Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

:)))günün nasıl geçti bakalım:)
Günümzz hem yorucu hem güzel gectl canm temzlk yordu biraz sabah
Onun harici güzeldi gezdk dolaştık hava güzel olunca oğlanı parka gotrdk AVM alışveriş bi baktk akşam olms :) smdide ayağımda sallıyorum babamizda yarına yemek yapior
7 gün izne ayrıldı
Oğlumuza o bakacak
Annem babası baksn biraz ben dinleneym arada gelrm yediremsse felan dedi bklm yarn nasıl olacak bakablecek mi endiseltm biraz. Bi bakımada iyi oldu annem baksadi eşimin iznnde esm boş kalnca gezer di sevmedm insanlarla.

kız şu kocayı öpte başına koy bence :KK70: :KK70:
O değilde lan yarn bizim herif yıllık izinde 7 gün kalanını yazn kullanack
Annemde yigite babası baksn ben arada gelym dedi
Smdi eşim bakalblxek mi yedireblkecek mi oğlan duracak mı babada bl myrm hem iyi oldu hem kotu iyi yanı eşim başı boş kalmayacak kaldimi azitio çünkü sevmedm insanlar la gorusur fırsattan istifade kotu yani oglanla baş gelebilecek mi blmym ya.

Smdi eşim bakalblxek mi yedireblkecek mi oğlan duracak mı babada bl myrm hem iyi oldu hem kotu iyi yanı eşim başı boş kalmayacak kaldimi azitio çünkü sevmedm insanlar la gorusur fırsattan istifade kotu yani oglanla baş gelebilecek mi blmym ya.
sevmediğim insanlar derken :KK70: :KK70:

Bakar da kimbilir nasıl bakar:))
Benim koca ikizlere bakıyor arada ama adam iki saatte perte çıkıyor

X