- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi bende kahvaltı yapıyorum,bugun burda hava cok guzel gece yagmur yagmış sanırımiyiyiz . uyandık işte yağmurlu bir gün sen napıyorsun nasılsın ?
hmm evet biliyorum orayada masşallah yagdıgında iyi yagıyorolabilir canım mersinde felan yağmurdan okullar tatil edilmiş
valla başka alternatifim yok gibi başkası ile de evlensem kendime doğuracakmışım gibime geliyor inan evlenip çocuk doğurmadan nasıl baba olacağı anlaşılmıyor bir erkeğin.burdada erkekler 10 dana bakan çiftçi gibi akşamları kahvede pinekliyorlar.bu mahal dışı da tanıdığım biri yok.buranın erkekleri tembel mantıkta buna yakın bişey bulmam çok zor bir ihtimal.gidip bunun kendini baktıran kahvede pinekleyen üstüne mabadından kredi kartı borcu akanı denk gelir.biraz abdurrahman çelebi durumları yani.sen böyle bir evliliğe bebek yapmakta kararlmsn ?
valla başka alternatifim yok gibi başkası ile de evlensem kendime doğuracakmışım gibime geliyor inan evlenip çocuk doğurmadan nasıl baba olacağı anlaşılmıyor bir erkeğin.burdada erkekler 10 dana bakan çiftçi gibi akşamları kahvede pinekliyorlar.bu mahal dışı da tanıdığım biri yok.buranın erkekleri tembel mantıkta buna yakın bişey bulmam çok zor bir ihtimal.gidip bunun kendini baktıran kahvede pinekleyen üstüne mabadından kredi kartı borcu akanı denk gelir.biraz abdurrahman çelebi durumları yani.sen böyle bir evliliğe bebek yapmakta kararlmsn ?
yağmurl[/Q
aynı desene
hoşgeldnnn güzel hamişimmslm kızlar napıyosunuz nasılsınız ?
anladm canm ne diyeyim o zaman hakkında hayırlısı allah yardımcın olsun eşin kaç yaşında senin peki ?valla başka alternatifim yok gibi başkası ile de evlensem kendime doğuracakmışım gibime geliyor inan evlenip çocuk doğurmadan nasıl baba olacağı anlaşılmıyor bir erkeğin.burdada erkekler 10 dana bakan çiftçi gibi akşamları kahvede pinekliyorlar.bu mahal dışı da tanıdığım biri yok.buranın erkekleri tembel mantıkta buna yakın bişey bulmam çok zor bir ihtimal.gidip bunun kendini baktıran kahvede pinekleyen üstüne mabadından kredi kartı borcu akanı denk gelir.biraz abdurrahman çelebi durumları yani.
günaydnnn güzel anne naber nasılsin bebişler napıor bşaladılar mı güne
bize günaydın yok mu ? küstüm
Çok uykum var:)))baslamazlarmı hiç ooo öğlen oldu onlara:))günaydnnn güzel anne naber nasılsin bebişler napıor bşaladılar mı güne
ahahhhah hiç bişidende eksik kalmaz seni kıskanç ilk bana günaydn gönerdi die catladn demibize günaydın yok mu ? küstüm
ne zaman uyandılar.Uy
Çok uykum var:)))baslamazlarmı hiç ooo öğlen oldu onlara:))
nickini yazamadm yaabize günaydın yok mu ? küstüm
evet evet ilk bana diyecektiahahhhah hiç bişidende eksik kalmaz seni kıskanç ilk bana günaydn gönerdi die catladn demi
Eşim 10-10 çalışıyor birde ona bakıyorum kız:))))ne zaman uyandılar.
senn eşinin mesai saatleri kaç kaç canm vallahi cok zor oluyordr şimdi sana ya..
keşke birileri yardınma gelse ne iyi olurdu dinlenirdn en azndan