Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

hahhahhaha görüon mu keretayı
yerim ben onu cok tatlı oluorlar ya bir gülüşleri yetiyor demi annesi
uyku düzeni felan nasıl
huysuz mu dişler var mı dişler

Daha bir tane dişi yok o damaklarıyla gülmez mi banaa gülmez miii annesi dötüsünü yesinn kurban olduğum uyku düzeni idare eder. Ama akşam erken yatırmaya alıştıramıyorum ya.. Hep 11.30 gibi uyuyor. Kalan zaman da eşimle bir film seyredelim diyorum mısır patlatalım. Bebiş 12 gibi dalıyor. Sonra bir bakıyorum eşim uyuyakalmış.. Çalışıyor oda ne yapsın kıyamıyorum. Bir yanım diyor boşver git sen patlat mısırları filmini seyret. Halimde kalmıyor.. Boşveriyorum yatıyorum sonrada..

Amin canm evet zor ya inşallah hazirana doğacak o hakkımız :))
sabredip bekleyeceksiniz o zaman emek olmadan zorluk olmadanda olmuyor işte canm napacaksınz..
bir biri bakıyor bir biri dedn ya sıkıntı oluyor mu senn için bebegin için..
süt iznin kaçta kaçtan kaça kadar çalışıyorsn iş yernde

benm oglanda öyle canm 11 12 gibi yatar birde iki saat dalmaz uykuya dalsa bile en uzun uykusu 1 saat 1 saat sonra uyanır emer geri yatar sabaha kadar böyle gidior anlıcan
o uyuynnca eşimle baş başa kalamıyoruz bile geri uyanıyor duş bile alamıyorum cogu zaman.
alsam bile 5 dakika alma cıkma hakkm var gece girsem uyanıyor aglıyor durmuyor ben duşdaykene..
eşimle hiç ilgilenemyrm bile cünkü benm oglan müsade etmiyor.
ben çalşyrm birde cok özlüyor beni.
diş sıkıntısıda var bu aralar
inanırmsn akşam 5 dakika oturup cay bile içemiyoruz.. eve git koştur koştur yemek ye.. ortalıgı topla çamaşr varsa onları as..
sohbet muhabbet bile edemiyoruz oglanla ugrşmaktan.. değil ki baş başa kalmak
ama gecer bu günlerede sabretmek lazm
pazar günü oda izinli sabah evi temizlersiz birlikte ogleden sonrada geziyoruz.. o günü kendimize ayırabilyoruz sadece..

8den 2ye kadar canm daha yeni annem gtti babannesi geldi düzenini sabit tutmaya çalışoyoruz ama tabi ne kadar da olsa bakan kişi farklı napalım idare etcez bi süre inşallah

Sözde diyetteyim ne varsa yerim valla midemden acayip acayip sesler gelmeye başladı
Hoşbulduuuuum
neler yedin geldin tutamadın demi bogazını ah seni ah
bize tanıtırmsn kendini hemen beni yorma işte sordurmadan tanıt
illa soracaz mı yanim bende ögle aramda eve gittm ogluşumu doyurdm kendimi doyurdm geldim bi yandan iş bi yandan burası hepsine yetişiyorum vla yeterki çene olsun

Bir çayın tadı bu kadar mı güzel olur kız o yorgunluk üstüne.. Normalde varya bu kadar çay içmezdim ben. Hemen hararet yapardı çay bende ama bebek oldu olalı şu 12 çayları yok mu şu 12 çaylarııı.. Nerede 5 çayı bırak Allah aşkına.. Ben kendime çay demleyip içene kadar bebiş 10 kez uyanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…