Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Haftaya eşimin doğum günü, sonraki hafta oğlumun doğum günü ve ondan da 4 gün sonra evlilik yıldönümümüz:)))
Oğlanın hediyesi hazır ama diğerleri için kara kara düşünüyorum:)))
Benim de 3 ay var ama çok kararsız bi insan olduğum için anca karar veririm:))en azından net birşey olursa ona yoğunlasirim

Mesleğinin amblemini yaptırmayı düşündüm aslında bi ara ama düzgün yapan bulamadım.yüzük takmaz ama mesleğinin amblemi olunca takar diye tahmin ediyorum bi kere söylemişti çünkü
Ne iş yapıyorki?
Aslında erkekler bu takı işini sevmiyor değil sadece çok şık olması lazım
Eşimde gümüş kolye çok takar
Ben bı tektaşımı takıyorm gerisi dolap bekliy

Bence doğum günü için bir haftasonu veya o gün için günübirlik biyere götürün eşinizi
Çocuk da yokmuş yazda gelmiş olur
Ben öyle yapardım şimdi gidemeyiz artık:)
Doğum günü değil evlilik yıldönümü.muhtemelen o götürme işini o yapacak:) tatillere bakıyor yurtdışı için falan.Bende hediye alcam.tatiller denk gelirse boşa gider yoksa:)

Ne iş yapıyorki?
Aslında erkekler bu takı işini sevmiyor değil sadece çok şık olması lazım
Eşimde gümüş kolye çok takar
Ben bı tektaşımı takıyorm gerisi dolap bekliy
Benim ki sadece alyans ve saat kullanıyor.Bende evde hiçbirşey takmıyorum.bazen dışarı giderken yüzüğümü takıyorum unutmazsam.diğerleri de aynı seninki gibi:)

Benim ki sadece alyans ve saat kullanıyor.Bende evde hiçbirşey takmıyorum.bazen dışarı giderken yüzüğümü takıyorum unutmazsam.diğerleri de aynı seninki gibi:)
Ne alınır ki erkeğe
Yani ben zaten herşeyi aldım
Şaşıracağı birşey lazım ama bende bulamıyorum fikir
Aman onlar bize alsın:))

Hepinize iyi geceler iyi uykular kızlar
Ben halen oğlanı salliyorum uyursa inşallah uyuyacağmm bende
Butun annelere kolaylıklar diliyorum yarın gorusmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…