git kafanı kuma göm düzelirsin belkiKız saat 4 ü geçiyordu yattım.ne yapcam ben bu uyku işini yaa 6.5 geri kalktım dalmışim 7.5 geri kalktım 8.5 eşim giderken bi da kalktım.deli olacam:)
ahahahah su faturasıda cok geliyordur bunlarda ondan uyuyamıor bize ayak yapıorKuzummm yeni gelinsin ya icin kipir kipir ondan
9 aydır gelinim anam:))2 haftadır uyku böyle:)))))Kuzummm yeni gelinsin ya icin kipir kipir ondan
DemiKizzz 3 canavarla senin haddinemi gec kalkmak
Yok biz faturaları çok kafaya takmıyoruz:))))ahahahah su faturasıda cok geliyordur bunlarda ondan uyuyamıor bize ayak yapıor
haa kabul edion yani cok geldiğini aaahahahahaYok biz faturaları çok kafaya takmıyoruz:))))
Cok dus az uykuahahahah su faturasıda cok geliyordur bunlarda ondan uyuyamıor bize ayak yapıor
Hee para çok olduğu için bi sürü borç var:))haa kabul edion yani cok geldiğini aaahahahaha
para bol die hava mı atıon len sen bize
bizi fakirlion mu sennn
ızcık az duş alın para kalsınHee para çok olduğu için bi sürü borç var:))
Ooo kyzuu hgDemi:)
Hoşbulduk kuzumOoo kyzuu hg
:))Ne borcu var bu kadar:))Hee para çok olduğu için bi sürü borç var:))
Ufff bende bi el besik salliyor bi el kk ki bu ikinci el arada faceHoşbulduk kuzum
Bı elimle mama bı elimle kk:))
Kiz dugunu kendinizmi yaptiniz yoksa?:))Ne borcu var bu kadar:))
3 ayri kredi:))ama ödeniyor çok şükür.:))Ne borcu var bu kadar:))
Biz kendimiz yaptık ama borçlu yapmadık şükürKiz dugunu kendinizmi yaptiniz yoksa?
Ortak yapıldı düğün kaynanamlar ve eşim:) onlar da yardımcı olduKiz dugunu kendinizmi yaptiniz yoksa?