Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

oyy canm benm sag saglim kucagınıza alırsınız inşallah
benm ogluşa arkadaş geliyormyşşş
hamilelik nasıl gidiyor ben cok tripliydim eşime kök söktürürdüm ha
uyu uyu bebek olunca uyursun bekle
çok iyi gidiyo hamileliğim bi sıkıntımız yok çok şükür aksine melek gibi hatun oldum ben hamilelikte önceden daha agresiftim :) valla şimdilik çalıştıgım için uyku düzenim böyle ama benim uykuya düşkünlüğüm olmadı hiç hamilelik boyunca,sabah 8 gibi uyanıyorum,akşam 9 da pertim tabi oturdugum yerde film izlerken uyukluyorum eşim dalga geciyor benimle resmimi falan cekiyor uyuklarken

benm eşimde aynısını yapardı hamileyken cook uyurdum oda resmimi ceker dalga gecerdi ah bu erkekler yok mu
nerede çalışıyorsun canm peki dogum yptkdan sonrada çalışmaya devam edecekmsn kaç yıllık evlisin
söylemişmydin sanrm söyledisen gözümden kaçtı

ama bende intikamımı alıyorum sonra altta kalmıyorum yani bir proje firmasında çalışıyorum 1 ay snra falan ayrılmayı düşünüyorum bebiş olduktan snra bir süre calışmayı da düşünmüyoumcanım,30 agustosta 3 . yılımız bitecek inş,
sen ?

yapamıyorumkiii uyurken bile uyanana kadar sallıyorum yoksa uyumuyor uyanınca zaten mızmız birileri olursa evde oyle yoksa ymek bile yiyemıyorum
bende öyleydim uyutrdm uyutuncada başından gidemezdim uyanmasın die salla babam salla seni cok iyi anlıyorum canm benm
ama napacaksn herkez geçiyor bu yollardan anne olmak kolay değil işi gücü boşver.. evin temiz olmasn size yetecek kadar olsun yeter.. yemeklerde tek çeşit yense birşeyck olmaz bu günler glmeyecek geri..
ben ilk zamanlar ev işi die kendiim yırtardm ama baktm olmuyor boşladm.. tüm dğlde en azndan bayasını boşladm ama şimdi cok rahatm pazar günü iki elden eşimde halledediyoruz yüzeysel..
camlarm silinmiyor mesela.. dip bucak yapılmıyor mutfak dolaplarm slinmiyor buzdolablm dagınık ama napym böyle daha cok mutluyum.. bebişimizle geçireceğimiz bir pazarmız var onuda temizliğie ayırmak istemiyorm..
ben işe girdm oglanın uykusu düzeldi bilymsn annem gündüz iki kere uyutuyor ve deliksiz 1 saat uyuyormuş işten eve gidincede üzerimden hiç mi hiiç gitmiyor sürekli ilgi istiyor diş cıkarıyoruz cok huysuz..

bende bi taraftan besik sallıyorum konusucam diye cocugu uyandırdım sallamayı bıraktım
gaz giriyordur belki uyurkene ondanda uyumaz ama sana tavsiyem uyudumu sallama bir uyanır iki uyanır ücüncüye alışır en azndan 1 saat uyusa sende dinlenirsin böyle cok yorulursun canm

benim gibi biri oldugunu duymak cok mutlu etti beni:) ne zaman gcti szin sıkıntılar canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…