annemde ilk zamanlar koca koca die tutturdun öldünmüydü kocasızlktan der söylenirdiBenim başım biraz geç göğe ersin
Anam derdi ki daha geri dur sen ne zaman büyüdün de koca istiyon
Tamam
Kendimizi övmek gibi olmasın ama en harika burca sahibiz
Aynen canimmm bi burc bu kadarmi supeer olurBenim başım biraz geç göğe ersin
Anam derdi ki daha geri dur sen ne zaman büyüdün de koca istiyon
Tamam
Kendimizi övmek gibi olmasın ama en harika burca sahibiz
bende öglen molasına cıkacam birazdanBen kacar hatunlar kendinize iyi davranin gelince ozet gecin bana yormayin beni hatta sizde cikin
Oglus uyanxak annelik gorevine donuyorumbende öglen molasına cıkacam birazdan
sen nereye kaçıon işlerini hallet gel vla yumruklarm
görev bitince gell bak boş bırakma buraları tamm mıOglus uyanxak annelik gorevine donuyorum
Tabi canim var aram, çıkışım pek belli olmuyor. Çoğu zaman 8 e doğru çıkıyorum , akşam geliyor yoğunlukhayırlısı olsun inşallah canm hakkında bir derdn sıkıntın olursa yaz bizlere yardmcı olmaya çlaşırız inşallah..
benmde işler yogun değil cok sıkılıyordm kk olmadan önce kk üye oldum sonra burayı açtım baktm olacak gibi değil iyiki açmsm demi burda işte ne güzel vakit geçior ya artık bir topigimzde var
ögle aran felan var mı mesai kaçta başlar kaçta biter genelde sakin oluyor mu
bnmde var birazdan cıkacagım..Tabi canim var aram, çıkışım pek belli olmuyor. Çoğu zaman 8 e doğru çıkıyorum , akşam geliyor yoğunluk
Satın almada olunca mecbur kalıyorum
Satın almada çalışıyorum tatlım ,bnmde var birazdan cıkacagım..
cıkışın baya geçmiş.. keşke biraz erken olsaymş daha iyi olurmş tam olarak ne iş yapıyorsn sen canm
c tesi pazar tatil demi
geçmiş olsun canm benm nesi var annenin ?Satın almada çalışıyorum tatlım ,
Telefonlar gelince mecbur kalıyorum.
Pazar tatil. Cumartesi çalışıyorum. Annemi hastane götürüyorum bu ara o zamanda evdeyim sıkıntı olmuyor
Benim ablam da leylaydıannemde ilk zamanlar koca koca die tutturdun öldünmüydü kocasızlktan der söylenirdi
ama ben o zaman cok aşıktım gözüm görmüyordu
annemide kandırdım evleniverdim
şimdi aşk neyim kalmadı
Aynen canimmm bi burc bu kadarmi supeer olur
ablanın son durum ney : 27:Benim ablam da leylaydı
Annemin sağ tarafı felçli , doktor tekrardan mr felan istedi onların aralığı da devlette 10 gün, 1 hafta oluyorgeçmiş olsun canm benm nesi var annenin ?
c tesi calışman biraz kötü olmş ama napacan olsun .. bu zamanda iş kolay bulunmuyor vla ya hele kafanın rahat olacagı bir iş bulmak gercekten cok ama cok zor.
cok geçmiş olsn canm benm ya .. rabbim şifa versin inşallah annene..Annemin sağ tarafı felçli , doktor tekrardan mr felan istedi onların aralığı da devlette 10 gün 1 hafta oluyor
Ultrasona geçen hafta girdi mr daha günü gelmedi bile
Seviyorum ama keşke biraz daha bekleseydik diyorablanın son durum ney : 27:
gerci tahim edebiliyorum ama
kimse sorsan aynı cevaplar demiSeviyorum ama keşke biraz daha bekleseydik diyor
4 yıl oluyor, kolunu kullanamıyor ama yürüyor yine yavaşta olsacok geçmiş olsn canm benm ya .. rabbim şifa versin inşallah annene..
herşey allatan herşey saglık biliyormsn aslnda gersi boş vllaha rabbim acılarını göstermesin
iyileşme gösteriyor mu peki :/
Olsun canm yne bunada sukur inşallah daha da iyi ye gider durumu annenin.4 yıl oluyor, kolunu kullanamıyor ama yürüyor yine yavaşta olsa