Bizde TRT çocuk çizgi flmlerini ezberledk artık hep beraber izliyoruzHatta Frankfurt gitmek istiyorum gezmeye, sırf onun icin
Benmki 6 aylkken desteksiz oturabliordu bir kaç gün dene alıştır oturur canm önce yanlarına yastk koy sonra çek dusecek die korkmaKiz benimkini oturmaya alistirmaya calisiyorum oturmuyor yaaa gicik sey :
Nerdeyse 10 gundur deniyoruz yok bagirip duruyor tam huysuz prens benimkiBenmki 6 aylkken desteksiz oturabliordu bir kaç gün dene alıştır oturur canm önce yanlarına yastk koy sonra çek dusecek die korkma
Ara ara yne dene annesi yapar zamanla ek gıdaya gecncede çok zor oluor bide iki saat yedirmek için uğraşıyorsn yaNerdeyse 10 gundur deniyoruz yok bagirip duruyor tam huysuz prens benimki
Sabahlari esim evdeyken yapiyorum yada bazen oglusum 5-10dk kendi oynasiyor o zaman napalim bacim annelik zor zanaat:)Ara ara yne dene annesi yapar zamanla ek gıdaya gecncede çok zor oluor bide iki saat yedirmek için uğraşıyorsn ya
Çamaşırları felan nasıl hallediorsn serme katlama işlerini
Buda sürekli tepemde nefes aldırmıyor
Hemde nasıl zor su an çok uykusuz ve yorgnumm m benmki hala ayakta babamız gelmedi henüz sersem gibym senn ki ks ta yatıyorSabahlari esim evdeyken yapiyorum yada bazen oglusum 5-10dk kendi oynasiyor o zaman napalim bacim annelik zor zanaat:)
Nie bozdurdn ki izin vermesedinAy kızlar misafir geldi gitti:)) çocukları da takımımi bozdu sağolsun:))
Oooo neler yaptım neler:))Napion güzel anne ikizler napior ikizler bende oğlana yemek yedirme savaşı verdm geldm
Giderken bozulan takımı koyverseydin çantalarına:))Ay kızlar misafir geldi gitti:)) çocukları da takımımi bozdu sağolsun:))
Ben mutfaktaydim maalesef ses olunca anladım ki takım gitti:)Nie bozdurdn ki izin vermesedin
Eşim dedi önemli değil dert etmeyin babasından alırım ben onu diye:)))Giderken bozulan takımı koyverseydin çantalarına:))
Yenisini alın gelin diye
Benim bütün takımlarımı da oğlum bozdu:))Eşim dedi önemli değil dert etmeyin babasından alırım ben onu diye:)))
Benim de misafirlerin çocukları bazı takımları yedi :) daha kendim sakarlik yapıp kiramadan onlar halletti:)Benim bütün takımlarımı da oğlum bozdu:))
4 yıllık evliyim tabaklarım bardaklarını tek tek ama bi tek çay takımlarımı kurtarabildim:))
İkimize de geçmiş olsun:)))Benim de misafirlerin çocukları bazı takımları yedi :) daha kendim sakarlik yapıp kiramadan onlar halletti:)
Aynen:) diğerlerini de çocuğum olursa o halletsin saklayim de:)))İkimize de geçmiş olsun:)))
Haftaya eşimin doğum günü, sonraki hafta oğlumun doğum günü ve ondan da 4 gün sonra evlilik yıldönümümüz:)))Kızlar eşime evlilik yıldönümü için ne almalıyim sizce ya?