- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 31
sus kesin bi işler cevirdin toto korkusu oldu demiKizzz giremedim ya ben buraya aha banladilar beni dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sus kesin bi işler cevirdin toto korkusu oldu demiKizzz giremedim ya ben buraya aha banladilar beni dedim
bunlar toplu kacamak yaptılar gelsinlerde meraklarndan catlarlarSirlara bayilirimmm
Yooo bisey yapmadim sanirsamsus kesin bi işler cevirdin toto korkusu oldu demi
Maden suyunu gunde birden cok icme fazlasi sakincali canimamin canım teşekkür ederim, evet benim bulantım var diyorum su iç diyorlar öle yapınca zaten daha çok bulanıyo canım anlamadım bende mi sorun var insanlarda mı bir süre bunu düşünmedi değilim nasıl içiyolar ki bulantı olunca diyorum bir türlüişin içinden çıkamıyorum ancak öle yapıyorum canım artıık ben de limonlu su içiyorum bir de maden suyu tüketiyorum doktor önermişti öle öle idare etmeye çalışıyorum
Kizzz 3 canavarla senin haddinemi gec kalkmak:))
Günaydın canım
Dükkanı kapattık bı saat sonra uyandılar:))
hiçç yaniKizzz 3 canavarla senin haddinemi gec kalkmak
nie sakıncalıki bende içerdim günde iki kez hamileykenMaden suyunu gunde birden cok icme fazlasi sakincali canim
Fazlasi odem yapiyornie sakıncalıki bende içerdim günde iki kez hamileyken
1 saattir mesajları okuyorum anam:)günaydın geldim:)_heidi_ ulan varya benm senn gibi gelinim olacak hergün bir posta laf sokardm ha
Kiz okuyonda niye cevap vermiyon :))1 saattir mesajları okuyorum anam:)günaydın geldim:)
yürü git len öglen olmuş hanımefendi daha yeni kalkıor böyle gelin mi olur lan1 saattir mesajları okuyorum anam:)günaydın geldim:)
Sona gelmeye çalıştim:))Kiz okuyonda niye cevap vermiyon :))
bizi dikizlermiş hain gelinKiz okuyonda niye cevap vermiyon :))
Hayin yeni gelinbizi dikizlermiş hain gelin
bizi dikizlermiş hain gelin
Kız saat 4 ü geçiyordu yattım.ne yapcam ben bu uyku işini yaa 6.5 geri kalktım dalmışim 7.5 geri kalktım 8.5 eşim giderken bi da kalktım.deli olacam:)Hayin yeni gelin
Çirkin esmer birşeyim kız:))Kiz _heidi_ cik seni cok merak ediyom ben nedense
Kuzummm yeni gelinsin ya icin kipir kipir ondanKız saat 4 ü geçiyordu yattım.ne yapcam ben bu uyku işini yaa 6.5 geri kalktım dalmışim 7.5 geri kalktım 8.5 eşim giderken bi da kalktım.deli olacam:)
bende bendeKiz _heidi_ cik seni cok merak ediyom ben nedense
Bir gorekde bizkarar verek :)) merak ettigim bijac kisi daha var amaÇirkin esmer birşeyim kız:))