Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

ah o KV Lee
Ama canım sen eşine şikayet eder gibi konuşuysan sen suçlu olursun
KV varken anne az da bakıversen zorlanıyorum hiç gelip yardım etmiyorsun falan desen daha iyi olur

Hayatta cikmaz neymis kira vermiyomus bana iyilik yaramiyomus insanlik yapip ev vermisler yaaa bide surekli benim ustume gelmesi beni suclu yapmasi cok sinirlerimi bozuyor din dedimki sen cocuklara dua et yoksa 2 dk durmazdim senle dedim
Para huzur vermiyor malesef ben aylık 1100 tl kira veriyorum kimse yok yanımda gayet mutluyum.en azından orda olunca göz göre göre yardım etmemesi insanı sinir eder.ama başka yerde olsan yalnızim zaten diye ..

ah o KV Lee
Ama canım sen eşine şikayet eder gibi konuşuysan sen suçlu olursun
KV varken anne az da bakıversen zorlanıyorum hiç gelip yardım etmiyorsun falan desen daha iyi olur
Konusmaktan anlamiyo canim bikac kere bisey konustuk esimden farkli sekilde duydum konustugumu ve esim sen n3den boyle konustun deyip kavga edoyoruz esimin yaninda konusamam cunku pek biaraya gelemiyoruz esim gece 1 den once gelmiyor sabahta kalkip kahvalti yapip gidiyor ya ben esimden destek gorsembana yaa napiyim bakmiyo ikimiz bir sekilde idare edelim deyip destek olsa tamam ama asil canimi sikan anaci olup kavga etmemiz

Para huzur vermiyor malesef ben aylık 1100 tl kira veriyorum kimse yok yanımda gayet mutluyum.en azından orda olunca göz göre göre yardım etmemesi insanı sinir eder.ama başka yerde olsan yalnızim zaten diye ..
Aynen oyle iki hafta kapimi calmadi nekadar ayip yaaa yemek yapamiyorum ve senin burda torunun var yaaa insan ona acir onun hatrina biseyler yapar

Değişmez canım maalesef(
Boşver üzme kendini
Değmez yarın o oğlundan da iyisi sen olursun

merhaba kızlar inşallah temmuzda düğünüm var balayı için alanya rubi platinum otele mi gitsek bodrum isis otele mi karar veremedik aranızda giden öneren var mı ?

Aynen oyle iki hafta kapimi calmadi nekadar ayip yaaa yemek yapamiyorum ve senin burda torunun var yaaa insan ona acir onun hatrina biseyler yapar
Gerçekten bi değişikmis ya insan ne yapıyor bi göreyim diye yine kapı çalar hiçbirşey yapmasa bile... allah yardımcın olsun canım.madem yardım etmiyor sende hiç kafana takma zaten böyle de yapıyorsun kendin.yalnızmissin gibi düşün.hiç eşinede söyleyip sinir olma sıkma canını

Sıkıntili gunler yasamasam yani bebegim zorbir bebek olmasa gelip gelmemesi umrumda olmaz ama insanin ister istemez cani sikiliyor

Sıkıntili gunler yasamasam yani bebegim zorbir bebek olmasa gelip gelmemesi umrumda olmaz ama insanin ister istemez cani sikiliyor
Haklısın tabiki ama konuşmadan anlamıyorsa başka şekilde iletiyorsa eşinde destek değilse onların yaptığı şeyler için akıttığın gözyaşına yazık..kuru ekmek ye yine de minnet etme.. o umursamiosa hiç sende umursama.. yapacak birşey yok çünkü. Bu saatten sonra da değişmez.bugün sana yarın onaa.ektiğini biçer. Ağlama

Biliyorum degmezler ama bana bu sikintili gunlerimde iki kat stres yasatmaya ne haklari var bu kadar vicdansizlik olurmu

Ama cok canim sıkıliyor yemin ederim suan yazarken bile gozyaslarimi tutamiyorum elim ayagim titriyor ben artik cok yoruldum
Canım valla o kaynanadan bende çok çektim
Şimdi ikizlerim var bir dk bakan yardım eden yok
Ne varsa insanın kendinde var
Üzülme geçer bu günlerde
Eşinin de biraz anlayışlı olması lazım ama(

Canım valla o kaynanadan bende çok çektim
Şimdi ikizlerim var bir dk bakan yardım eden yok
Ne varsa insanın kendinde var
Üzülme geçer bu günlerde
Eşinin de biraz anlayışlı olması lazım ama(
Nerde onda o anlayis onunla konusmaya calisirim o da konusmaz ama Allah buyuk elbet bu sıkıntilarda gececek de bana bi zamanimda yasattiklari stresi nasil telafi ederler bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…