Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Benimkiyle acaip kavga ettik dun hatta arabayla biyere gidiyorduk yolun rtasinda indim arabadan ve kavgalarin hep sebebi bunun annesi yaa annesi ust katimda oturuyor ben cocukla ugrasmaktan anam agliyor kadin kapiyi calipta yardimci olmuyor buda benim sinirimi cok bozuyor esime bunu soyledigimde sitem ettigimde ben haksiz oliyorum ve surekli annesini savunuyor

Ya evde yemek yapamiyorum kizim var ben varim esim zaten gece hep gec geliyor kapiyi caliyimda bi tabak yemek veriyim demiyo ilk baslarda yapiyodu ama kendi aklina geldigi icin degil hergun esim arayip soyluyordu yaa artik napcami sasirdim

canım kimse kusura bakmasın ama kendi annemin veya eşimin annesinin yanımda oturmasını istemezdim. en iyi farklı şehirlerde oturmak . ha herkese aynı demiyorum ama farklı şehirler çok önemli. sana faydası olması gerekirken şimdi 2 kat zarar veriyor sana çok zor bi durum en iyis kesinlikle yanından taşınmak

Hayatta cikmaz neymis kira vermiyomus bana iyilik yaramiyomus insanlik yapip ev vermisler yaaa bide surekli benim ustume gelmesi beni suclu yapmasi cok sinirlerimi bozuyor din dedimki sen cocuklara dua et yoksa 2 dk durmazdim senle dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…