- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Onun için de sütten kesilmelerini Bekliyorum canımcanım o zaman tüpleri bağlatmak en mantıklı o zaman
Ama o zamana kadar herhalde kankaya alışmış oluruz:))
Napim yaa ne istiyorsa yapsın adam valla :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun için de sütten kesilmelerini Bekliyorum canımcanım o zaman tüpleri bağlatmak en mantıklı o zaman
ay kız valla çok rahatsınOnun için de sütten kesilmelerini Bekliyorum canım
Ama o zamana kadar herhalde kankaya alışmış oluruz:))
Napim yaa ne istiyorsa yapsın adam valla :))
Napem artık bu saatten sonra sarılıp film izleyemecegim sinemayagidemeyecegim hadi sevişelim dicem evde 3 bebe biri sussa öbürü ağlaray kız valla çok rahatsın
ne diyim valla canım en iyisi biraz büyünce tüpleri bağlatıncaNapem artık bu saatten sonra sarılıp film izleyemecegim sinemayagidemeyecegim hadi sevişelim dicem evde 3 bebe biri sussa öbürü ağlar
Zaten içimde Gr istek yok
Bari adam hayatını yaşasın
Ben kesin o zaman da hamile kalırım:))ne diyim valla canım en iyisi biraz büyünce tüpleri bağlatınca
anam bunlara bi şey olmuş _MAJESTE_Ben kesin o zaman da hamile kalırım:))
En iyisi uzak durmak
İyi böyle kankaya
Canım ama ne yapabilirim ki???anam bunlara bi şey olmuş _MAJESTE_
oda doğru canım :) sende haklısın bebişler büyüseye kadar :)Canım ama ne yapabilirim ki???
Tek başımayım kimsem yok burda
Yardım eden
O zamana kadar da menapoz geliroda doğru canım :) sende haklısın bebişler büyüseye kadar :)
kaç yaşındasın kız hem menopozda olmaz diye bir şey mi varO zamana kadar da menapoz gelir
29 canımkaç yaşındasın kız hem menopozda olmaz diye bir şey mi var
iyi bakalım29 canım
Geçinmeye gönlüm yok benim ondan hep:)))
Napem yaa yaşıyorsunuz işte kardeş kardeş
İyi böyle benim için
ne oldu kız ?Kizlar napiyosunuz ben hic iyi degilim dokunsan aglicak moddayim cok sinirliyim
DuKizlar napiyosunuz ben hic iyi degilim dokunsan aglicak moddayim cok sinirliyim
Benimkiyle acaip kavga ettik dun hatta arabayla biyere gidiyorduk yolun rtasinda indim arabadan ve kavgalarin hep sebebi bunun annesi yaa annesi ust katimda oturuyor ben cocukla ugrasmaktan anam agliyor kadin kapiyi calipta yardimci olmuyor buda benim sinirimi cok bozuyor esime bunu soyledigimde sitem ettigimde ben haksiz oliyorum ve surekli annesini savunuyorne oldu kız ?
canım kimse kusura bakmasın ama kendi annemin veya eşimin annesinin yanımda oturmasını istemezdim. en iyi farklı şehirlerde oturmak . ha herkese aynı demiyorum ama farklı şehirler çok önemli. sana faydası olması gerekirken şimdi 2 kat zarar veriyor sana çok zor bi durum en iyis kesinlikle yanından taşınmakBenimkiyle acaip kavga ettik dun hatta arabayla biyere gidiyorduk yolun rtasinda indim arabadan ve kavgalarin hep sebebi bunun annesi yaa annesi ust katimda oturuyor ben cocukla ugrasmaktan anam agliyor kadin kapiyi calipta yardimci olmuyor buda benim sinirimi cok bozuyor esime bunu soyledigimde sitem ettigimde ben haksiz oliyorum ve surekli annesini savunuyor
Hayatta cikmaz neymis kira vermiyomus bana iyilik yaramiyomus insanlik yapip ev vermisler yaaa bide surekli benim ustume gelmesi beni suclu yapmasi cok sinirlerimi bozuyor din dedimki sen cocuklara dua et yoksa 2 dk durmazdim senle dedimcanım kimse kusura bakmasın ama kendi annemin veya eşimin annesinin yanımda oturmasını istemezdim. en iyi farklı şehirlerde oturmak . ha herkese aynı demiyorum ama farklı şehirler çok önemli. sana faydası olması gerekirken şimdi 2 kat zarar veriyor sana çok zor bi durum en iyis kesinlikle yanından taşınmak