- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.914
Ogluda köfte kizarttm ben makarna yedmKizlaaaaar yemek menulerinizi soleyin bakin
Napion güzel anne ikizler napior ikizler bende oğlana yemek yedirme savaşı verdm geldmGerçekten çok zor ama benim için önemli olan bu zorlukları değil
Her türlü büyürüz zaten
Ama ya iyi bı anne olamazsam ya doğru yolu gösteremezsem işte bunlar en zoru
Sac kavurma pilav:)Kizlaaaaar yemek menulerinizi soleyin bakin
Oohh tabi bebss yok rahat rahat ypion istedgn yeemgi bizz neredeeSac kavurma pilav:)
Evet şimdilik öyle :) siz rahata kavuşunca da ben yapamam çoluk çocuktan:))Oohh tabi bebss yok rahat rahat ypion istedgn yeemgi bizz neredee
Kiz negadannn kiskancsinOohh tabi bebss yok rahat rahat ypion istedgn yeemgi bizz neredee
Afiyet olsun. Bugün herkeste makarna var.bende yapsaydım tam olurduuKiz negadannn kiskancsinbende makarna firinda tavuk yiyorum : )
Hiç de kıskanç deglm ben kuru iftira bikereKiz negadannn kiskancsinbende makarna firinda tavuk yiyorum : )
Annelern genel menüsü makarnaAfiyet olsun. Bugün herkeste makarna var.bende yapsaydım tam olurduu
Benim koca makarna hastası:)) valla anne olunca yapmak işime gelir ne güzel:))Annelern genel menüsü makarna
Sen de anne olnca yaparsan bol bol smdi yapma
Napsin teyzesi viz viz vizirdaniyor her zamanki gibi :) senin kuzudan naber ozlemismi anneyi :)Hiç de kıskanç deglm ben kuru iftira bikere
Eşinden geldi mi yemeğe afiyet olsn bebis napior annesi
Senin menu ideal menu bosver makarnayi :) sanada afiyet olsun canimAfiyet olsun. Bugün herkeste makarna var.bende yapsaydım tam olurduu
Oda arabasıyla oynanısiyor bide diline dolamis baba da baba baba da babaNapsin teyzesi viz viz vizirdaniyor her zamanki gibi :) senin kuzudan naber ozlemismi anneyi :)
İyi seviorsa yemekten yırtar sn caktrma danBenim koca makarna hastası:)) valla anne olunca yapmak işime gelir ne güzel:))
Ben bayılırım Heidiye hergün izliyorum kizimla:)))heidi yi sevmedin mi:)) tamam değişiyorumm:)
Yaaa bende çokk seviyoruuumm.Ben bayılırım Heidiye hergün izliyorum kizimla
Kiz benimkini oturmaya alistirmaya calisiyorum oturmuyor yaaa gicik sey :Oda arabasıyla oynanısiyor bide diline dolamis baba da baba baba da babahemde nasıl hep tepemde
Babamız glesdne evimize gececez smdi annemdeyz ona attm caktrma