Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

alamadm izin canm vermediler.
denetim kurulu gelecekmş bugun mecbur geldim annem geldi başına.
hpe eşimin hatası hava iyi die cocuk atkısıs sapkasız cıkartılır mı yahu tabi hastalanr... off off bide ben hastalandrmadm dior
dün gece cok kötüydü acile gittik orda düştü geri geldik yükseldi en son fitil verdik şimidde cok hasta ablası :KK43: ama annesi yok yannda :KK43:
Allah yardımcın olsun canım hem iş hem çocuk bir kadın için çok zor :KK43:

sagol canm bugun hiç iyi değilim uykusuzluk bir yandan strrs bir yandan maffoldum
cocugu dün sıkı giydirip getirmemiş yanıma oda aldı hemen şifayı.
çalışan anne olmak bu durumlarda o kadar zor ki evladn hasta başnda olamıyorsun :KK43:
izin alma şansın yok mu canım izin al ,bu halde zaten verimli olamazsn işte

bebiş oluncada calışacakmsn canm nerede çalışıyorsn işin rahat mı ?
canım bir 2 yıl kadar ücretsiz izin almayı düşünüyorum en azından yavrucak biraz büyüsün, memurum canım ünv de rahatım şükür, yoğun zamanların çok olmuyor

canım bir 2 yıl kadar ücretsiz izin almayı düşünüyorum en azından yavrucak biraz büyüsün, memurum canım ünv de rahatım şükür, yoğun zamanların çok olmuyor
cok güzel.. bnaa nasip olmadı
bende esnaf odası baskanlıgnda çalışıyorum genel sekreter olarak
benim işimde cok rahat yoksa hem ev hem cocuk hem iş baş edemezdm oglum cok ama cok huysuz
birde annem bakıor
ikinciye bakmck tbi o ayrı
gurbetttemisinz
kaç yıllık evlisin canm ?

cok güzel.. bnaa nasip olmadı
bende esnaf odası baskanlıgnda çalışıyorum genel sekreter olarak
benim işimde cok rahat yoksa hem ev hem cocuk hem iş baş edemezdm oglum cok ama cok huysuz
birde annem bakıor
ikinciye bakmck tbi o ayrı
gurbetttemisinz
kaç yıllık evlisin canm ?
16 aylık evliyiz canım . 1 sene bekledik şimdi de hamileyim bebişi bekliyoruz işte :) bakalım canım biz de öle düşünüyoruz ama nasip kısmet benim öle bir şansım yok canıım ya bakıcıya verecem ya izin alacam maalesef çünkü kaynanam yaşlı annem de başında daha bir sürü çocuk var ( kalabalık aileyiz biz de :)

16 aylık evliyiz canım . 1 sene bekledik şimdi de hamileyim bebişi bekliyoruz işte :) bakalım canım biz de öle düşünüyoruz ama nasip kısmet benim öle bir şansım yok canıım ya bakıcıya verecem ya izin alacam maalesef çünkü kaynanam yaşlı annem de başında daha bir sürü çocuk var ( kalabalık aileyiz biz de :)
anladmm hayırlısı olur inşallah canm bebişn insallah sag saglim dogduktan sonra ona göre düşünür orta yol bulursunuz
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: bizde 2 yıllık evliyiz bebişimde 1 0aylık ablası:nazar: şimdiki günlerinin tadını cıkar
cocuk dogduktan sonra hiç birşey eskisi olmuyor anne olmak gercekten cok zor ve bol bol uyu..
ben 10 aydr uyku nedir bilmiyorum.
hamileliğim skııntılı demştin ne gibi sıkınıtların var canm:anneadayı:

X