- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.614
Çoluk çocuk iş güç, sen neler yapıyorsunneler yapıyorsnn bklm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoluk çocuk iş güç, sen neler yapıyorsunneler yapıyorsnn bklm
Benimkiler de oyun oynamak istiyorlarmış:))Hepinize iyi geceler iyi uykular kızlar
Ben halen oğlanı salliyorum uyursa inşallah uyuyacağmm bende
Butun annelere kolaylıklar diliyorum yarın gorusmek uzere
Geldim ben:))) benimkilerin hala uykusu yok ay çıldiriciğim:))))Ay hala mi kimse yokk:))tabi çoluk çocuk iş olunca birde:))
Üçü de ayakta mi:))Geldim ben:))) benimkilerin hala uykusu yok ay çıldiriciğim:))))
Üçünde ayakta:)))Üçü de ayakta mi:))
Ya ama ben o ikizleri yerimmm yaa halaylarini severim onların:)) ne kadarlıklar?Üçünde ayakta:)))
İkizler birbirlerinin elini tutmuş halay çekiyor:)))
Büyük de ben çizgi film izliycem uyumamayı seçtim annecim diyor:)))
Bende bir bardak kola koydum Bekliyorum
5 aylıklar canım ama görsen tam yemelik:))Ya ama ben o ikizleri yerimmm yaa halaylarini severim onların:)) ne kadarlıklar?
Ya benim yerime öp onlarıii:))tam ısırmalik ya:))ben sert sevenlerdenim :))valla canım acayip sevmek çektiinşallah uyurlarda sende bi duşa girersin:))5 aylıklar canım ama görsen tam yemelik:))
Onlar uyursa daha bı duş alıcam saçlarım tanınmaz halde:))
Bende çok deli severimYa benim yerime öp onlarıii:))tam ısırmalik ya:))ben sert sevenlerdenim :))valla canım acayip sevmek çektiinşallah uyurlarda sende bi duşa girersin:))
Haha:))bazen uykuları geldiği halde direniyo çocuklar:))Bende çok deli severim
Zaten ben sevmeye başlayınca bı korkuyorlar:)))
Öperim tabi teyzesi
Bugün 3.gun banyosuz
Büyüğü uyuttum uyursan yarın sana hediye alcam dedim bı dk sürmedi:)))))
Zaten büyüğüm doğdu Doğalı uyku sevmediHaha:))bazen uykuları geldiği halde direniyo çocuklar:))
Yeni nesil zekiii:))uyurlar inşallah.Zaten büyüğüm doğdu Doğalı uyku sevmedi
Uyuyup napcan anne uyuyunca öylece yatıyoruz ben oyun oynayamıyorum diyor:))))))))
İkizleri de beşiğe koydum uyumazlarsada nöbet ban
Sorma yaa .Oğlumu gördükçe ben ne saf büyümüşüm diyorumYeni nesil zekiii:))uyurlar inşallah.
Uyudu mu ikizler:))Sorma yaa .Oğlumu gördükçe ben ne saf büyümüşüm diyorum
Tam uyumadılar ama gözleri daldı artık.bundan dönüşü yok uyurlar:)))))Uyudu mu ikizler:))
Oo iyi bariii :)Tam uyumadılar ama gözleri daldı artık.bundan dönüşü yok uyurlar:)))))
Hadi bende çocuk var uyuyamıyorum sen neden bu saatte ayaktasın??Oo iyi bariii :)
Yataktayim bende:)) tv seyrediyorum. 2 haftadır uyku problemim var uyuyamiyorum bazen zorla gözümü kapatıp sıka sıka uyuyorum:))Hadi bende çocuk var uyuyamıyorum sen neden bu saatte ayaktasın??
Senin yerinde olsam yastıktan kafamı kaldırmam:)))))))))))