Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Cok gecmis olsun canim ust solunum yolunda neden antibiyotik vermezki kendi kendine gecmezki tedavi olmasi lazim esinede kizma zaten ondan oncede oksurugu var diyodun ya hastaliklar gece artiyor zaten gecer Allahin izniyle tavuk suyu corba yapsaydiniz cok iyi gelir hasta olunca cani biseyde istemez ilik ilik corba icsin

sagol canmn istemiyor zaten.. azcık iştahi vardı oda gitti yavrumun.
blmiyorum vermedi. ilerlerse veririm dedi
gecen oldu ondada vermemişti geçmtişti
cok zorda kalmadıkca antibiyotik vermiolar doktorlar bence iyide ypıolar aslnda..
artık bayagı bi düzelmez napacagız bilmiyorum
eşime hata dün tembihliyorım böyle böyle giydir die cocugu tarzan gibi yanıma getirmiş ee hastalnaır tabii oof vla
sıfır uyku perişanm bugun

senin yavrucak da küçükmüş daha canım Allah bağışlasın , hamilelikten önce çıkardım canım gezdim tozdum o 1 yıl içinde keyif yaptım şimdi geri ödüyorum onları galiba çok bulantılarım vardı canım kusmam filan çok oluyordu biraz daha geçti şükür ama hala çıkartıorum maalesef doğru düzgün su içemiyorum ve bu beni çok endişelendiriyor bir de üşütmüşüm bu ara dün doktora gittim suyu filan iyi dedi inşaAlllah bi sorun çıkmaz ama benim vücudum çok kurudu galiba sırtım filan çok kaşınıyor şimdiden (

Ahh kuzum benim gecer en kisa zamanda insallah

Hayirli olsun bebisin saglikla al kucagina insallah su mide bulantisinda icilmiyor maalesef limonlu ic hem midene iyu gelir susuz kalma canim yapiyisundur ama vucudunu nemlendir surekli

aminnn sagol canm benmn
cinsiyeti erkek mı bende senn gibiydim bulantdan serum bile yemştim cok bulantm vardn ne yersem cıkartıyordm

Hayirli olsun bebisin saglikla al kucagina insallah su mide bulantisinda icilmiyor maalesef limonlu ic hem midene iyu gelir susuz kalma canim yapiyisundur ama vucudunu nemlendir surekli
amin canım teşekkür ederim, evet benim bulantım var diyorum su iç diyorlar öle yapınca zaten daha çok bulanıyo canım anlamadım bende mi sorun var insanlarda mı bir süre bunu düşünmedi değilim nasıl içiyolar ki bulantı olunca diyorum bir türlüişin içinden çıkamıyorum ancak öle yapıyorum canım artıık ben de limonlu su içiyorum bir de maden suyu tüketiyorum doktor önermişti öle öle idare etmeye çalışıyorum

aminnn sagol canm benmn
cinsiyeti erkek mı bende senn gibiydim bulantdan serum bile yemştim cok bulantm vardn ne yersem cıkartıyordm
aynen canım serum da yedim hastanede de yattım bir sürü şey işte ( dün gittik doktora tam emin değilim ama kıza benziyor dedi canım bakalım 3 hafta sonra tekrar gidecem ne diyecek :)

aynen canım serum da yedim hastanede de yattım bir sürü şey işte ( dün gittik doktora tam emin değilim ama kıza benziyor dedi canım bakalım 3 hafta sonra tekrar gidecem ne diyecek :)
hayırlısı canm benm sizin gönlümüzden gecen ne peki :)
erkek bebeklerinde bulantı daha fazla oluyor ya o yüzden erkek mi acaba dedim..
inşallah düşük tehlikesi felan olmaz o ayrı bir zor ya oof off
kadın olmak başlı başına zor zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…