- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
kaçta başlıyor k ız mesai baya erkenmişişteyim şuan ayılana kadar
yedibuçuk memurlar sekiz buçukta geliyorlar onlar gelene kadar zombi gibi geziniyoruz.kaçta başlıyor k ız mesai baya erkenmiş
ooo baya erkenmişyedibuçuk memurlar sekiz buçukta geliyorlar onlar gelene kadar zombi gibi geziniyoruz.
valla denemek ve denememk için kararsız kaldım.her türlü kendime doğuracağım çocuğu çünkü.
sen böyle bir evliliğe bebek yapmakta kararlmsn ?valla denemek ve denememk için kararsız kaldım.her türlü kendime doğuracağım çocuğu çünkü.
1-kırmızı eski şömine yapılan tuğlayı kömür küreğine koyup kızdırıyorlar.
2-kızan tuğlaya balık yağı sürüyorlar(valla yapan ne nasıl kullanıyor bilmiyorum doğal mı eczaneden mi?)
3-sonra bayan belden aşağı çamaşırlarını çıkarıp tuğlanın üstüne çömeliyor.üstü çarşaf ile örtülüyor.bir nevi alttan buğuseptil yapmak gibi bişey. artık ne kadar durulduğunu yaptırırsam öğreneceğim.
bu sayede rahimde tüplerde ne kadar pislik iltihap varsa sökülüp akıyormuş.deneyimlediğimde anlatırım diğer ayrıntıları.
hayır sen öyle birşey yapamassn bikere sadece ben yaparmahaha bende seni üvey evlat yaptım
ay bu gün akşam erken uyumuşumhayır sen öyle birşey yapamassn bikere sadece ben yaparm
naber napıosn bakym
sıcacık çay getirdmm bak gel barışalım
senn kız napıyor uyur mu daha annesiay bu gün akşam erken uyumuşumsabhta geç uyandım mutluyum açıkcası tamam hadi oldu
yağmurlsenn kız napıyor uyur mu daha annesi
aman mutlu ol huysuz halin hiç çekilmiyor tam bir işkence
burdada yagmur var oralarda hava nasıl