kızlar biri 24 sayfanın özetini geçebilir mi acaba?ben size ne demiştim konuşmak yok
Sen gittin die susup oturacakmydk hadi oradan çene yapmak bizim işimiz oku dur şimdikızlar biri 24 sayfanın özetini geçebilir mi acaba?ben size ne demiştim konuşmak yok
EnSağol canm gerçekten hem iş hem ev hem çocuk hem es o kadar zor ki hele bide bebeğin hysuzsa gece uykusu yoksa çok yorulyrm eve gttmmi üzerimden hiç gitmiyor allahtan sennkisi usluyms yoksa nasıl baş edecektn ikisile
Bunun cinsiyeti ne rabbm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cnm benm su na evdeym ole arasdnaym telefondan rahat olmuyor pekyazmasi
Biz şu an herşeyi yyoruz canm ama yemw proplemimiz var bayağı TV olmadan oyun olmadan ağzına tek lokma koymaz blyrm zararlı ama başka çare kalmadi çaresz kalınca insan ne yol varsa deniyor. Sabah ben isteyken anneannesi kahvaltı yaptırıyor kahvaltı genelde bir yumurta sarısı zeytin peynir tahin pekmez cici bebe oluyor öğle arama eve gidiyorum emziriyorum ben gidince uyuyor kalkınca annem çorba içirir sonra ben gelrm akşam evde ne yemek varsa babamız gelnce beraber ondna yedirirmannem yatarkenede bazen meyve bazen muhallebi tabi bunların hepsini oynla kandırarak TV açarak yiyorEvet geçtim kahvaltılık olarak çavdarlı tahıllı kaşık maması vererek başladım. Yavaş yavaş ilerleyeceğim bakalım.. Siz nasıl yapıyorsunuz kahvaltı öğle ve akşam yemeğini ne şekilde veriyorsunuz? İlk bebişim evet
EnSağol canm gerçekten hem iş hem ev hem çocuk hem es o kadar zor ki hele bide bebeğin hysuzsa gece uykusu yoksa çok yorulyrm eve gttmmi üzerimden hiç gitmiyor allahtan sennkisi usluyms yoksa nasıl baş edecektn ikisile
Bunun cinsiyeti ne rabbm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cnm benm su na evdeym ole arasdnaym telefondan rahat olmuyor pekyazmasi
İş yerine gectnde gorursn sen kinamayi
http://i.hizliresim.com/JaXB2W.jpg
BBenim sıpam.
Kizlar ben hiç mama vermedim desem yeridir. 10 aylik olunca emzirmeyi bıraktım ve bizimle beraber yemek yemeye başladı. Şimdi kaç aydır çatalla kendisi yiyor. Bize kızıyor. Illa kendisi yiyecek. Mama mı vermem gerekiyordu acaba.?
bekliyorum yukarı ki mesajıma göre ben haklıyım. kızlar lütfen tarafınızı seçin kim haklıİş yerine gectnde gorursn sen kinamayi
canım korkutmuyum seni ama normal doğumda çok iyi bir şey değil fiziksel olarak :/
bekliyorum yukarı ki mesajıma göre ben haklıyım. kızlar lütfen tarafınızı seçin kim haklı
Kaç kilo doğdu canım. Benim doktorum normal doğum taraftarıydı ama bebeğin başı 36.5 cm idi kilosu da 4250 idi. O yüzden zorunlu sezeryan dedi. Karnımdaki de iri bebekmis.canım benim ilk doğumum bebiş büyük olduğu baya sıkıntılı oldu. şimdi ben esnetiğe kadar düşünüyorum. ha tabi herkeste olacak diye bir şey yok :) o yüzden içini ferah tut
hoş geldin tabi ki katılabilirsinmerhaba bayanlar ben de katılabilir miyim sohbetinize :)
ya canım benim bebeğim biraz iri doğacağı belliydi ama doktorun hatası vardı :/ neyse geçti gitti düşünmek istemiyorum.