- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Napim yaa evde çocuklarla:))iyiyiz evde takılıyoruz kocacığımla sizler napıyorsunuz?
Biri uyku istiyo öbürü mama büyüğü oyun:))
Kocayı da markete yolladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napim yaa evde çocuklarla:))iyiyiz evde takılıyoruz kocacığımla sizler napıyorsunuz?
Bende yoktum bugün buralardaBana bildirim gelmeyince dedim herkesler kaçmış:))
Napıyorsunuz kızlar
ahahah iyi yapmışınNapim yaa evde çocuklarla:))
Oykuuzmm benmm vla Allah peygamber sabrı versn sana gerçekten çok zor...Napim yaa evde çocuklarla:))
Moral sıfır canım duzelmez artıkBende yoktum bugün buralarda
Yeni geldk eve se napior sn canm nasilsnn baya düzeldi mi morlain güzel anne
Bak yine aynısı oldu saatlerdir 2 sayfa konuşmadık şimdi birden 3 4 sayfa olmuş hemen:))))bi çamaşır astim doldurmuşsunuz yine:)))kız toplassan 10 sayfa yoktur sen varken dakika da 10 sayfa oluyor. garibim _heidi_ okurken ne çekiyor
Haklsn öyle düşüncesiz bir eş olduktan sonra bence oturup güzelce konuşman lazm seni seviyorsa değer verirosa mutlaka anlayacaktır anlatıyorsa zaten umrunda değildir adamn hiç birşey..Moral sıfır canım duzelmez artık
Vallahi bu sefer ben yapmadım gerçekten deBak yine aynısı oldu saatlerdir 2 sayfa konuşmadık şimdi birden 3 4 sayfa olmuş hemen:))))bi çamaşır astim doldurmuşsunuz yine:)))
:)))günün nasıl geçti bakalım:)Vallahi bu sefer ben yapmadım gerçekten de
Kizzz gezenti neler yaptinOyy anamm oy ne çok konuşmssnZ ben yokken bide bana iftira atiyordunuz çok konusuon die benim üzerime yıkıodunu hainler
Ben geldim naparsiniz
Günümzz hem yorucu hem güzel gectl canm temzlk yordu biraz sabah:)))günün nasıl geçti bakalım:)
Bana mı dedn hih )Kizzz gezenti neler yaptin
Ben gidememm daha oğlanı salliom oda pırasa yemeği yapio yarına.kızlar gidin kocalarınız yanına bakem
kız şu kocayı öpte başına koy benceBen gidememm daha oğlanı salliom oda pırasa yemeği yapio yarına.
O değilde lan yarn bizim herif yıllık izinde 7 gün kalanını yazn kullanackkız şu kocayı öpte başına koy bence
sevmediğim insanlar derkenO değilde lan yarn bizim herif yıllık izinde 7 gün kalanını yazn kullanack
Annemde yigite babası baksn ben arada gelym dedi
Smdi eşim bakalblxek mi yedireblkecek mi oğlan duracak mı babada bl myrm hem iyi oldu hem kotu iyi yanı eşim başı boş kalmayacak kaldimi azitio çünkü sevmedm insanlar la gorusur fırsattan istifade kotu yani oglanla baş gelebilecek mi blmym ya.
Aminnn canım:)Oykuuzmm benmm vla Allah peygamber sabrı versn sana gerçekten çok zor...
Bakar da kimbilir nasıl bakar:))O değilde lan yarn bizim herif yıllık izinde 7 gün kalanını yazn kullanack
Annemde yigite babası baksn ben arada gelym dedi
Smdi eşim bakalblxek mi yedireblkecek mi oğlan duracak mı babada bl myrm hem iyi oldu hem kotu iyi yanı eşim başı boş kalmayacak kaldimi azitio çünkü sevmedm insanlar la gorusur fırsattan istifade kotu yani oglanla baş gelebilecek mi blmym ya.