Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Ablam tanıştırdı, gerçi oncekinide pek istemiyordu hep başkalarını söylerdi :KK53:
O değişirse bende değişirim, çok pis cirkef olurum :KK53:
Calisiyorum tatlım :KK66:
cok pis çirkef olma huyu bendede var huyum kurusun:KK37::KK37::KK37: burcun ne senn :KK59::KK59::KK59: benmki aslan:cool::cool::cool: vla cok pis huylarm var ha deliyim ben :KK53:
hayırlısı değilmiş demekki inşallah bu konuştugun kişi ile hayırlıysa kurarsnz yavanızı canm ne kadardır konuşuyorsunuz
çalştgn iyi olmuş evde zaman geçmezdi : ssz:
işlerin yogunmudur genelde :KK14:

aynen zamanla düzelir inş canım ,severiz gezmeyi ama bazen olur ki evde pineklemeyi tercih ederiz :) ben hafta sonu izinli oluyorum onun bazen hafta içi oluyor izni ,öğle aramda işyerinde oluyorum genelde işim falan olursa çıkıyorum.senin mesai kaçta başlıyo ve bitiyor
benm sabah 9 akşam 4 430 gibi işin durumuna göre bırakıyorum canm
ögle aram var 12 den 1 30 a kadar o arada eve gdiyorum evimiz yakın 10 dakikalık mesafe oglum uyanmış oluyor ögle uykusundan onu emziriyorum oynaşıyoruz geri geliyorm düzenmz böyle eşimde sabah 8 akşam 6 pazar gunu tatil onunda
benm c tesi pazarm tatildir. :KK50:

cok pis çirkef olma huyu bendede var huyum kurusun:KK37::KK37::KK37: burcun ne senn :KK59::KK59::KK59: benmki aslan:cool::cool::cool: vla cok pis huylarm var ha deliyim ben :KK53:
hayırlısı değilmiş demekki inşallah bu konuştugun kişi ile hayırlıysa kurarsnz yavanızı canm ne kadardır konuşuyorsunuz
çalştgn iyi olmuş evde zaman geçmezdi : ssz:
işlerin yogunmudur genelde :KK14:
Kovayım :cool:
2 ay oluyor canım, sessiz sedasız gidiyoruz bakalım kısmet :KK66:
Daha 1 buçuk ay oldu çalışalı, ilk başladığımda çok fenaydi şuan sakin oturuyorum boş boş :KK51:

Daha 1 buçuk ay oldu çalışalı, ilk başladığımda çok fenaydi şuan sakin oturuyorum boş boş :KK51:
Aha bende kovayim kovalar cok cilgin oluyor ben kendimden biliyorum ve cokda inadim soylemesi ayip :)

hayırlısı olsun inşallah canm hakkında bir derdn sıkıntın olursa yaz bizlere yardmcı olmaya çlaşırız inşallah..:KK60:
benmde işler yogun değil cok sıkılıyordm kk olmadan önce kk üye oldum sonra burayı açtım baktm olacak gibi değil iyiki açmsm demi burda işte ne güzel vakit geçior ya artık bir topigimzde var:KK200::nazar::nazar:
ögle aran felan var mı mesai kaçta başlar kaçta biter genelde sakin oluyor mu :KK14:

Kiz cocugun olan uykusunuda acmisindir :KK70: nasil uyutuyosun
ayagmda sallıyorum sonra beşiğe koyuyorum tam uyudu derken viyaklıyor :KK14:
keyfi gönlü olursa uyur gece olmassa yarm saate bir emmeye kalkar:uykucu::uykucu::uykucu:
napym sinirden vla o anda yatakları felan yumrukluyorum
eşimde ne bagırıon bagırma der birde onla kavga ederiz :KK57::KK57:
ben ninni söylerken o horul horul uyur felan:KK51:

Koz ben 24 de evlendim simdiki aklim olsa 30 u beklerdim evlendim basim goge erdi :KK70:
Benim başım biraz geç göğe ersin :ıslık:

nie gıı erkenden evlenmiş birde üstüne cocuk yapmş mı die:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::63:
Anam derdi ki daha geri dur sen ne zaman büyüdün de koca istiyon :olamaz::olamaz:

bak kızı alttan alttan sogutuyor gaz verior yakaladım yine:63::63::63::63::63:
o uykusuzlktan ne dediğini bilmiyor bakma sen ona :KK53:
Tamam :rapci:

Aha bende kovayim kovalar cok cilgin oluyor ben kendimden biliyorum ve cokda inadim soylemesi ayip :)
Kendimizi övmek gibi olmasın ama en harika burca sahibiz :süslü::süslü:

X