Değilimdir zaten de hayırlısı:)Benim ikincide regl gunum gecmeden kasigimda agri olmustu ozellikle yataktan kalkarken yada uzandigim yerde donerken regl gecmesine gerek yok hamis olmana ihtimal varsa 4-5 gun onceden kan tahlilinde cikiyor
Evet gördüm bendee okumuştum daha önce.kızlar yüklenmiş zaten hep.Ayyy suan varya acaip sinirliyim bdv de kadinin biri hamileymis kocasindan ayrilcakmis onuda istemiyom bebeginide dogurunca babasina birakip bosanip hayatima bakicam demiss Allahim yaaa bu nasil annelik insanlik banlancami bilmesem neler dicektim acaiiip sinirliyim
Yuklenilmicek gibi degilki sinirlerim bosaldi bu nasil bir mantik hanim bide konuyu acmis elestiriye gelemiyor bangir bangir konusuyor bende soyledim biseyler de iste anlayanaEvet gördüm bendee okumuştum daha önce.kızlar yüklenmiş zaten hep.
Okudum:)) insanlar bi değişik ya. Annelik hissiyati yok demek ki bilemedim ki... gerçek mi fake mi acaba onu da pek anlamıyorum. Saçma sapan konu açan bi sürü insan varYuklenilmicek gibi degilki sinirlerim bosaldi bu nasil bir mantik hanim bide konuyu acmis elestiriye gelemiyor bangir bangir konusuyor bende soyledim biseyler de iste anlayana
Bende mutfağı salonu oturma odasını topladım 2 oda kaldı geriye orası kolay :)
Bende bıraktım zaten. Geldim oturdum yanına:) ne yemek yaptınız acıktım gibi sanki yabenim esim kiziyor ayrintili yapamıyorum
Ben annemdeyim sac boregi yapti makarnadan sıkilmisimBende bıraktım zaten. Geldim oturdum yanına:) ne yemek yaptınız acıktım gibi sanki ya
Ayy afiyet olsun :) bende haftaiçi tepsi böreği yaparim çok canım çekiyor:))Ben annemdeyim sac boregi yapti makarnadan sıkilmisim
Millet kıymetli altından onlarınki:)))Millet bi garip yaaa neymis yalniz gelemezmis birisi karsilarmis vay arkadas millet ne kiymetli
Kiz cok fenasin ayyyy cok guldummmMillet kıymetli altından onlarınki:)))
:)) baksana kardeşi bırakırmis alırmış.hadi bırakma neyse de niye beni alsın ki benim ayağım yok mu:))Kiz cok fenasin ayyyy cok guldummm
Demi bide kardesi alirmiss kendide degil bizi niye kimse alip birakmadiysa ucuza gittik ucuzaaaa:)) baksana kardeşi bırakırmis alırmış.hadi bırakma neyse de niye beni alsın ki benim ayağım yok mu:))
kız toplassan 10 sayfa yoktur sen varken dakika da 10 sayfa oluyor. garibimOyy anamm oy ne çok konuşmssnZ ben yokken bide bana iftira atiyordunuz çok konusuon die benim üzerime yıkıodunu hainler
Ben geldim naparsiniz
iyiyiz evde takılıyoruz kocacığımlaBana bildirim gelmeyince dedim herkesler kaçmış:))
Napıyorsunuz kızlar
Hiç de bile tmm mi siz yarn gorurssunz amma cenemi yarına bi riktiriorkız toplassan 10 sayfa yoktur sen varken dakika da 10 sayfa oluyor. garibim_heidi_ okurken ne çekiyor