- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 31
Canmmm kuuzmmm benm ne oldu ya kim üzdü benm güzel annemiSakinlesmeye çalışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canmmm kuuzmmm benm ne oldu ya kim üzdü benm güzel annemiSakinlesmeye çalışıyorum
İyi bakalım:)Sakinlesmeye çalışıyorum
Senn ust katında oturuyor ve hiç bir yardımı yok öyle mi .. Yazık kv işte ne bekliyor snda esin olanları görmeyecek kadar kor ve anneci değil mi toz kondirmuodur anacinaa !!!Benimkiyle acaip kavga ettik dun hatta arabayla biyere gidiyorduk yolun rtasinda indim arabadan ve kavgalarin hep sebebi bunun annesi yaa annesi ust katimda oturuyor ben cocukla ugrasmaktan anam agliyor kadin kapiyi calipta yardimci olmuyor buda benim sinirimi cok bozuyor esime bunu soyledigimde sitem ettigimde ben haksiz oliyorum ve surekli annesini savunuyor
Esimle tartistim canim annesi yuzunden sinirlerim yiprandiCanmmm kuuzmmm benm ne oldu ya kim üzdü benm güzel annemi
Aynen oyle cok sinirliyim basim catliyorSenn ust katında oturuyor ve hiç bir yardımı yok öyle mi .. Yazık kv işte ne bekliyor snda esin olanları görmeyecek kadar kor ve anneci değil mi toz kondirmuodur anacinaa !!!
Gordm gordm ben sookanam bunlara bi şey olmuş _MAJESTE_
Benm esmde anneci çok düşkün ama haksızlık olduğunu yanımda olur ne olursa olsun .. Sen ne dedn de eşinden nasıl bir tepki aldın ?Aynen oyle cok sinirliyim basim catliyor
Kadın için hadi neysede erkek bir sure sonra gözü başlar dışarı kaymaya.. Sen smdi 3 çocuktan dusunemessn canm ama bu durum ileride çok sknti olur benden demesi.Napem artık bu saatten sonra sarılıp film izleyemecegim sinemayagidemeyecegim hadi sevişelim dicem evde 3 bebe biri sussa öbürü ağlar
Zaten içimde Gr istek yok
Bari adam hayatını yaşasın
Bu tartismamiz bir gunluk bisey degilki dogumdan bu tarafa süregelen bir şey annen yardimci olmuyor ust katta oturup nasil boyle rahat oluyor falan dedim sen iyiliktenmi anlarsin daha napsin dedi senin gorevin sen bakcan tabi falan dedi bende surekli baksin demiyorum zaten ama hic bisey yapamazsa en azindan cocugun biryatisinda gelse sallasa bende ya islerimi yapsam yada biraz dinlensem dedim oooo senmisin bunlari diyen acti agzini yumdu gozunubende indim arabadan olaylar buyudu iyiceBenm esmde anneci çok düşkün ama haksızlık olduğunu yanımda olur ne olursa olsun .. Sen ne dedn de eşinden nasıl bir tepki aldın ?
Canım üzülme inşallah eşin de anlar seniNerde onda o anlayis onunla konusmaya calisirim o da konusmaz ama Allah buyuk elbet bu sıkıntilarda gececek de bana bi zamanimda yasattiklari stresi nasil telafi ederler bilmiyorum
İnşallah canim insallah sabirsizlikla bekliyorum o gunleriCanım üzülme inşallah eşin de anlar seni
Geçer bu günler
Canm boşver yardm etmezse etmesn o onun ayıbı senn değil senn ondan yardm beklemen hata ondan gelecek hayır allahtan gelsn.Bu tartismamiz bir gunluk bisey degilki dogumdan bu tarafa süregelen bir şey annen yardimci olmuyor ust katta oturup nasil boyle rahat oluyor falan dedim sen iyiliktenmi anlarsin daha napsin dedi senin gorevin sen bakcan tabi falan dedi bende surekli baksin demiyorum zaten ama hic bisey yapamazsa en azindan cocugun biryatisinda gelse sallasa bende ya islerimi yapsam yada biraz dinlensem dedim oooo senmisin bunlari diyen acti agzini yumdu gozunubende indim arabadan olaylar buyudu iyice
O kadar haklisinki ama yorgunluk uykusuzluk gerginlik ustunede esimin bu kadar okuz olmasi beni cileden cikariyor bide kv sonra gelip yapmacik yapmacik cocuk seviyor illet oluyorum yapmacikligaCanm boşver yardm etmezse etmesn o onun ayıbı senn değil senn ondan yardm beklemen hata ondan gelecek hayır allahtan gelsn.
Eşine gelirsek olanı biteni goruor herşeyin farkında ama anaciklarina asla toz kondurmazlar.
Bide üstüne seni suçlu çıkarırlar onların anaları bir melek bizler birer şeytan.
Bazı erkeklerin kafa yapısı bu ne olrsa olsn açıklarını kapatrlar.
Değiştiremezsin o yüzden bosvereceksn sen mesafeli ol esn seni anlayan bir eş olsa zaten sana hak verrdi ama birde ustne seni haksız cikarms. Se gerçekleri getiirp onnede yigsan ynede bu durum degsmck o yüzden kv için hiç huzurunu bozupda onu sevindrme
Ama sen hatalsn nie blyman kv suçlar gibi konusursan sen suçlu olrsn biraz uyanık ol suçlar gibi deglse benm söyledim üslupla konuşsan emn ol çok farklı olurdu sakin suçlama dibine kadar haklı ol yinede haksız çıkarsnO kadar haklisinki ama yorgunluk uykusuzluk gerginlik ustunede esimin bu kadar okuz olmasi beni cileden cikariyor bide kv sonra gelip yapmacik yapmacik cocuk seviyor illet oluyorum yapmacikliga
Canim o kadin ne zaman gelse surekli soyleniyor yok isim var yok yemek yapcam bisey icin gelse hemen bitmedimj isin benimde isim var daha hicbisey yapmadim deyip duruyor bende buna gicik oluyorumVe sakın eşine annesini suçlar gibi konuşma se suçlu çıkarsn onun yerine
Hayatm ben çok yorulyrm halimi goruorsn annen arada aşağı inse en azından oğlanı sallasa bende işime baksam ne iyi olr desen eminim çok farklı tepki gelirdi esnden
Biraz fena ve uyanık olmak lazm
Bu şekilde onlar melek sen şeytan ilan edilirsn
Yaaa iste ben yapamiyorum cunku birinin benim yardimima ihtiyaci olsa soylenmesini beklemem yaparim bu ilk Allah rizasi icin yapilirAma sen hatalsn nie blyman kv suçlar gibi konusursan sen suçlu olrsn biraz uyanık ol suçlar gibi deglse benm söyledim üslupla konuşsan emn ol çok farklı olurdu sakin suçlama dibine kadar haklı ol yinede haksız çıkarsn
Anladım canm bırak gelmesn o zaman ne yapacan ona minnet etme sakınCanim o kadin ne zaman gelse surekli soyleniyor yok isim var yok yemek yapcam bisey icin gelse hemen bitmedimj isin benimde isim var daha hicbisey yapmadim deyip duruyor bende buna gicik oluyorum
Sevindim adina bigun belki benimkide hayatinin on sirasinin biz olmamiz gerektigini anlar kimse kimseyi silemez anne tabiki onemli varlik ama es hayatin en ilk sirasinda olmali bilmiyorum canim boyle iste hayirlisiAnladım canm bırak gelmesn o zaman ne yapacan ona minnet etme sakın
Gelncede he he de geç ne takion kafana
Bende senn gbydm eşime sürekli söylenir dururdm senn annen şöyle böyle buu dedi şunu dedi sonuç ben kötü onlar melek ve daha kıymetli olurlardı bakym böyle olacka gibi degl taktk degstrdm uslup degstrdm şükür grdi yoluna herşey smdi esm hep benm arkamdan duruor sagolsn kv mede alttan alttan laf soktm skala karışık o bana soktusa altında kalmadmm
Ama eşime senn annen bana laf soktu demeyi kestm ağzımı acmadm sonuç
Kv artk tek kelime diemior bana
İşte yapacak sn yapmak zorundasın yoksa kaybeden kotu olan suçlu olan sen olursnYaaa iste ben yapamiyorum cunku birinin benim yardimima ihtiyaci olsa soylenmesini beklemem yaparim bu ilk Allah rizasi icin yapilir