- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.914
Disardan okumasinlar napimOnlar hemen o an toplanıyor:))kız allah sizi dışardan okuyanlar ne diyecek :))
bence anlamamışlardırOnlar hemen o an toplanıyor:))kız allah sizi dışardan okuyanlar ne diyecek :))
şarja tak kız o zamanYaaa sarjim bitiyooosizi bensiz birakicam birazdan kusura bakmayin cok uzulmeyin sakin
Priz besige cok uzak cocuk salliyorumşarja tak kız o zaman
ha iyi o zaman görüşürüz :)Priz besige cok uzak cocuk salliyorum
Ozleyin beni optummmha iyi o zaman görüşürüz :)
Sende bizi özlee görüşürüz:))Ozleyin beni optummm
Aynen:))gene kaldık ikimiz
ay hele hamile kalır mıyım konularıForum a göz atıyorum ara ara ne değişik konular var ya... bazılarını hayretler içinde okuyorum:)
Aynen:) bide yok sevgilim şunu dedi yok bunu dedim.öyle yaptım böyle yaptım...ay hele hamile kalır mıyım konuları
Yok artıkkk:)))hi evet kesin hamiledir :)))cehalet mi desem artık millet alay konusu haline mi getirdi anlamadım vallaahahhahgeçen biri 2 tane iç çamaşırı + peçete ile hamile kalır mıyım diyordu
ben hamile kalmak için 2 ay uğraştım yaniYok artıkkk:)))hi evet kesin hamiledir :)))cehalet mi desem artık millet alay konusu haline mi getirdi anlamadım valla
Nasıl anladın hamile olduğunu adet gecikmesi dışında.. belirgin birşey var miydiben hamile kalmak için 2 ay uğraştım yanio nasıl olacak ilginç
göğüs hassasiyeti bide sık sık tuvalete çıkıyordum zaten test yaptım ve çift çizgiyi gördüm :) inşallah sende hamiş olurusn :)Nasıl anladın hamile olduğunu adet gecikmesi dışında.. belirgin birşey var miydi
Benim adet gecikmedi de yani daha 27 sinde olmuştum.. 1.5 gün sonra kesildi kahve leke geldi 2 gün. Şimdi de sol kasigim batıyor.üsüttümmü acaba.göğüs hassasiyeti bide sık sık tuvalete çıkıyordum zaten test yaptım ve çift çizgiyi gördüm :) inşallah sende hamiş olurusn :)
Benim ikincide regl gunum gecmeden kasigimda agri olmustu ozellikle yataktan kalkarken yada uzandigim yerde donerken regl gecmesine gerek yok hamis olmana ihtimal varsa 4-5 gun onceden kan tahlilinde cikiyorBenim adet gecikmedi de yani daha 27 sinde olmuştum.. 1.5 gün sonra kesildi kahve leke geldi 2 gün. Şimdi de sol kasigim batıyor.üsüttümmü acaba.