- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Canım benim,biz eşimle çok uzun zamandır birlikteyizKadın için hadi neysede erkek bir sure sonra gözü başlar dışarı kaymaya.. Sen smdi 3 çocuktan dusunemessn canm ama bu durum ileride çok sknti olur benden demesi.
Üzülme kuzumm yani eşinde seni üzmek istememiştir belkiSevindim adina bigun belki benimkide hayatinin on sirasinin biz olmamiz gerektigini anlar kimse kimseyi silemez anne tabiki onemli varlik ama es hayatin en ilk sirasinda olmali bilmiyorum canim boyle iste hayirlisi
Bende yapamam edemem diodm ama aklını k ullanacaksnSevindim adina bigun belki benimkide hayatinin on sirasinin biz olmamiz gerektigini anlar kimse kimseyi silemez anne tabiki onemli varlik ama es hayatin en ilk sirasinda olmali bilmiyorum canim boyle iste hayirlisi
Ben senn durumuu nu çok iyi anlyrm millet iki çocuk la baş edemiyor aralarında yaş farkı olduğu halde temzlkci tutuyor çalışmadığı halde bakıcı tutuyor değil ki sen bi yardm edenen bile yokCanım benim,biz eşimle çok uzun zamandır birlikteyiz
Birbirimizi tabiki seviyoruz
Ama şu an içinde bulunduğum durumun zorluğunu tahmin bile edemezsin(
Yani adamda beni gereken şeyler yapılana kadar beklemeyecekse zaten beni hiç sevmemiştir ve gözü bu yüzden dışarı kayarsa da buyursun kaysın
Aynen bende bunu diorm ben de bu hatayı çok yapardmm çünkü önceden.Üzülme kuzumm yani eşinde seni üzmek istememiştir belki
Tekrardan konuşup hakledersiniz inşallah
Ama bı erkeğe annesini şikayet edersen annesi naparsa yapsın sen suçlu olursun
Bu yüzden politik olman lazım
Allah yardımcımız olsun hayat herkese başka başka hayatlar sunuyor işteBende yapamam edemem diodm ama aklını k ullanacaksn
Ben senn durumuu nu çok iyi anlyrm millet iki çocuk la baş edemiyor aralarında yaş farkı olduğu halde temzlkci tutuyor çalışmadığı halde bakıcı tutuyor değil ki sen bi yardm edenen bile yok
Maddi durumunz iyi ise senn yernde olsam hemen bi temzlcki tutardm en azından temzk derdm olmazdı.
Sen ynede bi an evvel silkelenip kendine gel canm blyrm su an en zor zamanlarn ama olabildiğince hızlı toparlanmaya kendine gelmeye bak keşke yardm edennn olsa herşey daha çabuk otururdu duzene
Evet:))ben konuşmuştum bu konuda o yüzden dahil olmadım siz konuşuyorsunuz diye:))Hey yeni gelin konuşmaları mi takp edion gizliden gizliye
Annelerimiz evlenmeden önce KV ile başetme dersi verseler keşke:))Aynen bende bunu diorm ben de bu hatayı çok yapardmm çünkü önceden.
Aman nerde valla annem hep biz seni biliyoruz kirilmayiz darilmayiz sen kv iyi ol saygili ol derdiAnnelerimiz evlenmeden önce KV ile başetme dersi verseler keşke:))
Sagol sende canim sıktim senideEvet:))ben konuşmuştum bu konuda o yüzden dahil olmadım siz konuşuyorsunuz diye:))
Olur mu öyle şey. Keşke elden gelse de yardımcı olabilsek. Paylaşmak bile iyi geliyor ışte burdan anca bu kadar oluyor.ben şahsen herzaman dinlerim sıktım vs gibi düşünme:)Sagol sende canim sıktim senide
İyi geceler bebisi öp yerime:))Ben çıkıyorum kızlar
Oğlan uyuduçok uykusuzmm çok yoruldum bende yatym gerci birazdan kalkacak zaten
Skmaynn canınızı hic birsey bizden onemli degl yarn girişmek üzere
Yarna bol bol çene depoluyacam
Opulduniz iyi geceler
Sagol canim :)Olur mu öyle şey. Keşke elden gelse de yardımcı olabilsek. Paylaşmak bile iyi geliyor ışte burdan anca bu kadar oluyor.ben şahsen herzaman dinlerim sıktım vs gibi düşünme:)
Iyi gecelerBen çıkıyorum kızlar
Oğlan uyuduçok uykusuzmm çok yoruldum bende yatym gerci birazdan kalkacak zaten
Skmaynn canınızı hic birsey bizden onemli degl yarn girişmek üzere
Yarna bol bol çene depoluyacam
Opulduniz iyi geceler