tabiki de yaşayıp görmen lazımanlatılmaz yaşanır diyosun
canım sizinki genetik o zaman sen önlemini al diyim bakO verdiğin örneğe benim annem uyuyor biz 8 kardeşizde
Evet ahahaha al bendende okadar 100 point bizim eşlere ozmn
:)))allah seni ya.iyi gene doğumdan haberi olmuş
**kızlar benim mesaim bitmek üzere akşam girebilirsem eger ogluşum dan fırsat kalırsa gelirim arada telden grerimmm
kendinize iyi bakın hepinizi tanıdıgımma cok cok memnun oldum hep gelin böyle emi :) :)
iyi sohbetler topiğimizi boş bırakmayıntopik sizlere emanet
ben gidiyorum die arkamdan da konuşmayın yakalarsammmm ... :)))
cok fena olur bakk ha
kızlar benim mesaim bitmek üzere akşam girebilirsem eger ogluşum dan fırsat kalırsa gelirim arada telden grerimmm
kendinize iyi bakın hepinizi tanıdıgımma cok cok memnun oldum hep gelin böyle emi :) :)
cok fena olur bakk ha
ahah tamam tamamkızlar benim mesaim bitmek üzere akşam girebilirsem eger ogluşum dan fırsat kalırsa gelirim arada telden grerimmm
cok fena olur bakk ha
canım sizinki genetik o zaman sen önlemini al diyim bak
aha evlilik karşıtı mısın sende yoksa kıztabiki de yaşayıp görmen lazımbenim eşim mesela kapakları açık bırakmayı cok sever tencere kapağı gibi ne bileyim jole kapağı , diş macunu gibi bla bla bla kapaklı herşey diyeyim kısacası ,bazen gıcık oluyorum ama yaptıgı güzel şeyler onun önüne geciyorr
yoo hiç bi zmn evlilik karşıtı olmadım 2 aşık insan birbirini seviyor anlıyor ve saygı duyuyorsa neden evlenmesinler hemen evlensinler yıldırım nikahıyla hemdeaha evlilik karşıtı mısın sende yoksa kızsafını belli et ona göre yorum yapıyım
bu arkadaşı dinleyebilirsiniz bekarlaryoo hiç bi zmn evlilik karşıtı olmadım 2 aşık insan birbirini seviyor anlıyor ve saygı duyuyorsa neden evlenmesinler hemen evlensinler yıldırım nikahıyla hemde
Evlilik güzel birşey sevdiğin ve anlaştığın adam olursa:) belki de ben yeniyim diye öyle geliyordur bilmiyorum ama adam ilk günku gibi hiç değişmedi.ilerleyen zamanlarda değişir mi ki:))yoo hiç bi zmn evlilik karşıtı olmadım 2 aşık insan birbirini seviyor anlıyor ve saygı duyuyorsa neden evlenmesinler hemen evlensinler yıldırım nikahıyla hemde
aynen canım ara ara hepimizin gel gitleri olabilir hayatın monotonlugundan önemli olan birbirinizi sevip saymanız.Evlilik güzel birşey sevdiğin ve anlaştığın adam olursa:) belki de ben yeniyim diye öyle geliyordur bilmiyorum ama adam ilk günku gibi hiç değişmedi.ilerleyen zamanlarda değişir mi ki:))
Aynen kesinlikle:)aynen canım ara ara hepimizin gel gitleri olabilir hayatın monotonlugundan önemli olan birbirinizi sevip saymanız.
Önemli olan tartışmayı dozunda yapmak bırakmak.. saygıyi kaybetmeden.. tabiki tartışılacak. Zaten bi ilişki de tartışma olmuyorsa o ilişki de problem var demektir.birinden biri kendini yansıtmıyordur.ya zaten kızlar hep aşk sözleri hep sevgi hep mutluluk insanı bayar arada kavga olmalı ki mutlu günlerinizin değerini daha iyi anlayın
Bak goruormusnn amma ben sorarmm onlaraBen burdayim:) sen gidince dağıldı herkes:))
Oynasin tabiikiii..Bak goruormusnn amma ben sorarmm onlara
Bende eve geldm oglusu parka cikardm biraz smdi kendi kendine oynuyor bi bakym dedm buralara
Akşama yemegnden yok dün yapamadk kaldı gitti
Yine makarnaya kaldk iyi mi