Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

iyi o zaman bi ara bekar birini evlenmekten vaz geçiriyordunuz galiba bu dünyaki en güzel şey sabah uyandığında eşini görmek . 2 kişi aynı evi paylaşmak (ilerde artıyor bu sayı )bu dünyada ki en güzel bebeğinin kokusunu çekmek lütfen kızlar bekarları korkutmayalım. evlilik yaşanması gereken duygulardan biri.

Anlayabiliyorum. Kızım 6 aylıkken ben de çalıştım iki buçuk ay. Yapamadım. Kızım olmadan duramadim. Karnimdaki Erkek canım. Sağol çok teşekkür ederim. Inşallah sağlıcakla alırım kucağıma. Ahh inşallah normal doğum okur. Ilki sezeryandi
En

Biz şu an herşeyi yyoruz canm ama yemw proplemimiz var bayağı TV olmadan oyun olmadan ağzına tek lokma koymaz blyrm zararlı ama başka çare kalmadi çaresz kalınca insan ne yol varsa deniyor. Sabah ben isteyken anneannesi kahvaltı yaptırıyor kahvaltı genelde bir yumurta sarısı zeytin peynir tahin pekmez cici bebe oluyor öğle arama eve gidiyorum emziriyorum ben gidince uyuyor kalkınca annem çorba içirir sonra ben gelrm akşam evde ne yemek varsa babamız gelnce beraber ondna yedirirmannem yatarkenede bazen meyve bazen muhallebi tabi bunların hepsini oynla kandırarak TV açarak yiyor

Anlayabiliyorum. Kızım 6 aylıkken ben de çalıştım iki buçuk ay. Yapamadım. Kızım olmadan duramadim. Karnimdaki Erkek canım. Sağol çok teşekkür ederim. Inşallah sağlıcakla alırım kucağıma. Ahh inşallah normal doğum okur. Ilki sezeryandi
En

canım korkutmuyum seni ama normal doğumda çok iyi bir şey değil fiziksel olarak :/

Bence sizinle yemek yemeye alışması iyi bir şey. Ama mamanın içindeki vitamin mineral de işine yarayabilir.. Yani yemeklerinden alması gereken vitanemini minerali karşılıyorsa gerek yok bencede

canım benim ilk doğumum bebiş büyük olduğu baya sıkıntılı oldu. şimdi ben esnetiğe kadar düşünüyorum. ha tabi herkeste olacak diye bir şey yok :) o yüzden içini ferah tut

nisankralicesi korkutma yahu bizi herkesin hamileliği farklı oldugu gibi dogum tecrübeleri de farklıdır mutlaka ,ben önceden çok korkuyodum dogumdan ama oğlum büyüdükçe o korkumu yeniyorum sanırım, kulak asmıyorum dogumum kötü gecti diyenlere rüyamda erken dogum yapmışım zaten ne sancı ne agrı hangi ara dogurdum diyorum oğlumu emziriyorum falan çok güzel rüyaydıı

canım benim ilk doğumum bebiş büyük olduğu baya sıkıntılı oldu. şimdi ben esnetiğe kadar düşünüyorum. ha tabi herkeste olacak diye bir şey yok :) o yüzden içini ferah tut
Kaç kilo doğdu canım. Benim doktorum normal doğum taraftarıydı ama bebeğin başı 36.5 cm idi kilosu da 4250 idi. O yüzden zorunlu sezeryan dedi. Karnımdaki de iri bebekmis.
Yani kaç kilo doğdu seninki ona göre fikrim olurdu

ya canım benim bebeğim biraz iri doğacağı belliydi ama doktorun hatası vardı :/ neyse geçti gitti düşünmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…