sus ben senn niyetini biliyorum kandıramassn beniyok kız soru soruyorum sende
Peki bisey sorabilirmyim yanlis anlamazsan neden hala evlilge devam bu kadar olumsuzluk varken (istersen cevap verme ve bana kizma )1- evliyim
2- yaşım 32
3-bir kit de taşeron işçiyim.
4-eşimde özel sektörde çalışıyor
5-lisans mezunuyum.
6-marmara bölgesinde küçük bir ilçede oturuyorum.
7-terazi burcuyum.özelliklerini aşırı taşımam kırılganlık dışında.
8-bipolar hastasıyım şuan ilaç kullanmıyorum.
9- 3 senelik evliyim.
10-1 tüp bebek negatifim var haşimato ve gizli şekerim var ilaç içiyorum.
9-toptan kahveden eve gelmek istemeyen mümkünse yatıya evine gelen. bana yalnız değersiz hissettiren bana gün ayırmayan.hep annesinde yemek isteyen benim sıkıntımı ciddiye almayan kendine düşman olmaya zarar vermeye müsait babasının laflarını ciddiye alan.içkisi sigarası dövmesi sövmesi olmayan çocuk yapmaya üşenen ve bununla ilgili tedavi olmak için bin dereden bin su getiren.psikolojik fizyolojik hiç sorunu kendinde bulmayan insan lafından anlamayan."akıl verme para ver" diyen cimri iletişimi bozuk bir kocam var(bunu bulmak için çok aramadım nedense)
ben olsam etmezdim şahsen böyle bir adamla ... cocukta yokmuş cekmezdim çünkü düzelmez..Peki bisey sorabilirmyim yanlis anlamazsan neden hala evlilge devam bu kadar olumsuzluk varken (istersen cevap verme ve bana kizma )
10 dakikam kaldı ondan sonra cıkacagm bende yemegeAynen bende cok acıktım bugün
ben ettm de yinede acıktım oglan coook yoruyor beni yaOlabilir ben kahvaltı da edemedim bu sabah
aminn canmm aminnn... co k yorucu cok zor ama onun bir gülüşü varya ablası dünyaya bedel işteYorar, Allah acısını göstermesin kimsenin yavrusunun..
Tabikide katilirimmmmm.hoşgeldinizz topğimize
tşk ederiz
sizde sohbetimize katılmak isterseniz bekleriz
nicki değişik editör
ay... ne gıcık kadındı o haaTabikide katilirimmmmm.
Hicte bile hih nickim cok guzel. Survivor nagihan gibi kiskaniyorsun kizim beniiiii
ay... ne gıcık kadındı o haaifit oluyordum
katıl katılyok öyle bedavadan katılmak ama
tamda yemege cıkacagm vakit geldin sende aksi insan ters insanyemege gidiyorum ben gelince yazarm tamm mı
sözde anası hiç umursamayaıp kafa yormayıp kendi hayatını yaşayarak mücadele etmiş. benim gibi düzenli aile çocuk isteyen biri ile alakası yokmuş tabi evlenilmeden anlaşılmıyor.hala üzülüyorum üzgünüm 1 gün mutlu olsam 3 gün üzüntülüyüm.bilmiyorum ben ne zaman bundan tamamen umudu kesip kendi hayatıma bakacağım.o nasıl bir kocaymış öyle yaagzım acık kaldı okurken nasıl baş ediyorsn böyle biri ile..
estafurullah.bu ve bunun çevresi hatta bundan beter arkadaşları hepten çocuk 28 yaşında olmalarına rağmen.yani dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak istemiyorum.herkes kötü diye bir şey yok ama gerçekten bulunduğum mahal içinde alkolü sigarasi olmayan dövmeyen karısını çalıştırıp parasını almayan parasını kumara yatırmayan.düzenli işe giden tutumlu başka kimse yok.Peki bisey sorabilirmyim yanlis anlamazsan neden hala evlilge devam bu kadar olumsuzluk varken (istersen cevap verme ve bana kizma )
sözde anası hiç umursamayaıp kafa yormayıp kendi hayatını yaşayarak mücadele etmiş. benim gibi düzenli aile çocuk isteyen biri ile alakası yokmuş tabi evlenilmeden anlaşılmıyor.hala üzülüyorum üzgünüm 1 gün mutlu olsam 3 gün üzüntülüyüm.bilmiyorum ben ne zaman bundan tamamen umudu kesip kendi hayatıma bakacağım.o nasıl bir kocaymış öyle yaagzım acık kaldı okurken nasıl baş ediyorsn böyle biri ile..
estafurullah.bu ve bunun çevresi hatta bundan beter arkadaşları hepten çocuk 28 yaşında olmalarına rağmen.yani dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak istemiyorum.herkes kötü diye bir şey yok ama gerçekten bulunduğum mahal içinde alkolü sigarasi olmayan dövmeyen karısını çalıştırıp parasını almayan parasını kumara yatırmayan.düzenli işe giden tutumlu başka kimse yok.Peki bisey sorabilirmyim yanlis anlamazsan neden hala evlilge devam bu kadar olumsuzluk varken (istersen cevap verme ve bana kizma )
hiç bir şey belli olmaz canım :)bu arada adetime 7 gün var.pek şaapmadık o yüzden bi beklentim yok bu ay.