Çok zor bi ihtimal zaten, bişey olmazbu arada adetime 7 gün var.pek şaapmadık o yüzden bi beklentim yok bu ay.
Tabiki hiçbirşey belli olmaz. Hergün yapsan olmaz bi kere yaparsın allahın işi ya bakmışsınız olmuş:) allahım herşeyin hayırlısıni versin doğru zamandahiç bir şey belli olmaz canım :)
Canım sen istiyor musun istemiyor musun pek anlamadimTabiki hiçbirşey belli olmaz. Hergün yapsan olmaz bi kere yaparsın allahın işi ya bakmışsınız olmuş:) allahım herşeyin hayırlısıni versin doğru zamanda
Ben senemiz dolduktan sonra düşünüyorum:)Canım sen istiyor musun istemiyor musun pek anlamadim
Ben cevap verdiğin bayana istinaden söyledim onu:))Canım sen istiyor musun istemiyor musun pek anlamadim
Korunacak zaman olmadı:))vajinismus tan dolayı. Yeni yendim :))Ha anladim da korunmuyorsunuz galiba
Ha anladim canım çok geçmiş olsun :) bende dedim istemiyor ama korunmuyor mu diyeKorunacak zaman olmadı:))vajinismus tan dolayı. Yeni yendim :))
Korunma işine çok girmek istemiyorum aslında yani ilk çocuk olduktan sonra korunurum.:))Ha anladim canım çok geçmiş olsun :) bende dedim istemiyor ama korunmuyor mu diye
Bi hamiş daha. Hoşgeldin:) yurtdışı şimdilik sen varsın sanırımSelam kızlar aranizda yurtdışında yaşayan var mi? Özellikle uzak olunca insan daha çok ihtiyaç duyuyor içten bir sohpete,see dosta...
aynen canım şimdi akışna bırakın :)Korunma işine çok girmek istemiyorum aslında yani ilk çocuk olduktan sonra korunurum.:))
hoşgeldin canım bebişin cinsiyeti ne ?Selam kızlar aranizda yurtdışında yaşayan var mi? Özellikle uzak olunca insan daha çok ihtiyaç duyuyor içten bir sohpete,ese dosta...
Aynen öyle :))aynen canım şimdi akışna bırakın :)
canım ben 38. hafta diye gördümHosbuldukcinsiyeti henüz bilmiyorum malesef haftaya randevu burda istediğimiz zaman gidemiyoruz dr a..o yüzden biraz geç ogreniyoruz oysa coktan belli olmustur cinsiyeti...
Seninkinin cinsiyeti ne? Ilk mi?hoşgeldin canım bebişin cinsiyeti ne ?
2. ilki kız buda kızSeninkinin cinsiyeti ne? Ilk mi?