- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.914
offff benim de toparlamam lazım ev bildiğin çöplukya işlerim var ortalığı toparlıyacam felan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offff benim de toparlamam lazım ev bildiğin çöplukya işlerim var ortalığı toparlıyacam felan
al al fırsat varkenama bende intikamımı alıyorum sonra altta kalmıyorum yani bir proje firmasında çalışıyorum 1 ay snra falan ayrılmayı düşünüyorum bebiş olduktan snra bir süre calışmayı da düşünmüyoumcanım,30 agustosta 3 . yılımız bitecek inş,
sen ?
benim eşim saolsun o konuda yardım ediyor bana daha dün temizlemiş evi ben işteyken,kendi izinliydioffff benim de toparlamam lazım ev bildiğin çöpluk
bak o yönden cok sansln canm işte cocuk olduktan sonra daha cok yardımına ihtiycn olacak çünkü hiç birşye yetişemiyorsn ve inan cook ama cook zor oluyor..benim eşim saolsun o konuda yardım ediyor bana daha dün temizlemiş evi ben işteyken,kendi izinliydi
topik yeni ya sanrım ondan canm birbirimze alışalım da konuşma düüzeni oturur herhaldebişi soylucem herkes neden sadece senle konusuyor @gubalak sanki biz birbirimizle kusus
cok kafana takma tatlım.. inanın cocuklu olan herkez aynı durumda.. yüzeysel yap yeter.. yorma kendini seni su an cok iyi anlıyorum.... ama sen kendinide paralasan yinede yetişmez ..offff benim de toparlamam lazım ev bildiğin çöpluk
gaz sıkıntımmız 6. aydan sonra bitti ondsan sonrada diş sıkıntısı başladı işin garibibenim gibi biri oldugunu duymak cok mutlu etti beni:) ne zaman gcti szin sıkıntılar canım?
bende bayılıyorum konusmayada bu benim sıpa köreltmiş beni pc de yavaslamışımtopik yeni ya sanrım ondan canm birbirimze alışalım da konuşma düüzeni oturur herhalde
birde herkeze laf atıyorum ben ya duramıyorum ha biri beni durdursun
biz seni açarız sen takıl bizebende bayılıyorum konusmayada bu benim sıpa köreltmiş beni pc de yavaslamışım
valla saolsun beniimde her dedigimi yapıyor öncedende yapardı ama bu kdr degil,bu işyeri bana gelecek vaadetmiyor canım oyuzden tekrar buraya dönmeyi düşünmüyorum,1 yaşa kadar ogluma kendim bakmak istiyorum inş ondan snra calışmayı düşünüyrm,eşimde otelde calışıyor vardiyalı.maşallah daha nice yıllarınız olsunal al fırsat varken
eşim ben ne dersme yapardı
şimdi yapmıyor o ayrı keşke daha fazla kök söktürseymişim diorm vllaha
neden düşünmüyorsn canm aslnda calışşan daha iyi olmaz mı ama eşinin maaşı iyiyse yinede senin tercihin tabi işin rahatsa bırakma derim ben.
2 yıllık evliyim bende canm
eşinin mesai saatleri erken mi.. sen ki kaçtan kaça kadar
haklısın sıkılıyor artık cocuklar ben az az cıkarmaya calısıyorumgaz sıkıntımmız 6. aydan sonra bitti ondsan sonrada diş sıkıntısı başladı işin garibi
oglum annemdeken hiç eziyet etmezmşş bilyormusun cok usluymuş ama gel gör ki bana cok acaip eziyet ediyor ya.. birde havalar soguk evde bunalıyor cocuklar dışarıda cıkartamıyorsun ..
evet ıyı oldu ellerine saglık guzel yapmısın topiğibiz seni açarız sen takıl bize
bende bayılırım hiç duramam birde şimdi evdeyken oglandan hiç vakit kalmıyordu
iş yerindeym işler pek yogun değil öyle olunca bu seferde insan sıkılıyor haa..
bu topik iyi oldu bizlerede
ne güzel canm keşke yapsn hep böyle mutlulugunuz daim olsun inşallah.. bebek oldukdan sonra eminim daha cok yardm edecektir sana.. annen baban felan sizin oturdugunuz şehirdemi peki..valla saolsun beniimde her dedigimi yapıyor öncedende yapardı ama bu kdr degil,bu işyeri bana gelecek vaadetmiyor canım oyuzden tekrar buraya dönmeyi düşünmüyorum,1 yaşa kadar ogluma kendim bakmak istiyorum inş ondan snra calışmayı düşünüyrm,eşimde otelde calışıyor vardiyalı.maşallah daha nice yıllarınız olsun
her güzelin bir kusuru oluyor bazı şeyleri de görmezden gelmek lazımbak o yönden cok sansln canm işte cocuk olduktan sonra daha cok yardımına ihtiycn olacak çünkü hiç birşye yetişemiyorsn ve inan cook ama cook zor oluyor..
benm eşimde sagolsn yardm eder yemegimizi yapar yeitşemedim yerde her işin ucundan tutar
ama gel gör ki bir o kadarda eksi yöne var tbi
soguk havayada mikrobada alışmaları lazm yoksa bagışıklık sistemleri gelişmiyor ve cok cabuk hasta oluyorlar.. benmki daha bikere hasta oldu emior mu annesi seni ??haklısın sıkılıyor artık cocuklar ben az az cıkarmaya calısıyorum
sana ne lazımBurada mı herkes evli
geneli evli gel bacım gel eğer bekarsan bekarlara yerimiz var hoşgeldnnnBurada mı herkes evli
peki kavga annda agızdan cıkan saygıszlıklarıda mı bir bunun önüne gecemedim ben ya..her güzelin bir kusuru oluyor bazı şeyleri de görmezden gelmek lazım