canım ben 38. hafta diye gördümo yüzden belli diye sormuştum. vah vah yaşlanmışız gözler gitmiş
3. demi düşünüyorsun? kız iyidir ,güzeldir benim de bir bal kızım var2. ilki kız buda kız3.de kız olacak diye korkmuyor değilim
ben hani kesin olarak söylersin diye sormuştumaman hiç hazır değilim suan 38. Hafta olmaya böyle iyi ama yine de 18. H aftada çoktan belli oluyor cinsiyet.
ben düşünmüyorum da benim koca erkek erkek diye tutturdu3. demi düşünüyorsun? kız iyidir ,güzeldir benim de bir bal kızım var
Bende 3. kiz olur umuduyla yaptim ama malesef buda erkek oldu hersey kader kismetben düşünmüyorum da benim koca erkek erkek diye tutturdu2 kız yeter bana aslında 3. yü hiç istemiyorum
Benim eşim de kız çocuk çok sever. O yüzden kesin erkek olur bizim:))ben düşünmüyorum da benim koca erkek erkek diye tutturdu2 kız yeter bana aslında 3. yü hiç istemiyorum
ay korktum valla kız. 3. zaten eğer olursa bi 3 4 yıl sonra belkiBende 3. kiz olur umuduyla yaptim ama malesef buda erkek oldu hersey kader kismet
Sen bu istahla yaparsin vallahiay korktum valla kız. 3. zaten eğer olursa bi 3 4 yıl sonra belki
aman sus kız 2 yeterli de benim koca ısrarcıSen bu istahla yaparsin vallahi
Oda iyi:)) bugün ne var aklındaben çok kararsızım bu gün dediğimi yarın beğenmiyorum başka bir şey diyorum herhalde doğuma giderken kararlaştıracaz gibi
İçinde benim adım da var:)))eda sude filiz felandaha karar veremedim daha çokta aklıma gelmedi
Bilemedin:))))%33.3 lük şansımı kullarak eda diyorum
eda sude filiz felandaha karar veremedim daha çokta aklıma gelmedi
hoşgeldinbeenn geldimmm