Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

anlatılmaz yaşanır diyosun
tabiki de yaşayıp görmen lazım benim eşim mesela kapakları açık bırakmayı cok sever tencere kapağı gibi ne bileyim jole kapağı , diş macunu gibi bla bla bla kapaklı herşey diyeyim kısacası ,bazen gıcık oluyorum ama yaptıgı güzel şeyler onun önüne geciyorr

**

Hoşçakalasın yoklugunu aratmayız

ahah tamam tamam

aha evlilik karşıtı mısın sende yoksa kız safını belli et ona göre yorum yapıyım

yoo hiç bi zmn evlilik karşıtı olmadım 2 aşık insan birbirini seviyor anlıyor ve saygı duyuyorsa neden evlenmesinler hemen evlensinler yıldırım nikahıyla hemde
bu arkadaşı dinleyebilirsiniz bekarlar diğerini söylemeye gerek yok zaten onu dinlemeyin

yoo hiç bi zmn evlilik karşıtı olmadım 2 aşık insan birbirini seviyor anlıyor ve saygı duyuyorsa neden evlenmesinler hemen evlensinler yıldırım nikahıyla hemde
Evlilik güzel birşey sevdiğin ve anlaştığın adam olursa:) belki de ben yeniyim diye öyle geliyordur bilmiyorum ama adam ilk günku gibi hiç değişmedi.ilerleyen zamanlarda değişir mi ki:))

Evlilik güzel birşey sevdiğin ve anlaştığın adam olursa:) belki de ben yeniyim diye öyle geliyordur bilmiyorum ama adam ilk günku gibi hiç değişmedi.ilerleyen zamanlarda değişir mi ki:))
aynen canım ara ara hepimizin gel gitleri olabilir hayatın monotonlugundan önemli olan birbirinizi sevip saymanız.

ya zaten kızlar hep aşk sözleri hep sevgi hep mutluluk insanı bayar arada kavga olmalı ki mutlu günlerinizin değerini daha iyi anlayın

ya zaten kızlar hep aşk sözleri hep sevgi hep mutluluk insanı bayar arada kavga olmalı ki mutlu günlerinizin değerini daha iyi anlayın
Önemli olan tartışmayı dozunda yapmak bırakmak.. saygıyi kaybetmeden.. tabiki tartışılacak. Zaten bi ilişki de tartışma olmuyorsa o ilişki de problem var demektir.birinden biri kendini yansıtmıyordur.

Ben burdayim:) sen gidince dağıldı herkes:))
Bak goruormusnn amma ben sorarmm onlara
Bende eve geldm oglusu parka cikardm biraz smdi kendi kendine oynuyor bi bakym dedm buralara
Akşama yemegnden yok dün yapamadk kaldı gitti
Yine makarnaya kaldk iyi mi

Bak goruormusnn amma ben sorarmm onlara
Bende eve geldm oglusu parka cikardm biraz smdi kendi kendine oynuyor bi bakym dedm buralara
Akşama yemegnden yok dün yapamadk kaldı gitti
Yine makarnaya kaldk iyi mi
Oynasin tabiikiii.. makarna iyidir ya:) eşimle ben çok severiz makarnayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…