavgalada olsa:olamaz::olamaz::olamaz:

hahaha yalnız degilsin biz varız evli çocuklu ve hamiş olsakta :KK70::KK70:
Ana ayniyiz, bi evliyi çıkar aradan, çocukları sakla bu yere, hamiş göbüşüde oradan aldık mı ayniyiz :KK45:

gelirler gelirler daha topiğimizi yeni açtık bekarlarda gelir :KK60::KK60:
biz varken yalnız hissedemssn asla döverim vla:63::63::63:
bizi begenmion mu sen :KK53:
seni bi evlilikten sogutalm da gör gününü:KK45::oha::oha:
Yalnızlık derken durumumdan yoksa ne yalnızlığı :KK8:

bende kıskandıııımmm:KK70:
Rahatım , keyfim yerinde. Karışan yok , bir yere giderken hesap vermiyorum :süslü:

kıskanıo onlar seni kıskanıo senn gibi cıtırı:KK37::KK37::KK37::KK37:
Boy pos bende , bekarlık bende daha ne olsun değil mi :cool::KK70:

Ana ayniyiz, bi evliyi çıkar aradan, çocukları sakla bu yere, hamiş göbüşüde oradan aldık mı ayniyiz :KK45:

Yalnızlık derken durumumdan yoksa ne yalnızlığı :KK8:

Rahatım , keyfim yerinde. Karışan yok , bir yere giderken hesap vermiyorum :süslü:

Boy pos bende , bekarlık bende daha ne olsun değil mi :cool::KK70:
hiçç ya vlaa oh hayat sana güzel gez dolaş hayatını yaşa bizi örnek alma :KK53::KK71:
işte o can alıcı soru geliyor kaç yaşındasn bakem cıtır bekarım benm sen:KK37::KK37::KK37:

cok haklsn canm ne yazıkki bizde o var işte kavga annında o agzına geleni söylüyor ben agzıma geleni söylüyorım şimdilerde düzetlemye çalışşamda eşimden yine cıkıyor.. agzı cok bozuk hele trafikte bi görsen varya :oha::oha::oha:
bunun çözmek sizin elinizde normal bi anınızda bunu oturup adamakıllı konuşmalısınız,gaza getirin birbirinizi kendi çapınızda oyuna döndürerek çözmeye calışın :KK66:

su sıralar ailttan alıyomus ona göre ama alttan alma dedıgıde bana cevap vermıyo kavga cıkmasın diyeymiş ama ınsan o zaman daha sinir oluyor:KK43: :KK43:
eşin ne burcu canm..
haklsn cevap vermemesi daha sinir bozucu oluyor .. bende cevap vermesn daha cok sinirleniyorum..

bunun çözmek sizin elinizde normal bi anınızda bunu oturup adamakıllı konuşmalısınız,gaza getirin birbirinizi kendi çapınızda oyuna döndürerek çözmeye calışın :KK66:
ben su an öyle yapmaya çalışıyorum.. ama düzeltemedim. .yani artık bana eskisi kadar saygısızlık yapmıyor ama en ufak birşeyde bize olmasada hemen küfür eder agızı cok bozuk.. zaten inatlaşarak hiiç işin içinden cıkamıyorsn

X