Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Günaydun Kızlar Ben Bugün Hiç İyi değilim
Oglum Hastalandı Sabah işten 1 saat izin aldım doktora götürdük üst yolunum solu enfeksiyon dedi
daha antibiyotk yazmadı
dün sabaha kadar nöbet tuttuk başında ateşı 40 a cıktı..
babası dün benim iş cıkışıma getirdi arabasıla..

dogru düzgün giydirip sarmamış o da hemen hastalandı cok kızgınım babasına
en zoruda yavrumu öyle hasta hasta bırakıp işe gelmek oluyor

anam bunlar gece gece buraları boş bulmuş _MAJESTE_ çok üzüldüm canım bugün bi doktora görütün
götürdk canm ordan geliyoruz onlar eve geçti ben işe geldm gece 40 a cıktı ateşi bir damla uyumadk ikimzde
dün babası getrmişti ya iş cıkışna iyi giydirmemiş o da hemen kaptı şifayı
onu o halde bırakıp işe gelmek o kadar zor ki vicdanm sızlıyor

canım çok geçmiş olsun

aaa canım çok geçmiş olsun. 1 gün izin alsaydın bari

ahh canım cok geçmiş olsun dün kapmamıştır bence su sıralar havalar bi iyi bi kötü mutlaka önceden kapmıştır,tez zamanda iyleşsin ogluşun

aaa canım çok geçmiş olsun. 1 gün izin alsaydın bari
alamadm izin canm vermediler.
denetim kurulu gelecekmş bugun mecbur geldim annem geldi başına.
hpe eşimin hatası hava iyi die cocuk atkısıs sapkasız cıkartılır mı yahu tabi hastalanr... off off bide ben hastalandrmadm dior
dün gece cok kötüydü acile gittik orda düştü geri geldik yükseldi en son fitil verdik şimidde cok hasta ablası ama annesi yok yannda

ahh canım cok geçmiş olsun dün kapmamıştır bence su sıralar havalar bi iyi bi kötü mutlaka önceden kapmıştır,tez zamanda iyleşsin ogluşun
sagol canm bugun hiç iyi değilim uykusuzluk bir yandan strrs bir yandan maffoldum
cocugu dün sıkı giydirip getirmemiş yanıma oda aldı hemen şifayı.
çalışan anne olmak bu durumlarda o kadar zor ki evladn hasta başnda olamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…