- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Merhaba canımMerhabalar herkese...
Saat olabilir ( yıldönümü olduğundan saat te zaman kavramıyla ilgili)seviyorsa tabi yA da beraber giyebileceğiniz kıyafetlerden .Kızlar eşime evlilik yıldönümü için ne almalıyim sizce ya?
Kendi çocuğun olunca hiç gözüne batmıyor kirsin döksün:))yeterki kendisine birşey olmasinAynen:) diğerlerini de çocuğum olursa o halletsin saklayim de:)))
Hoşgeldin:)))Merhabalar herkese...
Saat çok sever asla saatsiz duramaz.Saat zaten aklımda bakıyorum modellere.onun dışında ne olabilirSaat olabilir ( yıldönümü olduğundan saat te zaman kavramıyla ilgili)seviyorsa tabi yA da beraber giyebileceğiniz kıyafetlerden .
Aynen kendi evladım kirsa içime batmaz:)Kendi çocuğun olunca hiç gözüne batmıyor kirsin döksün:))yeterki kendisine birşey olmasin
Saat seviyorsa taşlı yüzükleri de seviyordurSaat çok sever asla saatsiz duramaz.Saat zaten aklımda bakıyorum modellere.onun dışında ne olabilir
Benim de 3 ay var ama çok kararsız bi insan olduğum için anca karar veririm:))en azından net birşey olursa ona yoğunlasirimHaftaya eşimin doğum günü, sonraki hafta oğlumun doğum günü ve ondan da 4 gün sonra evlilik yıldönümümüz:)))
Oğlanın hediyesi hazır ama diğerleri için kara kara düşünüyorum:)))
Canı sağolsun artık napalm olmuşAynen kendi evladım kirsa içime batmaz:)
Mesleğinin amblemini yaptırmayı düşündüm aslında bi ara ama düzgün yapan bulamadım.yüzük takmaz ama mesleğinin amblemi olunca takar diye tahmin ediyorum bi kere söylemişti çünküSaat seviyorsa taşlı yüzükleri de seviyordur
Tabi kendilerine birşey olmasında.gerisi mühim değil.Canı sağolsun artık napalm olmuş
Bence doğum günü için bir haftasonu veya o gün için günübirlik biyere götürün eşiniziBenim de 3 ay var ama çok kararsız bi insan olduğum için anca karar veririm:))en azından net birşey olursa ona yoğunlasirim
Ne iş yapıyorki?Mesleğinin amblemini yaptırmayı düşündüm aslında bi ara ama düzgün yapan bulamadım.yüzük takmaz ama mesleğinin amblemi olunca takar diye tahmin ediyorum bi kere söylemişti çünkü
Doğum günü değil evlilik yıldönümü.muhtemelen o götürme işini o yapacak:) tatillere bakıyor yurtdışı için falan.Bende hediye alcam.tatiller denk gelirse boşa gider yoksa:)Bence doğum günü için bir haftasonu veya o gün için günübirlik biyere götürün eşinizi
Çocuk da yokmuş yazda gelmiş olur
Ben öyle yapardım şimdi gidemeyiz artık:)
Benim ki sadece alyans ve saat kullanıyor.Bende evde hiçbirşey takmıyorum.bazen dışarı giderken yüzüğümü takıyorum unutmazsam.diğerleri de aynı seninki gibi:)Ne iş yapıyorki?
Aslında erkekler bu takı işini sevmiyor değil sadece çok şık olması lazım
Eşimde gümüş kolye çok takar
Ben bı tektaşımı takıyorm gerisi dolap bekliy
Benimkinin doğum günü ya ordan karıştırdım:))Doğum günü değil evlilik yıldönümü.muhtemelen o götürme işini o yapacak:) tatillere bakıyor yurtdışı için falan.Bende hediye alcam.tatiller denk gelirse boşa gider yoksa:)
Ne alınır ki erkeğeBenim ki sadece alyans ve saat kullanıyor.Bende evde hiçbirşey takmıyorum.bazen dışarı giderken yüzüğümü takıyorum unutmazsam.diğerleri de aynı seninki gibi:)
Büyük ihtimalle saat alcam.Ne alınır ki erkeğe
Yani ben zaten herşeyi aldım
Şaşıracağı birşey lazım ama bende bulamıyorum fikir
Aman onlar bize alsın:))