Ortamin samimiyetinden:)) evde sohbet ediyor gibi olduk:)kız biraz özel oldu ama aklıma ilk bu geldi
Beleş alırsanız böyle olursnz işte beleş alınır mı hiç hemde böyle birşey de
Yok canım sende
Hep prezervatif kullanıyorduk zaten
Beleş olunca demekki
muhtemelen sağlık ocağında ki ebe aklını çelmiştir kızınBeleş alırsanız böyle olursnz işte beleş alınır mı hiç hemde böyle birşey de
Yok canım ben gen başlangıcıymışımSizin tarafta yada eşinin tarafında ikiz varmı peki hiç
Bence de kandırms kızı bak sene beleş mala kurban gitmişmuhtemelen sağlık ocağında ki ebe aklını çelmiştir kızın
Ay ama birçok kişi kullanıyor onu zaten ebe elime tutuşturup duruyordu dedim bu kez bunu kullanalım:)))Beleş alırsanız böyle olursnz işte beleş alınır mı hiç hemde böyle birşey de
Kara bahtm kor talihm diyon yaniYok canım ben gen başlangıcıymışım
Artık kızlarda değil ama torunlarda olurmuş ikiz
Valla yapacak bir şey yok artk bu saatten sonraBence de kandırms kızı bak sene beleş mala kurban gitmiş
Ama o şekilde hamile kalmak imkansız bence çünkü en garantisi.. Başka bir seyler olmalı ya..Ay ama birçok kişi kullanıyor onu zaten ebe elime tutuşturup duruyordu dedim bu kez bunu kullanalım:)))
ahahah dediğim gibi bana da verelim dedi 1 kere bi baktım o plastik kokusu ne öyle. vallaha elimdem çıkmadı o kokuAy ama birçok kişi kullanıyor onu zaten ebe elime tutuşturup duruyordu dedim bu kez bunu kullanalım:)))
Aynen senin çocukların çocuklarında çıkar ikiz. :) bakımları zor olsa da ikiz çok tatlı olur amaaaaYok canım ben gen başlangıcıymışım
Artık kızlarda değil ama torunlarda olurmuş ikiz
Ooo hemde ne tatlı oluyor canım birde iki kızAynen senin çocukların çocuklarında çıkar ikiz. :) bakımları zor olsa da ikiz çok tatlı olur amaaaa
İkisi de aynı giyiniyorlardr smdi bide inşallah çok huysuz olmazlar zamanla annesi annelerini çok uzmezlerOoo hemde ne tatlı oluyor canım birde iki kız
Evde kahkahalar eksik olmuyor:)))
Abi desen tam bir büyümüşte küçülmüş model:))
Hemde iki kızz en sevdiğim:))Ooo hemde ne tatlı oluyor canım birde iki kız
Evde kahkahalar eksik olmuyor:)))
Abi desen tam bir büyümüşte küçülmüş model:))
Zaten anne olmak başlı başına çok zorİkisi de aynı giyiniyorlardr smdi bide inşallah çok huysuz olmazlar zamanla annesi annelerini çok uzmezler
Bana zor olsun ama ilerde birbirlerine arkadaş kardeş Yaren olurlar inşallahHemde iki kızz en sevdiğim:))
Ay allah yardımcın olsun ya zormus gerçekten sen anlatınca ben yoruldum burdaZaten anne olmak başlı başına çok zor
Herşeyden fedakarlık yapmak zorundasın
Ama tek çocuk rahatlık
E birde ikiz olunca inanın anlatamam ne kadar zorlandığımı
Birini dizime koyuyorum birine kucağımda mama yediriyorum, oğlum da illa benle oynamak istiyor ayağımın biriyle de araba oynuyoruz
Siz düşünün benim psikoloji noluyo
Gerçekten çok zor ama benim için önemli olan bu zorlukları değilAy allah yardımcın olsun ya zormus gerçekten sen anlatınca ben yoruldum burda