:)))koca sana haram bacım:))Onlar uyudu bu kezde oğluş yanıma geldi:))
Tepip duruyo:))
Babasının yanında neden ben yatıyormuşum
günaydın. hastalığın nasıl oldu?günaydın kızlar ne çene çalmışsınız yahu ben çok yazamıyorum artık bugunlerde işler yogun
biraz daha iyi bogazım dün ballı süt falan içtim ,sen nasılsın ?günaydın. hastalığın nasıl oldu?
iyiyim bana vurmadan geçti hastalıkbiraz daha iyi bogazım dün ballı süt falan içtim ,sen nasılsın ?
aman iyi sevindim senin adınaiyiyim bana vurmadan geçti hastalık
götürdk canm ordan geliyoruz onlar eve geçti ben işe geldm gece 40 a cıktı ateşi bir damla uyumadk ikimzde
canım çok geçmiş olsunGünaydun Kızlar Ben Bugün Hiç İyi değilim
Oglum Hastalandı Sabah işten 1 saat izin aldım doktora götürdük üst yolunum solu enfeksiyon dedi
daha antibiyotk yazmadı
dün sabaha kadar nöbet tuttuk başında ateşı 40 a cıktı..
babası dün benim iş cıkışıma getirdi arabasıla..
dogru düzgün giydirip sarmamış o da hemen hastalandı cok kızgınım babasına
en zoruda yavrumu öyle hasta hasta bırakıp işe gelmek oluyor
merhaba canmmm hoşgeldnnn nasılsınn
aaa canım çok geçmiş olsun. 1 gün izin alsaydın barigötürdk canm ordan geliyoruz onlar eve geçti ben işe geldm gece 40 a cıktı ateşi bir damla uyumadk ikimzde
dün babası getrmişti ya iş cıkışna iyi giydirmemiş o da hemen kaptı şifayı
onu o halde bırakıp işe gelmek o kadar zor ki vicdanm sızlıyor
babaya cocuk emanet edersrek böyle olr işte eşime cok sinirliyim yacanım çok geçmiş olsun
ahh canım cok geçmiş olsun dün kapmamıştır bence su sıralar havalar bi iyi bi kötü mutlaka önceden kapmıştır,tez zamanda iyleşsin ogluşunGünaydun Kızlar Ben Bugün Hiç İyi değilim
Oglum Hastalandı Sabah işten 1 saat izin aldım doktora götürdük üst yolunum solu enfeksiyon dedi
daha antibiyotk yazmadı
dün sabaha kadar nöbet tuttuk başında ateşı 40 a cıktı..
babası dün benim iş cıkışıma getirdi arabasıla..
dogru düzgün giydirip sarmamış o da hemen hastalandı cok kızgınım babasına
en zoruda yavrumu öyle hasta hasta bırakıp işe gelmek oluyor
alamadm izin canm vermediler.aaa canım çok geçmiş olsun. 1 gün izin alsaydın bari
merhaba canmmm hoşgeldnnn nasılsınn
iyiyim canım çok şükür, keşke sen de iyi görebilseydimbabaya cocuk emanet edersrek böyle olr işte eşime cok sinirliyim ya
sagol canm bugun hiç iyi değilim uykusuzluk bir yandan strrs bir yandan maffoldumahh canım cok geçmiş olsun dün kapmamıştır bence su sıralar havalar bi iyi bi kötü mutlaka önceden kapmıştır,tez zamanda iyleşsin ogluşun
ben bugun keyifsizim canm ya bide tembihledim benm yanıma gelirken iyi giydir atkısın bagla ensesi üşümesin dieiyiyim canım çok şükür, keşke sen de iyi görebilseydimancak bakmıştır adam napsın :)