- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Çok özledim uyumayı:)Yataktayim bende:)) tv seyrediyorum. 2 haftadır uyku problemim var uyuyamiyorum bazen zorla gözümü kapatıp sıka sıka uyuyorum:))
Aa 4 aylıkken mi öğrendin.nasıl anlamadın bebek olduğunu:)) geçmiş olsun canım kaç aylık doğdularÇok özledim uyumayı:)
İkizlerime hamile olduğumu 4.ayda öğrendim
O gün bugündür uykusuzum
Üstüne birde erken doğum+1 ay küvözde kaldılar
Evde yattığım yatak diken oldu bana
Canım benim zaten ikizlerim sağ salim dünyaya gelmiş olması bile mucize:)Aa 4 aylıkken mi öğrendin.nasıl anlamadın bebek olduğunu:)) geçmiş olsun canım kaç aylık doğdular
Ayyy allahın işine bak yaa. Gideceğin zaman babaanne ölüyor,darbe oluyor hastane kapanıyor... çok şükür... Bende 7 aylık doğdum:)1 kg 700 gram:)Canım benim zaten ikizlerim sağ salim dünyaya gelmiş olması bile mucize:)
Adet olmayınca test yaptım silik çizgi çıktı
Ardından kan testi yaptım ama gebe değilsin sadece guatr başlamış dediler!!!
Başka doktora gittim 3bucuk aylıkken dış gebelik haftaya gel kürtaj yapcaz dedi doktor
O hafta babaannemi kaybettik
Ben hastaneye gidemedim
Hastane de o hafta fetocü olduğundan kapanmış
Mecburen devlet Hastanesi'ne gittim
Dedilerki ne dış gebeliği sen ikizlere hamilesin!!
Bı sürü test bı sürü risk derken 34 haftalık doğdular
Bizde daha Yenice ikinci kez anne baba olduğumuzu anlayabiliyoruz
Yani fetonun yaptığı darbe yüzünden hem olduğum şehirdeki hastaneden oldum hem bebeklerimin kürtajından kurtuldum
Babaannemide ((Allah rahmet eylesin)) pek sevmezdim ama ölümü benim için iyiliğe neden oldu
O vefat etmemiş olsaydı ben şu an da iki bebeğimi doktor!!! Yüzünden öldürmüş olacaktım ((
Yani fetoyu bu olaylar öncesinde de hiç sevmedim ama bazen kötü olaylar bir hayra da vesile oluyormuşAyyy allahın işine bak yaa. Gideceğin zaman babaanne ölüyor,darbe oluyor hastane kapanıyor... çok şükür... Bende 7 aylık doğdum:)1 kg 700 gram:)
Düşünme öyle gülmek asıl senin hakkın o kadar zor zamandan sonra... geçti o günler artık güzel günler olacak hep Allahın izniyle:) kaç yaşındaydin sen.Yani fetoyu bu olaylar öncesinde de hiç sevmedim ama bazen kötü olaylar bir hayra da vesile oluyormuş
Benimki artık epeyce değişik bi şey oldu ama Rabbime binlerce şükür ediyorum iyiki bana yavrulamı bağışladı
Tabi bu arada benim psikoloji de çöktü yani hep bı olumsuz hep bı panik haldeyim ve hep mutsuz
Acaba gülsem kötü bir şey olurmu
Gibi saçmalıyor um ama psikologa bile gidecek vaktim yok
Benim ikizlerimin küçük olanı da 1600 doğdu:))
Bide bı aksi huysuz ki görmen lazım:)))
29 canımDüşünme öyle gülmek asıl senin hakkın o kadar zor zamandan sonra... geçti o günler artık güzel günler olacak hep Allahın izniyle:) kaç yaşındaydin sen.
Benim çocuğum olmadığı halde üzüldüm düşüncesi bile kötü. Allahım bidaha göstermesin öyle kötü günler. İyi düşün iyi olsun:) geçti gitti çok şükür.bunları kafadan çıkarmaya çalış.onlara baktıkça geçti gitti artık de.zamanlada o psikolojiden çıkarsin inşallah canım:)29 canım
İnşallah bundan sonra hep güzel günler görürüm ama çocuklarımı kaybedeceğim korkusu o kadar oturdu ki içime, atamıyorum stresimi bı türlü
Rabbim sana da hayırlı evlat nasıp etsin inşaallahBenim çocuğum olmadığı halde üzüldüm düşüncesi bile kötü. Allahım bidaha göstermesin öyle kötü günler. İyi düşün iyi olsun:) geçti gitti çok şükür.bunları kafadan çıkarmaya çalış.onlara baktıkça geçti gitti artık de.zamanlada o psikolojiden çıkarsin inşallah canım:)
Bu saatte derdimi paylaştın canım helal et hakkınıBenim çocuğum olmadığı halde üzüldüm düşüncesi bile kötü. Allahım bidaha göstermesin öyle kötü günler. İyi düşün iyi olsun:) geçti gitti çok şükür.bunları kafadan çıkarmaya çalış.onlara baktıkça geçti gitti artık de.zamanlada o psikolojiden çıkarsin inşallah canım:)
Evlatlarin için yapman gerek öyle düşün... Amin canım tsk ederim inşallah.bu psikoljiyle zor olur iyi olmalisin güçlü olmalısin ki onlarin yanında olmalisin.evlatlarını düşün sana muhtaç 3 çocuk.. geri herşey boşRabbim sana da hayırlı evlat nasıp etsin inşaallah
Evladın olunca bundan önce ben hiç kimseyi sevmemişim meğer sevgi buymuş diyorsun
Ama ben doğum yaptım koklayamadan aldılar elimden
İkizlerime bakınca hem şükür hem gözyaşı var
Tabiki artık önüme bakmalıyım ama yapamıyorum
Ay olur mu öylee şey tabiki paylaşacağız. Ne zaman istersen konuşuruz helal olsun tabiki.tanımasakta görmesekte bazen insan birşeyleri paylaşacağı insan arıyor...Bu saatte derdimi paylaştın canım helal et hakkını
ben 1 de yattım canım yaGünaydın. Ben gece sızmış kalmışım
işteyim şuan ayılana kadarvalla iyi uyanmışın kız