Bekar arkadaşları var canm onları diorum sevmiorm o kesimi annem bakacak olsa direk gidip onlarla gezer tozar.sevmediğim insanlar derken
kız birazda arkadaşlarıyla gezecekBekar arkadaşları var canm onları diorum sevmiorm o kesimi annem bakacak olsa direk gidip onlarla gezer tozar.
Bakar bence:)) Bakabilmeli:)O değilde lan yarn bizim herif yıllık izinde 7 gün kalanını yazn kullanack
Annemde yigite babası baksn ben arada gelym dedi
Smdi eşim bakalblxek mi yedireblkecek mi oğlan duracak mı babada bl myrm hem iyi oldu hem kotu iyi yanı eşim başı boş kalmayacak kaldimi azitio çünkü sevmedm insanlar la gorusur fırsattan istifade kotu yani oglanla baş gelebilecek mi blmym ya.
Yemek yiyoruz gel yiyelim:)kızlar pazar olunca sesiniz çıkmıyor
Ne yiyonuz bizde gelemmiYemek yiyoruz gel yiyelim:)
Tabi kız buyrun gelin.nohutlu pilav e et salata yiyoruz :)Ne yiyonuz bizde gelemmi
yok canım yeni evlisiniz şimdi misafiri ne yapacaksınYemek yiyoruz gel yiyelim:)
Beğenmedin mi yemeğimizi kız:) misafir çok severiz biz devamlı da gelirler:))yok canım yeni evlisiniz şimdi misafiri ne yapacaksın
Benm sevmedgm evliligmze zarar verebilecek kişilerle gezemez izin vermemkız birazda arkadaşlarıyla gezecek
yok kız zaten bi haftasonun var kocanla onada biz gelip bozmayalımBeğenmedin mi yemeğimizi kız:) misafir çok severiz biz devamlı da gelirler:))
Canm peki sence annemin böyle demesi yalns mi yoksa oda mi kendine göre haklı.Bakar bence:)) Bakabilmeli:)
Bunlar kasinio benceyok kız zaten bi haftasonun var kocanla onada biz gelip bozmayalım
Banyoda mekik dokuodkay vallaha biz yeni evliyken ohooo
su faturası 2 kat geliyorduBanyoda mekik dokuodk
Bunlar misafir derdnde
Tabiiki annen haklı.dinlensin eşiyle zaman geçirsin ki yeni evli oda.onunda kendine evine zaman ayırması lazım.kocanda izne ayrılıyorsa çocuğuna bakcak. Çocuğuyla zaman geçirsin.çok gezmek istiyorsa alsın oğlunu dolaşsin biraz. Çocuk içinde çok iyi olur babayla olmak..Canm peki sence annemin böyle demesi yalns mi yoksa oda mi kendine göre haklı.
Anmemn dedi esin izninde kendi baksn . ben yediremedigi uyutmadi zamanlarda gelrm arada oda alissn bende dinleneym dedi
Bence hakli çünkü eşimin yıllık izni 20 _gn smdi parça parça kullanıolar
Yaz gelecek annemgl tatle gidecek esile ( 2 ay önce evlendi ) o zamanda esm bakacak mecbur ee seneye kocaman olacak izne çıkıosa çocugada bkmaya alissn diye dusunyrm ama esm dior ki benm iznmle ne alakası var nie bakmio iznmde onu anlamıyorum virt zırt dio
Ama esm böyle düşünmüyor ben iznw çıkiyorum die nie bakmioTabiiki annen haklı.dinlensin eşiyle zaman geçirsin ki yeni evli oda.onunda kendine evine zaman ayırması lazım.kocanda izne ayrılıyorsa çocuğuna bakcak. Çocuğuyla zaman geçirsin.çok gezmek istiyorsa alsın oğlunu dolaşsin biraz. Çocuk içinde çok iyi olur babayla olmak..
Süs süs caktrmasu faturası 2 kat geliyordu
ay vallaha biz yeni evliyken ohooo
Banyoda mekik dokuodk
Bunlar misafir derdnde
Kız ne diyorsunuz yine siz coşmussunuz:)))su faturası 2 kat geliyordu