iyiymiş denemekte fayda var,tecrübeli anneler yazar birazdanArkadaşlar prima külot gibi giydirilen bebek bezi üretmiş. Geçen reklamlarda gördüm de.. Kullanan var mı? Kullanışlı bir şeye benziyor. Ama esneme kayma yapar mı acaba..
ayagmda sallıyorum sonra beşiğe koyuyorum tam uyudu derken viyaklıyor
keyfi gönlü olursa uyur gece olmassa yarm saate bir emmeye kalkar
napym sinirden vla o anda yatakları felan yumrukluyorum
eşimde ne bagırıon bagırma der birde onla kavga ederiz
ben ninni söylerken o horul horul uyur felan
Merhaba canm hoşgeldin sende gel aramıza katıl sohbetimizeArkadaşlar prima külot gibi giydirilen bebek bezi üretmiş. Geçen reklamlarda gördüm de.. Kullanan var mı? Kullanışlı bir şeye benziyor. Ama esneme kayma yapar mı acaba..
HahahahaSadece bir kereliğine eşimden bebeği uyutmasını istedim. O sırada evi toparladım işimi yaptım. Sonra bir geldim. Eşim beşikte bebeği 8.2 şiddetinde sallıyoruğraşmaktan hali kalmamış hırsını beşikten alıyor. Çocuk açmış gözlerini pörtlek pörtlek ahahha. yavrum benim
Merhaba canm hoşgeldin sende gel aramıza katıl sohbetimize
Ben ogluma huggies kullanyrm piri madan hiç memnun kalmamistm
Hahahahabizim oğlan da gece uyumaz esm bazen ben salaym sen uyu der bi bakarm eşim horluor bizim oğlan Çin gibi sen bak isim gücümu yapym derm beş dakika sonra yanıma gelirler
Birazda bebekten bebeğe değişiyor cnm bende denemedm bez kalmadı ya inanrmsn her bezde piisk oldu en son huggies den memnun kaldıkHoşbuldum hayatım :) primanın emiş gücünden memnunum bende. Her bezden geçti oğlumun popişi ama en büyük kakalarını primaya yaptısanırım daha rahat ediyor
Birazda bebekten bebeğe değişiyor cnm bende denemedm bez kalmadı ya inanrmsn her bezde piisk oldu en son huggies den memnun kaldık
Senn dediğini bi denemek lazm eğer primadan memnnsan oda dha rahat olur gibi
Bebis kaç aylık Allah bagislasn
Ah ah bizde aynı durumdayız ya blyms birde ben calsyrm eve gidiyorum oğlan hiç btmior üzerinden yatana kadar beş dakika oturamiyorumHayır birde bizim gibi bakamıyorlar. Memeden kesildi benimki mamasını yemesini gerekiyor. Eşime veriyorum vermesi için. O sırada gidip yemek hazırlıyorum. Sonra bakıyorum 2 ölçek anca yedirmiş bırakmış. Olmuş 1 saat. Neymiş kendi bırakıyormuş. Eşime kalsa çocuğu günde 4 ölçek yedirip, yemiyor diye aç bırakacak. Çocuk bu huysuzlanır yarım saat sonra tekrar dene dimi..yok anacım olmuyor..
Ahandaa bi hamiş daha geldi gel canm gel yetisdnAhah geldim geldim. Yetiştim mi. :)
Ah ah bizde aynı durumdayız ya blyms birde ben calsyrm eve gidiyorum oğlan hiç btmior üzerinden yatana kadar beş dakika oturamiyorum
Eşime bırakıp yemek yapmaya gidiyorum çamaşır felan sermeye siip yanmdalar bide üstüne gece çok uyanıyor dembesde gibiym hiç bir şeye yetisemyrm ben esm en sonunda gel sen bırak ben ypym dioroğlan bana kalior esm yapior işleri eğer bakmyrsa deki kalk sen yap ben çocukla ilgilendm de
Vla anne olmak çok zor sen çalışıyor musun canmm.
10 aylık olacak mart 7 de canm ek gıdaya gectnz mi çalışıyor musun ilk bebek miBebişim 6 aylıksağolun sizin de Allah bağışlasın inşallah. Sizinki kaç aylık
O daha zor bilmem mi evdeyken evin işi gücü hiç bitmiyor bide üstüne çocuk üstüne birde hiic bir sey yetişmiyorYok canım evdeyim ben. Ev hanımlığına çalışıyorum beş kuruş para almıyorum
Teşekkür ederim...Ahandaa bi hamiş daha geldi gel canm gel yetisdnhosgeldnnnnnn ne ikram edelmm sana
10 aylık olacak mart 7 de canm ek gıdaya gectnz mi çalışıyor musun ilk bebek mi
Smdi öğle arasına geldm işten pek rahat yazamyrm telefondan idare ediverin
Sağol canm gerçekten hem iş hem ev hem çocuk hem es o kadar zor ki hele bide bebeğin hysuzsa gece uykusu yoksa çok yorulyrm eve gttmmi üzerimden hiç gitmiyor allahtan sennkisi usluyms yoksa nasıl baş edecektn ikisileTeşekkür ederim...Benim ikinci bebeğim. Ilk bebeğim şu anda teyzesinin adını söyleye söyleye kendi etrafında dönüyor. Bişlaaaa Bişlaaaa
16 aylık. Çok şükür çok uslu bir bebeğim var.uykusu gelince kendi kendine yatıp uyuyor. Allah size kolaylık versin. Hem çalışmak hem de bebek.owwwww.