Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canm evet zor ya inşallah hazirana doğacak o hakkımız :))süt iznin kaçta başlıyor canm vllaha sizin iş cok karışık ya
tayin isteme hakkı ne zaman doguyor sana allah yardımcınız olsn
hahhahhaha görüon mu keretayı
yerim ben onu cok tatlı oluorlar ya bir gülüşleri yetiyor demi annesi
uyku düzeni felan nasıl
huysuz mu dişler var mı dişler
sabredip bekleyeceksiniz o zaman emek olmadan zorluk olmadanda olmuyor işte canm napacaksınz..Amin canm evet zor ya inşallah hazirana doğacak o hakkımız :))
ben yapmadım benm sucum deil valla bakk gercektenCanlar ne kadar konuşmuşsunuz yahu, hangi ara okuyacağım
hemde nasıl tatlı oluyorlar rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasınn
senn eşin ne iş yapıyor canm mesai saatleri felan uygun mu
benm oglanda öyle canm 11 12 gibi yatar birde iki saat dalmaz uykuya dalsa bile en uzun uykusu 1 saat 1 saat sonra uyanır emer geri yatar sabaha kadar böyle gidior anlıcanDaha bir tane dişi yok o damaklarıyla gülmez mi banaa gülmez miii annesi dötüsünü yesinn kurban olduğum uyku düzeni idare eder. Ama akşam erken yatırmaya alıştıramıyorum ya.. Hep 11.30 gibi uyuyor. Kalan zaman da eşimle bir film seyredelim diyorum mısır patlatalım. Bebiş 12 gibi dalıyor. Sonra bir bakıyorum eşim uyuyakalmış.. Çalışıyor oda ne yapsın kıyamıyorum. Bir yanım diyor boşver git sen patlat mısırları filmini seyret. Halimde kalmıyor.. Boşveriyorum yatıyorum sonrada..
tüh yakalandık ah canm benm ben öyle demek istemedim aslndabak ya beni ortaya atıyor bide. hiçte bile ben daha yeni geldim
hoşgeldnnn tatlım gel gel ne ikram edelim sanaNapıyonuz kızlaarrrr
Kız bu hep böyle , bakma sen ona bilmiyoruz sanki kim konuşmuş, zaten erkende evlenmişbak ya beni ortaya atıyor bide. hiçte bile ben daha yeni geldim
8den 2ye kadar canm daha yeni annem gtti babannesi geldi düzenini sabit tutmaya çalışoyoruz ama tabi ne kadar da olsa bakan kişi farklı napalım idare etcez bi süre inşallahsabredip bekleyeceksiniz o zaman emek olmadan zorluk olmadanda olmuyor işte canm napacaksınz..
bir biri bakıyor bir biri dedn ya sıkıntı oluyor mu senn için bebegin için..
süt iznin kaçta kaçtan kaça kadar çalışıyorsn iş yernde
hoşgeldnnn tatlım gel gel ne ikram edelim sana
napalım bol bol cene çalıyoruz burda sen napıyon bakymm
ana bakalee neler dior hemenKız bu hep böyle , bakma sen ona bilmiyoruz sanki kim konuşmuş, zaten erkende evlenmiş
Doğruları da mı demiyahhana bakalee neler dior hemen
yazıklar olsun sana verdim ceneye püüh sana imii
neler yedin geldin tutamadın demi bogazını ah seni ahSözde diyetteyim ne varsa yerim valla midemden acayip acayip sesler gelmeye başladı
Hoşbulduuuuum
benm oglanda öyle canm 11 12 gibi yatar birde iki saat dalmaz uykuya dalsa bile en uzun uykusu 1 saat 1 saat sonra uyanır emer geri yatar sabaha kadar böyle gidior anlıcan
o uyuynnca eşimle baş başa kalamıyoruz bile geri uyanıyor duş bile alamıyorum cogu zaman.
alsam bile 5 dakika alma cıkma hakkm var gece girsem uyanıyor aglıyor durmuyor ben duşdaykene..
eşimle hiç ilgilenemyrm bile cünkü benm oglan müsade etmiyor.
ben çalşyrm birde cok özlüyor beni.
diş sıkıntısıda var bu aralar
inanırmsn akşam 5 dakika oturup cay bile içemiyoruz.. eve git koştur koştur yemek ye.. ortalıgı topla çamaşr varsa onları as..
sohbet muhabbet bile edemiyoruz oglanla ugrşmaktan.. değil ki baş başa kalmak
ama gecer bu günlerede sabretmek lazm
hiçde bile kuyruklu iftiraDoğruları da mı demiyahh