- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.651
Görürsün inşallah:))bak şimdi merak ettm ben seni ilerleyen zamanlarda bi görürüm inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görürsün inşallah:))bak şimdi merak ettm ben seni ilerleyen zamanlarda bi görürüm inşallah
Ben bebek çok seviyorum amaa daha 1 yıl olmadı evlenelii. Senemiz dolsun allah ta nasip ederse düşünüyorum:)BEBİŞ İSTEĞİ VARMI HANIMLAR SİZDE
Selaaam:) hoşgeldin:)Ahanda davet üzerine bende geldim :) herkese selam olsun kızlar :)
inşallah güzel haberlerini alırızBen bebek çok seviyorum amaa daha 1 yıl olmadı evlenelii. Senemiz dolsun allah ta nasip ederse düşünüyorum:)
Ahanda davet üzerine bende geldim :) herkese selam olsun kızlar :)
İnşallah:)inşallah güzel haberlerini alırız
Geldnn geri mi gttin puuh sana imi hayırsızAhanda davet üzerine bende geldim :) herkese selam olsun kızlar :)
ya bacım benim işim olamaz mı yanisankralicesi seni evlatlikdan men ediyorum
zaten gaz sancılı bir bebek onunla ilgili bir sıkıntı sanırımAğrısı falan mi var acaba ki.dişle alakalı birşeyler falan
Anammm hemde ne zormaşallah canmm ya... anoow birde ikizler tek mi bakıyorsun nasıl baş ediyorsn ben biri ile baş edemiyorum.. cook zor vallahi ya...
3 yaşındaki uslu mu bari annen frlan gelmiyor mu yardıma
yok gorunen gz gibi son dr kotrolünde dıs etleri şişmeye baslamıs demişti bilmiyorum artık hangisi:?canm nie öyleki ya benm bebegimde öyleydi ama 3. ayından somra geçmişti.. birde gece uyuyorsagündüz az az uyuması normal..
gazdan başka sıkıntısı yok demi.
Çok hoş buldum canım benim :)selam : hoşgeldin :)
Haha kız dur sakin ol benim bir bebem var ki yaramaz mı yaramaz onunla uğraşıyorum :) bak yine geldim :))Geldnn geri mi gttin puuh sana imi hayırsız
İtiraziniz reddedildiya bacım benim işim olamaz mı ya