Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Kaç kilo doğdu canım. Benim doktorum normal doğum taraftarıydı ama bebeğin başı 36.5 cm idi kilosu da 4250 idi. O yüzden zorunlu sezeryan dedi. Karnımdaki de iri bebekmis.
Yani kaç kilo doğdu seninki ona göre fikrim olurdu
ilk dogum sezeryan olunca ikincisi normal oluyor muda:KK64::KK64:

Evlilik iyidir, güzeldir ama dertlerin azıcık ikiye katlanır :-) ama yaşamak isteyene onun derdide güzeldir. (Çok politik oldu) :deli:
katılıyorum bir o kadar güzel ve bir o kadar zor heleki cocuk olduktan sonra cok daha zorlaşıyor
sen kaç yıllık evlisin canm :KK14:

ikinciyi normal yaptıran doktorlar var.
arkadaşım yaptı. ama doktorun cesaretli olması ve anneyi cesaretlendirmesi lazım.

benim 3 ü de normal doğum

Merhabalar:KK54: 1.5 yıllık evliyim 6 aylık da bir oğlum var çalışıyorum oğluşuma babannesi ananesi sırayla bakıyolar hmm onun dışında anneliğe alışmaya çalışıyorum diyebilirim çok şükür şimdilik her şey yolunda :KK66:

2,5 senecik :) 2 yılda arkadaşlık süreci.. 4,5 yılımı verdim heey hey :KK14::KK60:
hey gidi gençliğim heyyyy demi..
bende 2 yıllık evliyim daha canm
önceside 7 ay konuştuk evlendk hemen :KK53:
derdime nolduysa
oturaymşsm anamn evinde:halay::halay::halay:
senn bebiş huysuzluk ypaıor mu gaz sıkıntısı felan oldu mu:110:

Merhabalar:KK54: 1.5 yıllık evliyim 6 aylık da bir oğlum var çalışıyorum oğluşuma babannesi ananesi sırayla bakıyolar hmm onun dışında anneliğe alışmaya çalışıyorum diyebilirim çok şükür şimdilik her şey yolunda :KK66:
maşallah canm allah bagıslasın :emir_bebek::emir_bebek::anne:
bende 2 yıllık evliyim 10 aylık bir oglum var 2 aydır çalışıyorum ananesi bakıyor
sennkine neden sırayla bakıyorlar ki
aslnda tek biri baksa daha iyi olmaz mı
işlerin nasıl yogunmu mesai saatlerin felan ne durumda..
anneliğe alışmak co zor oluyor ben halen kendime gelemedim :KK14:

katılıyorum bir o kadar güzel ve bir o kadar zor heleki cocuk olduktan sonra cok daha zorlaşıyor
sen kaç yıllık evlisin canm :KK14:
hey gidi gençliğim heyyyy demi..
bende 2 yıllık evliyim daha canm
önceside 7 ay konuştuk evlendk hemen :KK53:
derdime nolduysa
oturaymşsm anamn evinde:halay::halay::halay:
senn bebiş huysuzluk ypaıor mu gaz sıkıntısı felan oldu mu:110:

Maşallahı var gaz konusnda. O babasında ne varsa adamı görünce gaz çıkarıyor :-) babası dokunmaya dursun benm oğlum başlıyor titreyen nağmelere

bende 2 yıllık evliyim 10 aylık bir oglum var 2 aydır çalışıyorum ananesi bakıyor

ya bizim durum baya karışık malesef ben başka şehirdeyim eşim başka şehirde ailem başka yerde eşimin ailesi başka yerde ben aday memurum ve aday memur eğitimim bitmeden eşimin yanına tayin isteyemiyorum o yüzden iki ay biri gelcek iki ay biri gelcek çünkü eşim her haftasonu gelemiyor uçakla gelse bile 6-7 saati buluyor e biz de burda yalnız olunca yatılı kalıyolar anane babanne :anne: sonuçta biri kalsa taa yaza kadar onların da kocaları çocukları var onlara da zor yani biz de böyle yaptık :) onun dışında işim gayet iyi mesaim falan da iyi şimdi zaten çıkıcam süt iznim varama eşten ayrı olmak zor:olamaz:

seninkini de Allah bağışlasın bu arada tabi gruptaki tüm anne ve anne adaylarının da :KK25:

Maşallahı var gaz konusnda. O babasında ne varsa adamı görünce gaz çıkarıyor :-) babası dokunmaya dursun benm oğlum başlıyor titreyen nağmelere
hahhahhaha görüon mu keretayı :KK53:
yerim ben onu cok tatlı oluorlar ya bir gülüşleri yetiyor demi annesi
uyku düzeni felan nasıl
huysuz mu :KK14: dişler var mı dişler :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ya bizim durum baya karışık malesef ben başka şehirdeyim eşim başka şehirde ailem başka yerde eşimin ailesi başka yerde ben aday memurum ve aday memur eğitimim bitmeden eşimin yanına tayin isteyemiyorum o yüzden iki ay biri gelcek iki ay biri gelcek çünkü eşim her haftasonu gelemiyor uçakla gelse bile 6-7 saati buluyor e biz de burda yalnız olunca yatılı kalıyolar anane babanne :anne: sonuçta biri kalsa taa yaza kadar onların da kocaları çocukları var onlara da zor yani biz de böyle yaptık :) onun dışında işim gayet iyi mesaim falan da iyi şimdi zaten çıkıcam süt iznim varama eşten ayrı olmak zor:olamaz:
süt iznin kaçta başlıyor canm vllaha sizin iş cok karışık ya
tayin isteme hakkı ne zaman doguyor sana allah yardımcınız olsn :KK51::KK51::KK51:

X